Skicka massor !

Skicka in MASSSSSSOR med förslag till this or that. Det blir inget annars ! Hääääääääääääääääääääääär hitta ni inlägget.
 
//Carro.H

Home

Hej ! Nu är jag äntligen hemma ifårn shopping och Ed och allt var det var  :)  
Har nyss ätit , vi stanna och köpte kebab med pommes fritespå vägen hem!! Gott asså  ;)
 
För hitta jag lite grejer som jag köpte. En ''schampo borste'' till Leona, skoj att prova eftersom hon är så himla rädd för att bli duschad och sprayad  :/
Jag köpte lädertvål , ni vet sån som man sprayar på! Skit bra att tvätt stövlarna med. Jag använder alltid den!  :D
Sune fick ett komplett träns med super goa tyglar och ett eggbett! Till mig köpte jag ett par grå/svarta ridbyxor. 
 
Vi skall nog åka ner någon mer dag snart och köpa lite annat som jag hittade. Bland annat schabrak och en supersnygg tävlingströja! Men med dagens fynd är jag super nöjd!  :)
 
I Ed gick det bra. Jag hoppade bara KM klassen eftersom det varit en del tävlingar nu. Grunden var felfri , fast på hinder tre stannade hon och hoppade sedan! Så jag började på omhoppningen , när jag hoppade ett hinder säger dom att jag hade fyra fel. Jag blev störd och glömde av dom korta snabba svängarna. Dom jag tog var många meter längre! Blev väl 3-4 fel svängar  :(  Så det var en STOOR miss! 
Jag fick tiden 25 sekunder någon ting och jag TROR att vinnaren fick något på 22 eller 21 sekunder!
Så synd... Men tar igen det någon annan gång  :D
 

 
//Carro.H

Drar till Börjes !!

Hejhej! Idag åker jag till Börjes och Tre Hästar. Det skall bli skoj så vi får väl se om jag kommer hem med något fint! Blir inte så mycket uppdatering eftersom jag kanske åker till Ed ikväll och hoppar KM oxå  :D
 
Hörs!
 
//Carro.H

Stan

Hejhej! Idag har jag varit i stan mer mamma. Köpt lite saker , färg så att jag skall måla om min spegel på rummet , en bok om hästhoppning (helt onödigt) och 4 st hästtäcken. 
Varsitt fleecetäcke till Sune och Leona , Leona fick med hals och Sune fick vanligt.
Leona fick även ett ridregntäcke med hals. Sånt med hål att stoppa igenom stigbyglarna i!
Och Sune fick ett vanligt regntäcke utan hals! Är riktigt nöjd faktist  :D
 
Imorgon blir det en skoj dag , för jag , mamma , Sarah och Jessica skall åka till Börjes och Tre Hästar och shoppa lite och så  :D På kvällen åker jag kanske till Ed med Leona och hoppar KM.
 
Men skall iallafall kolla efter nya tävlingsbenskydd till Leona och ländtäcken till båda! Sen även lite ridkläder till ig och något snyggt schabrak  :D  Skoj!  Och självklart blir det även ett besök till kexfabriken!  ;)
 

 
 
 
Några bilder jag tog i Essunga när jag hjälpte till på deras regionala/nationella hoppningar inne på banan som funktionär! Inte super bra men det var starkt solljus och super svårt att fota!
 
//Carro.H

Svart kavaj

Säljer min svarta tävlingskavaj. Den är från Hööks och märket crw! Använd max 8ggr och är absolut nyskick!!!
Strl 34.  400kr + ev frakt. Vid intresse mejla eller kommerntera detta inlägget!  :)
 
 
//Carro.H

Måndag

Godmorgon  ;)  Idag vaknade jag runt kl 11. Så jag är super pigg haha  :D 
Idag skall jag inte göra något särskillt tror jag. Förutom att åka och kolla på några häst täcken vi kanske skall köpa! 
 
Efter det eller ikväll så skall jag nog rida. Tror jag skall jobba mycket intrevaller och så! Får se hur hon reagerar , brukar inte träna det så mycket! xd
 
Men nu skall jag åka , vi hörs!
 

 
Foto av : Emelie Jansson
 
//Carro.H

5 sätt att göra en tjej glad ♥

 
//Carro.H
 
 

Kväll

Hej ! Just nu gör jag typ ingenting , kolla equipe , bloggdesigner osv  :D 
 
Förut på minigolf ägde jag sönder, och förlorade med mina asgrymma 73 poäng! Jag suger verkligen xd Men kul var det faktist. Efter minigolfen åkte vi till Håby och åt. Jag åt en hamburgar tallrik! Mums.
 
Men nu skall jag fortsätta fixa runt med designen och så  ;)  Sedan blir det att dejta kudden!
 
//Carro.H

Lite nytt & fräscht

 
Det skall bli skoj , sen så har jag alla laghoppningar också som inte har öppnats för anmälan än  ;)
 
//Carro.H

Folk

Ni klagar , klagar och klagar ännu mer. Klagar på folk som ni inte tycker är tillräckligt bra , tillräckligt snygga eller inte har tillräckligt fina former? 
 
Du vet den där jätte överviktiga tjejen i din klass. Hon som alltid går ensam på rasterna. Hon som ingen vill vara med , just för att hon är överviktig. 
Varje kväll gråter hon sig till sömns för att hon inte har några vänner. Hon har svälter sig själv för att bli smal och omtyckt men har en sjukdom som hindrar. Sjukdomen gör att hon går upp i vikt.
 
Eller den lilla pojken alla knuffar i korridoren. Den som alla mobbar och skrattar åt , alla trycker ner han.
Men ingen vet att pojkens pappa nyss lämnat han och hans mamma , hans mamma är döende och han har inga släktingar kvar i livet. Hans pappa vill inte vet av han.
 
Tänk på vad du säger innan du gör något , för  man kan aldrig veta vad en person har för historia eller hur den mår.
 
Frågar man : Hej hur mår du?
Får man oftast svaret: Jag mår bra , dudå?
Men det kan lika gärna betyda: Jag mår skit , vill ta livet av mig. Allt är piss , kan lika gärna dö.
 
Folk brukar i regel vara starka på utsidan, trots att dem blöder på insidan.
 
Tänk dig för. Du mobbar någon och tror att DU är stark. För att du trycker ner andra , FEG! Lägg ner , okej? Då kanske du kan inse att det är du som är den svaga  :)  Just sayin ..
 
//Carro.H
 
 

Wooopsii verkar som någon har glömt detta ;)

 
//Carro.H

Minigolf

Hejhej! Jag har varit vaken i två timmar ungefär. Men orkade inte göra något inlägg föräns nu.  Har ätit frukost , packat ur alla grejer ur bilen från igår och putsat upp det och så har jag gjort rent transporten! Känner mig duktig haha  ;)
 
Typ när som helst kommer Emelies föräldrar och hämtar henne  :(  Inte kul att vara ensam sen liksom ... xd
 
Mamma är ute och rider på Sune tillsammans med Jessica och Blaisy. När dem kommer hem skall jag , mamma och pappa + Jessica och hennes familj åka till Mukedal och spela minigolf tydligen. Halv skoj , för jag suger på minigolf och det finns många bättre sätt att roa sig på till exempel haha  ;) 
 
Jag hade tänkt rida ut med Leona och träna lite intervaller , inte för hårt eftersom hon fick anstränga sig så mycket igår. Men jag får nog ta det imorgon istället , tränar i skritt och trav mest , även lite galopp!  :)
 
 
//Carro.H

Måste ha !!

 
Detta är några saker jag måste köpa ! Eftersom nästan all min utrustning klipptes sönder på akuten ...

Just chillin'

Hej! Ledsen att jag inte bloggat tidigare idag men jag har inte kunnat. Kom hem från Falköping runt kl 17-18.00 tror jag. När vi kom hem så lämnade vi Leona i sommarhagen , sedan åkte vi hem och mamma lagade mat.
Vi åt fläskfilé gryta med brunsås och makaroner xd
 
Jag är nöjd med dagen trots att det inte blev någon felfri runda.
 
LC:
 
På framhoppningen stämde inget , hon var okonccentrerad (stavning??) , lat och väldigt trög! Hon tog inte i när hon hoppa och jag hann bara hoppa ett på varje hinder.
Men jag red in med tanken på att ändå komma runt. Grunden gick bra och hon var superfin! Kände att hon var väldigt svängbar och det utnyttjade jag lite för mycket. Tog en väldigt snäv sväng till hinder 10 , hon halka till och rev  :'(  Då var underlaget lagomtorrt och så , så det var väl mest att hon snubblade.
 
Efter LC så fick vi vänta hela klass 2 som var LC+. När d-ponnysarna höll på i klass 2 så började det regna och fyfan vad det regna! Dom fick avbryta tävlingen pga det. När det börja igen så var banan bara lervälling , det var tungt att rida i ock skvätte som fan! 
Innan klass 3(LB) så började det såklart regna ännu mer xd
 
LB:
 
På framhoppningen kändes hon ganska bra , kanske en smula trött. Men inte så farligt liksom
När jag red in på banan kändes hon lugn men ändå pigg  :D  Lagom temprament!
Hinder ett och två gick bra , trots leran. Hinder tre tveka hon lite men hoppade. På fyran stannade hon , så jag red om i en volt och hon klara det. Men hon stanna på femman också och det innebar ju att vi blev uteslutna  :(  Men det var inte Leonas fel , hindrena var maxade och hon var trött. Trött efter första klassen och från att ha stått i transporten hela klass 2 och resan till Falköping på ca 2 timmar!
Leran gjorde det tungt och jobbigt , hon fick helt enkelt ingen chans... 
 
Men jag är nöjd , man lär sig och blir bättre hela tiden. Man måste misslyckas för att lyckas!
 
Framhoppning:
 
LB:
 
 
 
 
 
<3<3<3
 
//Carro.H

@ Falköping

//Carro.H

My day

Jag och Emelie äter frukost just nu, klockan är 04.57. Vi är vakna så tidigt eftersom vi snart skall åka till Falköping!
Vi gick upp kl 04.30 , en halvtimma senare än vad vi tänkt från början!
 
Idag hoppar jag LC som ''uppvärmning'' och efter LC så är det klassen LC+ som jag inte skall hoppa! Jag kollar på den och äter något typ , hejjar på kompisar och sen hoppar jag LB efter det! Det blir en rolig dag , har inte varit ute på ''riktigt'' sedan i mitten på Juni! Men nu är det äntligen dags!  :D  Vi hörs later on med resultat osv!
 
 
//Carro.H

Äta bör man

Hejhej! Vi har nyss gjort rent i transporten. Sopat ordentligt , lagt in massa nytt strö , fyllt höseglet med massa hö och ställt in min bajstunna , höpåse med massa hö och hinkar! Vi har lagt in sadel , träns , martingal osv i bilen! 
Allt är fixat och klart förutom hästen och betforvatten som just nu står i sadelkammaren och gottar till sig!  :D
 
Förut var vi stan och skulle hämtat ut min mobil , men nejdå. Idioten som tog in den på lagning är fortfarande på semester och skall vara i två veckor till! -.- Så om vi vill ha den nu får vi lösa ut den för 500kronor och det vill varken mamma eller pappa inte.. Skall tjata så vi kanske kan hämta den på måndag iallafall. I need it! För nästa vecka skall jag åka till okänt ställe med okända personer  ;)
 
Nu skall vi laga tacos! Är super hungrig. Äta bör man! Haha. Tacos är typ det gooooaste jag vet , mumma  :D
 
Imorgon drar vi till Falköping , åker SENAST kl 06.00 , så jag får gå upp 04.00 eftersom vi skall hämta Leona i sommarhagen ...  :(  Därför bloggar jag inte mer ikväll , hinner inte! Sova tidigt you know  ;)
 
Uppdaterar KANSKE imorgon innan jag åker , beror på hur trött jag är xd
 
//Carro.H

Yolo

Känner att jag slarvat en hel del med bloggandet nu i några dagar. Jag har liksom undvikit det , men samtidigt bloggat. Inläggen har varit tråkiga , korta och inte handlat om något intressant. Jag känner det är verköigen dags att skärpa sig ,  för om jag vill komma någonstans skall jag kämpa och jag ska göra det nu! Jag skall lyckas och jag skall gör det stort. Ni får se  ;)
 
 
//Carro.H

Godmorgon

Hej! Jag vaknade för typ lite mer än en timma sedan. Mamma väckte oss för att berätta om att någon försökt skjuta sin fru och hennes barn i Frändefors , det ligger typ två mil bort..
 
Sedan åt vi frukost efter att vi hade läst hela artikeln på Aftonbladet! Läs hela artikeln hääär
Nu ligger vi i sängen och slappar , snart skall vi åka till stan och hämta ut min mobil från lagningen! (om det går..)
 
Seriöst blogg.se lagga idag och det lagga igå och massor av andra gånger! Det suger , men samtidigt vill man inte byta portal eftersom blogg.se är störst och typ bäst när det väl funkar (om det funkar). Stor diss till nya blogg.se !!!
 
//Carro.H

...

Skulle vara supersnällt om ni alla ville följa mig via bloglovin! Vore skit gulligt , kom igen du är bara två knapptryck ifrån!  :)  Länken finns på bilden till höger!
 
//Carro.H

Fest outfit

sista chansen

Detta är sista chansen att skicka in förslag till this or that ! Gör ni det inte nu så blir det inget !!! Kommentera HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR !
 
//Carro.H

Uteritt

Hej! Ursäkta att jag inte bloggat tidigare idag men jag har inte hunnit!
 
Mamma väckte mig och Emelie runt kl 10.00 ungefär , vi gick upp och åt och hämtade träns till Sune och Leona.
Sedan åkte vi till sommarhagen och gjorde iordning hästarna , vi red till sjön och badade osv  :D Supermysigt , fram och tillbaka till sjön är det cirka 1mil! Tog runt tre timmar att rida.
 
Både Leona och Sune tyckte att det var superhärligt! Dom plaska och skvätte jätte mycket! Haha gosiga<3
 
Men skall duscha nu , bloggar mer sedan!
 
//Carro.H

Lilla Edet

Idag ha vi varit i Lilla Edet med Leona och hoppat. Jag hoppa 60 och 70cm vilket slutade i två rosetter!
 
Leona hoppade fint och kontrollerat över varje hinder. Hon rusade inte på utan använde istället enerign till att hoppa väl! Inte i närheten av att vägra eller riva. Så jag är riktigt nöjd och kan inte göra annat än att länga till Lördag då vi åker till Falköping och hoppar lokal LC och regional LB , min debut i reginal LB! Skall bli riktigt riktigt kul!  :D
 
Bilder kommer nog imorgon tror jag!
 
//Carro.H

Solar

Hejhej , just nu ligger vi ute i solen och steker  ;)  Riktigt gött eftersom det är första gången i sommar som jag solar! Har inte varit väder till det liksom... Vi ligger på en filt bakom en stuga i vår trädgård. Solen ligger på riktigt bra här bak. 
 
Vi har nyss kommit hem från sjön. Vi badade i Ellenösjön vid gamla badplatsen, imorgon skall vi nog dra dit med hästarna. Idag hade vi med hundarna , Doris vägra gå i. Men Stella sprang i , hoppa efter sin ''bebis'' (leksak).
Haha jag doppa mig men inte Emelie  ;)  
 
Nu skall vi nog fortsätta steka på i någon timma eller så , sedan packar vi allt i transporten osv och sedan drar vi mot Lilla Edet!  :D  Hörs!
 

 
//Carro.H

Trööööött

Jag har nyss vaknar , är riktigt trött.. Ögonen slocknar var och varannan minut. Kan nästan inte hålla mig vaken..
Efter detta inlägget skall jag äta frukost och sedan åka bort till sommarhagen för att flytta två av hästarna till en annan hage så den också blir nerbetad  ;)  
 
Idag blir det antagligen nästan ingen update , jag åker ju till Lilla Edet och så kommer mina släktingar från Schweiz hit!  :D  Det skall bli kul att träffa dom igen efter så länge ... 
 
Jag hinner inte heller fixa tidsinställda för nu ska jag dra! Seya<3
 
//Carro.H

Stilren outfit

 
Detta är kanske inte den snyggaste outfiten , men jag gillar den. Jag tycker den är stilren och fräck!  :D
 
//Carro.H

Bättre

Hejhej. Är på bra humör nu igen , så att jag kan blogga  :D
 
Förut hämtade vi hem Sune från sommarhagen och gjorde han lite fin. Tvättade svansen och klippte manen osv. Sedan åkte vi mot Ed  :D  Som sagt hoppade jag bara 50 och 60 , men det slutade i två rosetter och en glad chey haha  :D  
Vi åkte hem och lämnade Sune i hagen , sedan fixade jag och Emelie mat.
Köttfärssås och makaroner! Smaskigt.
Börjar bli trött nu ... Godnatt! GLÖM INTE ATT SKICKA IN FÖRSLAG TILL THIS OR THAT !
 
 
//Carro.H
 
 

Hoppträningen igår :

 
 
 
 
 
//Carro.H
 

Inget blogghumör

Seriöst jag känner verkligen inte för att blogga idag. Känner mig ledsen och nere typ. Orkar inte göra något. Något har hänt , men kan inte säga vad. Privat... Det blir nog bättre senare , får se om jag åker till Ed.... Ändrade planer osv  :(  Men jag lägger hoppbilderna på tidsinställt iallafall. Ha det så bra resten av dagen!
 
//Carro.H

Godmorgon

Hej! Jag sitter i köket och Emelie ligger i sängen just nu. Vi skall snart äta frukost , sedan skall vi bort till sommarhagen och hämta Sune. Han skall hem och putsas! En riktigt go dusch är vad han behöver inför ikväll! 
Ikväll ska vi ju till Ed och hoppa pay and jump. Riktigt mysigt tycker jag med sånna grejer. Man känner ingen press eller så , man känner inte att man måste vara bättre än andra och hoppa högt!
 
Jag och Sune hoppar nog 50 och 60cm idag. Han har inte hoppat på ganska länge så det är ingen idé att hoppa högre! Man kan kalla det hoppträning idag!  :D
 
Men skall äta nu , det blir väll macka tror jag och obo'y eller något sånt gott  ;)  Bilderna blev inte klara igår , men jag lägger upp dom sen! Kommer nog även bilder från Sunes hoppning. Men jaja vi hörs!
 

 
//Carro.H

Första hoppträningen efter olyckan

Hejhej! Vi sitter i sängen och bloggar , käkar popcorn och kollar på film. Vi kollar på Madagaskar 2 !  :D  Grym haha , igår såg vi på ettan. Sedan skall vi spela Malin Bayard spelet , as kul  :)
 
Förut var jag , Emelie och mamma i ridhuset och tränade hoppning. Första hoppträningen efter olyckan , det gick super. I början av träningen trodde jag att jag skulle våga hoppa typ 50cm kanske. Men nejdå , började lite lågt på en liten bana , efter det tränade vi lite på en linje , första var en mur på typ 50cm. Brydde oss inte om att höja den. Andra hindret byggde vi till en oxer. Vu höjde en liten bit i taget och till slut låg den på 90cm!
 
Leona bjöd framåt riktigt fint och hoppa med fin teknik! Hon hoppade utan ansträning och var pigg. Är så sjukt nöjd , framför allt över att jag inte fega! Kände mig inte ett dugg rädd  :D  Bilder kommer sedan , Emelie håller på att redigera dom just nu. Så jag lägger upp dom strax när hon är klar. Vi hörs så länge!  :D
 
//Carro.H

Fan

Hejhej. Jag och Emelie sitter i sängen just nu. Vi har nyss ätit , köpe köttbullar och makaroner! Orkade inte göra någon ''riktig'' mat idag....
Innan vi åt så var vi och lämnade Sune i sommarhagen , hans fötter blev såååå fina med nya skor  :D 
Jag borstade han jättemycket och fint osv innan hovslagaren kom. Stog även och myste jätte länge  :)  Gooooosi<3
 
Igår på Liseberg hade vi askul , trots att vi inte hann åka något typ. Men vi åkte väl typ Balder 1 gång , Lisebergsbanan 1 gång , Flumride 1 gång , Hanghai 1 gång , Uppsvinget 2 gånger , Atmosfear 1 gång. Vi gick även gasten 1 gång. Det var sjuukt långa köer , as jobbigt. Så mycket kö för så lite åk , ganska ovärt ändå!
 
Men men , sjukt härliga grejer vi åkte iallafall! I gasten gick jag först , haha jag missa spöken för jag kolla på annat. Hörde typ dom andra där bak skrika , DÅ ser jag att det hoppat fram en gubbe.... Sen kom den en , med ansiktet typ 5cm max från mitt face och försöker skrämmas , och jag... Jag börjar skratta! Så funkar jag haha  ;)
 
Just nu letar jag efter den där lilla grejen som skall sitta i datorn , som laddar sladden sitter i. Fattar ni vad jag menar ?? Seriöst , det är så sjuuktmycket borta  :O  Kan inte hitta den... Jag hade den förut när jag satt i köket , sen tog jag ur sladden och gick upp för trappan till mitt rum , stoppar i sladen i datorn. 5 min senare , GONE !  :O
Kan inte fatta det. Den ligger inte i sängen , inte i täcket , inte under kudden , inte på golvet och inte på hela vägen ner till köket. Fan asså , datorn dör snart och då döör jag  :( jaja skall leta mer efter detta inlägget!
 
Får se om jag hopptränar idag , mamma är hos läkaren . Beror på helt när hon kommer hem.
Nu har jag även avanmält mig till Räkanhoppet.... Får kanske vara med nästan år istället. Men jag åker antagligen till Lilla Edet och hoppar 60 och 70. Bättre att starta lågt än att hoppa regionl LB efter olyckan!
 
Men nu får jag ta och leta upp den där grejen! Seya  :D
 

 
//Carro.H

Hej !

Blir ett snabb inlägg nu , för när som helst kommer hovslagaren till Sune! 
Just nu sitter vi i min säng medans Sune står ensam ute i stallet , nyborstad och fin! Han har tappat en framsko , så det är ganska akut eftersom han troligtvis skall åka till Ed imorgon och ''tävla''  :D 
 
Men jag bloggar mera sedan om hur det var på Liseberg, annat vi har gjort osv när Sunebune har fått sina fötter ''lagade''  :D
 

 
//Carro.H

T or T

 
Tänkte köra en ''Thir or That''. Men jag skall inte hitta på själv , utan det skall ni göra!  :D
Kommentera med saker ni vill veta , nästan som en frågestund! Start on ... One two three gooo !
 
//Carro.H

Kärlek #2

 
 
 
 
♥♥♥
 
//Carro.H
 
 

Kärlek #1

 
 
 
 
♥♥♥♥♥♥
 
//Carro.H

Bildbomb

Här är några bilder som jag tycker är bra, jag tog dem på Kusten tillsammans Emelie. Det är inte jätte många men ni kan få lite musik att lyssna på under tiden ni kollar!  :D
 
 
 
 
//Carro.H

Video

 
Videon. Olyckan sker vid hinder nummer 4! Som ni hör skriker jag ganska mycket , jag märkte inte själv att jag gjorde det ens...
 
 
//Carro.H

Popcorn

Hejhej , jag har nyss duschat. SKÖNT! Just nu sitter vi i min säng och bara tar det lugnt. Vi skall snart gå ner och poppa popcorn , minst två påsar. Sedan gosa ner oss i sängen med lite dricka , en bra film och såklart varsin dator!  :)
 
Imorn går vi upp runt kl 09.00 , då skall vi göra oss iordning , äta frukost och bara vakna! Runt kl 11.00 åker vi mot Liseberg. Ska bli kul  ;)
 
Kan ju inte blogga imorgon , men jag fixar några tidsinställda!  :D
 
And now , Let's popp !
 
//Carro.H

Grillat

Jag och Emelie har nästan nyss kommit hem från Jessica. Vi åt grillat med potatisklyftor! Mums! Älskar grillat , det är ju värsta sommarmaten  :D 
 
Nu sitter vi i min säng med varsinn data och chillar bara. Snart skall vi gå ner och raka benen haha. Imorn skall vi till Liseberg och då gäller det att vara fräsch och snygg! 
 
Båda två åker exakt allt , vi vill alltid åka samma saker osv .. Värsta bra asså!  :D  Mina favoriter är lätt Atmosfear och uppsvinget! Så sjuuukt goa. Vilka är era favoriter ? :D
 

 
 
//Carro.H

Justin Bieber ♥

Justin Drew Bieber. En helt vanlig kille som föddes 1994 , 1 Mars i Stratford , Ontario , Kanada. Justin har ett stort intresse och det är att sjunga. 
År 2008 upptäcktes hans Scooter Braun som hade hittat Justins videoklipp på youtube. Braun blev sedan Justins manager. 
 
Han slog igenom med låten ''Baby'' år 2010 , musikvideon blev den mest ogillade på youtube tills Rebecca Black tog över den platsen med låten ''Friday''. 
 
Alla ni som snackar skit om Justin vet inte vad ni pratar om. Ni kallar han för bög och säger att han ser ut som en tjej. Men allvarlligt , alla ni använder 2-4 år gamla bilder. 
 
På dessa år har Justin förändrats någon enormt! Visst , jag gillade inte heller Justin för några år sedan , men han förändrats. Till något bättre! 
 
Han är absolut inte bög , med tanke på att han har en tjej. 
 
Det jag vill komma till är att Justin är grym , sluta klaga på han. Det visar bara att han är längre fram än er!  :)
 
Då :
 

 
Nu :
 
 

//Carro.H
 
 
 

Ingen video

Jag har typ nyss vaknat. Så jag ligger i sängen och väntar på att pappa ska  göra frukost<3 Kakao och baguetter  :D 
I eftermiddag eller så skall jag hoppträna Leona i ridhuset. Ikväll skall vi till Jessica som har Blaisy här , vi ska grilla osv  :)
 
Videon laggar när jag skall lägga upp den , det står att den har publicerats men ingen video kommer upp! Får försöka fixa det senare , pappa ropar nu så jag ska dra! Ceeyaa
 
//Carro.H

Godnatt

Nu skall vi snart sova , upp tidigt imorn. Vi skall till ridhuset och träna med Leona!  :)
Videon kommer upp kl 09.40! Håll utkik. Just nu lyssnar vi på musik osv , ganska tråkigt .... Så godnatt  ;)
 
//Carro.H

Collage från olyckan

 
Photo by : Emelie Jansson  <--- LÄNK !
 
//Carro.H

HejHej

Jag och Emelie har åkt hem till mig nu. Har varit hemma i runt en timme kanske. Har inte kunnat blogga idag för det har åskat typ hela tiden. Tråkigt , vi har typ bara suttit inne och ugglat!
Emelie skall vara här till söndag nästa vecka!  :)
 
På onsdag kommer mina släktingar från schweiz hit (stavning??). Jag snackar seriöst världens sämsta tyska , jag kan stava rätt bra , men inte uttala ^^ Ich spreche nicht deutsch!  ;)
 
Sen kommer nog videon från olyckan upp! Håll utkik!
 

 
//Carro.H

Förbannad

Självklart blir det inget med räkanhoppet -.- Aldrig får jag göra som jag vill. Åhhh  , sjukt störande  :(
Jag ville ju så gärna , varför skulle olyckan hända just nu?  :(  Istället för räkanhoppet åker jag nog till Lilla Edet. Det är ju samma dag (onsdag). På tisdagen åker jag nog till Ed igen , fast med Sune. Hoppar 50 och 60 eller något sånt , liksom bara för att hoppa. För att träna så jag inte blir rädd. Leona hoppar jag nog 60 och 70 i Lilla Edet. Lite högre , för att träna upp. I Falköping på lördagen hoppar jag 80 och 90 med Leona. Ingen jävla pay and jump där inte  :D
 
Har även ändrat klasserna på Nuntorp till LD LC och LB , lite lägre och skönare  :)
Men nu skall jag lira Ridingclub Championchips! (stavning??)
 
//Carro.H

-----------------------------

 
//Carro.H

Music is life & life is music

 
 
 
 
 

I am back

Vi har nyss ätit kvällsmat. Nudlar  :D  Såååå sjukt gott haha. Idag har vi varit ute i Stoffes båt och fiskat! Det gick sådär , Stoffe fick en gädda och jag och Emelie fick aborre. (Jag fick en och hon fick 2 , några små fula saker).
Det nappa några gånger , men det hann släppa innan vi fick upp dom.. På vägem tillbaks till båtplatsen körde jag och Emelie  :D  Hon styrde och jag gasade! Skit skojj.
 
Imorn skall vi kanske ut i båten igen med Wetterhamn och Linus. Får se!
 
Just nu värker det som fan i armen , tog av bandaget förut. Det är ett riktigt ruskigt skrapsår som har varat och blött en del. Stora blå/lila blåmärken överallt. Från axeln ner till halva handleden typ. USCH
 
Får typ kramp när jag skriver .. Men men allt för er  ;)  Bloggar mer imorn eller inatt. Vi hörs later on  :D
 
//Carro.H

Älsklingar

 
 
 
 
 
 
 
 
Min fina älsklingar. Ni betder allt och utan er vore jag inget. Jag skulle inte leva utan er ♥
 
//Carro.H

Ponni <3

Saknar min fina ponny något enormt! Har inte träffat henne alls sedan olyckan. Två dagar , shit vad snabbt det går. Så fort jag blundar känner jag hur min kropp slår i marken , jag känner hur luften pressas ur mig när den 500 kilos tunga ponnykroppen landar över mig. Jag känner alla trampar , hur ont det gör. Jag öppnar ögonen och ser verkligheten. Men så fort jag blundar börjar filmen spelas om. Om och om igen.
 
 
 
 
Bilden är från årets KM. Det är omhoppning , en oxer på 90cm. Åhh haha den påminner mig om något.. Gissa vad ...?  ;)
 
//Carro.H

Nyss vaknat!

Godmorgon  :D Jag och Emelie har nyss vaknat hehe. Vi skall snart gå ner och äta frukost , nudlar tror jag. Sedan skall vi ta en låååång promenad och fota lite osv. Efter det skall vi troligtvis åka och fiska med Stoffe. 
 
I armen och foten/benet känns det ganska okej. Inte så mkt ont , var värre inatt! Bloggar mera sedan! Vi hörs  :D
Btw , grym statistik igår!
 
//Carro.H

Ligger i sängen

HejHej ! Kunde inte blogga tidigare idag för jag har varit med Emelie och hennes familj hos deras vänner Allan och Monica!  :)  Vi fikade , åt smörgås , drack te och hade trevligt! 
 
Efterett tag gick jag och Emelie och hennes bror till Färgelanda för att köpa godis!  :)  Jag köpte 2 påsar lantchips , en dricka , lite godis och fyra paket nudla haha  :D  En liten gottegris här sörrö !
 
När vi kom hem kokade jag och Emelie varsitt paket med nudlar som vi åt. Sedan gick vi upp och nu ligger jag här i Emelies säng och käkar chips  :D  
 
Imorgon skall vi fiska tillsammans med hennes bror Stoffe i hans båt. Haha spännande  ;)
 
Idag känns armen fortfarande väldigt bruten , har svårt för att röra , lyfta och bara använda den. Den är svullen och värker som faan  :(  Foten och benet känns ganska okej , ömmar mest , kommer en våg av smärta då och då typ. Men jag kan ju iallafall gå på den utan att halta för mycket! Blir nog bättre när jag vilat några dagar!
 
//Carro.H

Min fina ponny <3

Min fina ponny gjorde allt rätt igår. För om hon inte hade valt att ramla över mig , så hade jag blivit sönder trampad och kanske inte suttit här. Hon gjorde allting rätt , inget var hennes fel! ♥
 
 
 
Love ! //Carro.H

Akuten

Som tänkt så åkte jag och Emelie till Ed för att hoppa. Emelie hoppade Leona 70 cm felfritt. Jag hoppade 80 och 90 , var ju tänkt att jag bara skulle hoppa 80 och det ångrar jag nu.
 
I 80cm gick det ganska bra , ett nedslag , men jag är nöjd ändå. Hon hoppade för nära och hann inte riktigt dra upp frambenen!
 
På framhoppningen till 90 gick hon bättre än vad hon någonsin gjort! Hon flög högt över hindrena och var lagom pigg!
 
Vi red in på banan och allt kändes bra! Hinder 1 gick bra , samma med 2 och 3. Vid hinder 4 som var en oxer med bara 3 bommar stanna hon , så jag la på spöet och hon hoppa. Jag var inte beredd och flög typ fram på halsen , i luften lyckades jag göra typ en volt och ramla av framför henne. Så när Leona skulle landa efter hindret snubbla hon och ramlade över mig. 
 
Leona reste sig och och jag kände flera trampar. Jag tänkte typ : nu är det äntligen över. Men där hade jag fel , för det var bara framhovarna som hade trampat! Nu kom även bakhovarna! Jag låg som en trasdocka under hästen och blev trampad.
 
Det var äntligen över! Jag låg kvar orörlig , hörde folk skrika ring ambulansen! Jag skrek av smärta att dom skulle dra  av mig ridstöveln , kände hur det brände och sved i höger fot/ben och höger arm. Jag låg kvar i några minuter med filtar över mig tills ambulansen kom. Dem satte på mig en nack-krage och lyfte upp mig på en bår.
 
En stund senare åkte vi iväg. Till Näl tog det runt en timme att åka , på vägen dit höll vi på att krocka. 
I ambulansen fick jag flera morfin sprutor , blev helt groggy. Jag fick även slangar i näsan för att kunna andas bättre. Jag låg fastspänd med säkert minst 10 olika rämmar.
 
Vi kom fram till sjukhuset där det var 6st sköterskor som väntade på mig. Amulans kille körde in mig i ett rum och berättade vad som hade hänt. Dem kom fram och klämde på mig och klippte sönder allt jag hade på mig utom trosorna  :(  Jag fick en filt över mig. Dem kopplade massa slangar till en apparat och gipsade min arm. Sedan körde dom vidare mig till en korridor där jag fick ligga och vänta på att bli röntgad. En stund senare låg jag inne på röntgen , efter det fick jag ligga i korridoren igen och vänte i lite mer än en timma.
 
Då kom en sköterska och berättade att jag inte hade brutit något , men som jag redan visste hade jag blivit rejält trampad! Dem tog av gipset och hämtade kompresser till min arm som var/är blå slagen/trampad och väldigt uppskrapad. Dem typ tog något bandage liknande runt kompressen och tog sendan på en dubbelstöstrumpa som går från handen upp till axeln.
 
Dem gjorde samma sak på benet/foten! Dem tog ur kanylen (eller vad den nu var) ur min vänstra hand och satte på en kompress som blödde igenom typ direkt. 
 
Efter det så fick jag äntligen åka hem! 
 
Det är därför jag inte bloggade något igår , men det är ju inte så lätt när man ligger på akuten med gipsad arm  ;)
 
Bilder från igår :
 
 
 
 
 
Emelie filmade när det hände. Lägger upp videon sen om det funkar!
 
//Carro.H

Till Fia :

Jag håller igång Leona och rider henne ofta. Jag känner hon och vet vad hon vill och klarar av! Hon är frisk , har aldrig varit skadad. 90 cm är verkligen inte högt. Det är ju ändå min häst så jag bestämmer  :)
Tyck vad ni vill , men jag känner min häst och vet att hon gillar detta. Hade hon inte tyckt det var okej så hade hon inte hoppat , hon anstränger sig inte i onödan att hoppa högre än vad hon vill!  :)  Kram på dig Fia!
 
//Carro.H  :)

Min packning :

• Sadel
• Magplatta
• Schabrak
• Sadelpadd
• Träns
• Martingal
• Benskydd/Benlindor
• Mössa?
• Transportskydd
• Ländtäcken
• Hästgodis
• Äpplen och morötter
• Hö
• Vattenhink
• Bajstunna
• Hoppspö
• Grimskaft
• Grimma
• Borstar
• Hovkrats
• Flugspray
• Häst såklart !
 
//Carro.H

11.45

Godmorgon!  :)  Vi vaknade klockan 11.45. Men orkarde inte göra något inlägg föräns nu haha. 
Vi skall snart äta frukost och sen packa in grejer i bilen och göra iordning transporten! Typ fylla på hö , strö osv!  :)
 
Ikväll drar vi till Ed , Emelie hoppar Leona 70cm (LD) och jag hoppar antingen 90cm (LB) eller 1m (LA). Skulle varit väldigt skoj att testa en LA! Men jag behöver ju inte bestämma mig än  :D  Men aja ... Får se! Tror det blir LA höjd.
 
Bloggar mer sen , fixar bla en packningslista! Hörs later  :D
 
//Carro.H

Leonas man :

 
//Carro.H

Snart kommer svaren

STOPP STOPP STOPP för frågestunden! Svaren kommer imorgon ! Håll utkik!  :D
 
Riktigt intressanta frågor tycker jag! Men ska sova nu , brb imorn<3
 
//Carro.H

Kvällsmat

Hej!  :D  Jag och Emelie ligger i sängen nu och bloggar , spelar sims och kollar på film. Vi kollar på Kung Fu Panda!  :D  
Snart skall vi gå ner och äta kvällsmat. Mums! Tror vi tar rostade mackor med smör och o'boy! Efter det så poppar vi nog lite popcorn och kollar på någon skräckis!  ;)
 
Förut klippte vi Leonas man. Tyckte faktist att det blev väldigt bra! Hon är skit söt i stubb! Hehe speciellt när hon böjer snyggt på nacken  ;)  Vi hittade även en pinne eller typ en gren som vi la upp och hoppade lite över , jag sprang brevid Leona. 
 
Fick borstat halva Power , sen sprang hon iväg haha. Gräset lockar mer än att bli lite ren och fin!
 
Slänger kanske in något inlägg senare och kanske någon bild på Leona! Vi hörs.
 
//Carro.H

Hej !

Hejhej! Vi har nyss ätit. En jättegod pasta sallad med kycklig och lite annat gott i!  :D 
Vi har även packat in massa hästgrejer i bilen. Skall åka till sommarhagen , Sune skall ridas , Power skall borstas och Leona skall friseras och promeneras! 
 
Imorgon drar vi nog till Ed och hoppar en ''pay and jump'' bara för skojsskull! Hoppar 80 och 90 tror jag. Men bloggar mer sen , skall åka nu!  :)
 
Frågestunden!
 
//Carro.H

Leona vill ha !

 
Alltihop från Hööks
 
//Carro.H

J L V

Världens snyggaste ridkille är ju helt klart Jacob L V ! <3
Såååå het asså  ;)
 
 
 
Snygg !
 
//Carro.H

En ny dag idag!

Vi har nyss vaknat. Som tur var av att väckarklockan ringde  ;)  Somnade väll runt 05.00.
Idag är det fint väder ute. Vi skall nog gå ut en sväng efter frukosten! Tror inte det blir någon ridning idag. Så vad vi skall göra vet jag inte riktigt  :D  Jag är iallafall sjukt badsugen! Men ingen är hemma och kan köra oss till sjön , min cykel har punktering så vi kan inte cykla. Så då är frågan om vi orkar gå dom 5km dit? Hmm njaaa...
 
Vi skall gå ner och äta nu! Så jag bloggar mer sen  :D
 
 
//Carro.H

Glöm inte frågestunden !!

Glöm inte frågestunden! Avlsutar inte föräns jag fått minst 10 kommentarer från olika personer iallafall! 
Inlägget hittar ni häääär ! FRÅGA FRÅGA FRÅGA  :D Obs ! Skriv INGA frågor i detta inlägget!
 
//Carro.H

Svamp

Jag och Emelie red båda hästarna lite var förut. Vi tänkte träna lite intervaller men så blev det inte. Istället tog vi långa galopper! Jätte härligt  :D  
 
På vägen hem hittade vi lite kantareller som jag hoppade av och plockde till mamma! Hon blev så glad så  :)
Även Leona tyckte det var smaskigt med råa svampar! Hahaha usch ....
 
Efter ridturen skulle vi klippa Leonas man. Fyy hon böjde på halsen hela tiden så det blev skitsnett och superkort! Typ 3-4 cm  :(  Och så fick jag bara klippt halva ... Gör klart och försöker göra bästa möjliga imorn!
 
Blir pinsamt att tävla med hon nu , har fan massa in planerat den närmsta tiden  :( 
 
25 Juli , Räkanhoppet i strömstad!
28 Juli , Falköping!
11 och 12 Agusti , Nuntorp!
18 Agusti , Grästorp!
 
Så jag måste verkligen göra något bra av den där förbannade manen!  :@
 
//Carro.H

Godmorgon ;)

Vi vaknade precis , som vanligt stängde jag av väckarklockan i sömnen -.- Klockan är ju fan 16.10 men vi somnade runt kl 07.00. Då var jag ju typ halv död , flummig osv... Nu är jag vaken och seriös !  :D
 
Börjar bli sjukt hungrig! Men pappa kommer snart hem från stan med mat , vi skall göra pastapytt. MUMS!
Efter ''frukosten'' vet jag inte vad vi skall göra. Kanske rida , kanske bada  :S Hmm , vill rida men jag orkar liksom inte.. Vi får se.
 
Sen skall jag även städa mitt rum som blivit väldigt stökigt under tiden Emelie har varit här haha  ;) Men ska dra nu , pappa kommer snart och vi ska hjälpa han med maten  :D 
Ps. GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN !
 
 

 
//Carro.H
 

FRÅGESTUND

By: Caroline Hellgren

 
//Carro.H

godnatt ??

Hejhej! Jag och Emelie ligger i sängen , pigga som ärtoe och kan inte sova! Klockan är  nu 06.13.
Haha efterso vi fortfarande är vakna och inte vill sova förlänge så har vi ställt alarmet på 12.15  ;)
 
Emelie har värsta cp damp , jag med föresten  :D  Hahahahahha , lagga ur totalt över en pepsiflaska! Åhh hahahaha fyfan vad kul vi har!!! Hahahahahaha!
 
Emelie : Ge mig flaksan
Jag : Ta den då !
Emelie leker ninja och försöker ta den , jag är ännu mer ninja och rycker undan den , 100 gånger om !  :D 
Hahahahahaha åhh jag dör. VI HAR FAN KUL HÄR?! Hahahhahahahahah  :D  Persika hahaha. Albino monster gädda !!!! Hahaha kattröv , inflamerad pelikan!  :D LAGG LAGG LAGG ring polisen hahahahhahahaha korv.
Jag vill ha en get , den skall heta Carl Bilt.   Bastant mås<3
 

 
Sicka brudar?!
 
 
FLAMINGOOOOOO

Deepshit

Folk som inte bryr sig. Folk som bara ljuger. Folk som bara driver. Folk som bara sårar. 
Jag hatar dom , sådana männsikor som bara förstör.
 
Dem rotar i folks inre , hittar en känslig punkt och så hugger dem. Mår ni gott eller? Av att trycka ner andra. Det är så sjukt lågt att trycka ner någon för att få dig själv att tro du är stark. Hur kan man vara så okänslig?!
 
Jag har blivit lurad. Sårad. Krossad.Okeyy , som ni nog fattar snackar jag om killar. Alla dessa boys , var är det med dem? Herregud , hur coolt är det? Leka med en tjejs känslor som det vore ingenting? Visst impa på för dina vänner och yadayada. Tönt.
 
Visst finns det killar som är dem där goa , mjuka , dem som alltid finns där och aldrig lämnar dig. Men var?
Can't find them.
 
Men tjejer , stå upp! Deppa inte ihop över den där snygga muskliga killen som inte drömmer om dig. Eller han där söta i 9an som bara drev med dig. Just ignore. Dem förtjänar inte en sån brud! Du kan hitta en bättre kille på soptippen! Promise ya!
 
Öppna istället ögonen för han där i din NO-grupp som alltid är så gullig. Han som alltid ler , ler det där leendet som får dig att smälta! Han som sitter och drömmer om dig , så som du drömt om idioterna. För han är ju den killen som aldrig skulle ljuga , aldrig skulle svika. Öppna ögonen för din riktiga kärlek! 
 
Och du , det är inte bara just dig som detta har hänt. Tyvärr händer detta väldigt många tjejer och väldigt många känner igen sig i din situation! Det finns alltid folk att prata med , även om du inte upptäckt det ännu.
Prata med skolsyster , kuratorn eller någon annan kompis eller vuxen som du litar på!
 
Om din första kärlek misslyckas , sträck på dig. Räta på ryggen och var stolt över att du vågat prova iallafall!
Var det misslyckat så kan det bara bli bättre. Just sayin. Lev livet! Du är ung och behöver inte binda dig i något jobbigt förhållande ännu. Kärleken kommer när den skall komma!
 

 
//Carro.H
 
 
 
 
 
 

The ride

Ridturen idag var mysig  :)  Mycket galopp , långa backar och pigga hästar! 
Leona försökte resa sig och Sune hoppa fram haha  ;)  Förövrigt har dagen varit bra!
 
Efter ridningen hoppade vi lite med mina hundar , Doris hoppade runt 1.15! och Stella typ 70  ;)  Bäästa vovvarna! <3 
 
Fick en fråga om jag kan ha en frågestund ... Hmm jaa kanske , varför inte? Men då måste jag ju förstås få massa frågor  ;)  Vad tycker ni? Skall jag ha frågestund eller inte? 
 

 
//Carro.H

Lördag

Vi har nyss vaknat. Eller jag har nyss vaknat , Emelie vakna för längesen  ;)  Idag skall vi rida ut. Vitar den låååånga slingan genom hela skogen och kommer ut på en aslfaltsväg. Samma väg tillbaka , det är mycket backar och långa gakoppsträckor! Finns även lite ''hinder'' uppställda  :)  
Emelie tar Leona och jag Sune tror jag. Snart skall vi äta frukost , får laga något smaskigt! 
 
Sen skall vi noga fota lite. Beror på om jag hittar min kameraladdare! 
 
Hehe , nu vet jag inte vad jag skall skriva om. Vad vill ni läsa om ?  :)  Kommentera!
 
//Carro.H

kl 04.00

Klockan är nu 04.00 och jag är verkligen inte trött! Men får väl ändå försöka sova så att jag kommer upp någon gång imorn.... Har ju inte tänkt att sova bort hela dagen  ;)  Sååååå godnatt , vi hörs imorn!
 
//Carro.H

Carro bjuder

 
Lite flumm bilder sådär på kvällen haha  ;) 
Jag bjuder!
 
//Carro.H

Detta köpte jag :

 
Naglack från depend , 25kr
Ansiktsmask från Åhlens , 20kr
Hårspray från PHC , 25kr
(valde en liten eftersom jag skall se om den är bra!  :D )
 
 
 
 
Tröja från lindex , 75kr (rea)
 
//Carro.H
 
 

Super snygga spiderman! <3

Hejhej! Jag och Emelie  har nyss kommit hem från Uddevalla nu. 
 
När vi kom fram till kampenhof spöregnade det , kändes lagom härligt att springa runt som två idioter i regnet  ;)  Vi gick runt lite och kollade i affärerna , jag köpte ett naglack , en tröja , en ansiktsmask och hårspray!  :)
Bilder kommer snart!
 
Efter att vi handlat så gick vi till bion. Emelie satt och passa grejerna samtidigt som jag gick på toa. När jag kom tillbaka satt det en rolig gubbe brevid Emelie på min plats , haha han frågade om jag vill sitta i hans knä  :D  Tyvärr sa jag nej ...  :(  HAHA!
 
Bion började så vi gick in och satte oss. SHIT , spiderman va så snygg så jag hade ståpäls hela bion!  :D  Nöjt av varenda sekund att kolla på han! Mums en riktig goding som man skulle vilja sätta tänderna i!  :D 
 

 
 
 
 
 
Åhhh världens finaste snyggaste spiderman!
Andrew Garfield <3<3
 
 
 
 
 
 
  
 
Helt klart en 10 poängare!  :D I'm in love!
//Carro.H

'' Modelbilder ''

 
 
Photo by : Jan Stalfors
 
//Carro.H
 
 
 
 

Drar mot bussen!

Drar snart till bussen , så vi hörs ikväll!  :D
Puss hej!
 
 
//Carro.H
 
 

Wakeiwakei

Godmorgon!  :D  Jag och Emelie har nyss vaknat. Igå somnade vi väll runt kl 04.00  ;)  Var verkligen inte trött! 
Snart skall vi går ner och äta frukost , är riktigt hungrig! 
 
Efter frukosten skall vi göra oss iordning  :)  Sen kommer mammi hem och ger mig pengar , skjutsar  oss till ellenö! Därifrån går bussen kl 15.35 och är framme 16.05 vid kampenhof. 
 
Vi skall gå lite i affärerna och kolla. Jag skall även försöka hitta ett gult och ett svart naglack och kanske något annat onödigt  ;)  Måste köpa massor med godis till bion!
 
Ingen ridning idag , kanske imorn! Det blir nog en lång mysig uteritt!  :D
Men nu skall vi gå och äta! PUUSS
 
(snabbis bild på sune)
 
 
//Carro.H

Ua

Just nu sitter jag och Emelie i min säng. Som ni kanske ser har vi fixat ny header och ändrat lite länkar osv  ;)
Imorgon tar vi bussen till Uddevalla! VI skall ta en fika , shoppa lite och gå på bio! Vi skall se The amazing spiderman i 3D!  :D  Den verkar fett bra , så det får vi hoppas att den är  ;)  
 
En snabb webbkamera bid på mig och Emelie :
 

 
 
 
Nu skall vi snart kolla på film! En skräckis blir det. The Ward , har sett den två gånger. Men håller på att skita på mig varenda gång ändå! Haha , speciellt läskig är den faktist inte men på något sätt är det obehaglig! Usch , vad jag plågar mig själv!  :D 
 
 
 
 
//Carro.H

Ny header !

Håll utkik !  :D

Jaaah

 
//Carro.H

10 saker

10 saker ni INTE visste om mig.
 
1. Jag är bra på matte och kan tycka att det är ganska kul.
2. Mitt mål med Leona är gp-ponnyn 2013!
3. Jag älskar att laga mat och tycker faktist att jag är bra på det.
4. Oftast är jag nöjd med mitt utseende.
5. Jag har 4st födelsemärken.
6. Jag har blåa ögon och tycker blå är snyggaste ögon färgen!
7. Jag har en blå navelpiercing just nu.
8. Jag har sammanlagt 5st hål i öronen.
9. I skolan går jag nästan aldrig utan smink.
10. Jag har 1115 vänner på fb.
 
//Carro.H

paus

Tänkte att jag tar en luten paus från städandet nu! Har ju hållt på ett tag och om jag får säga det själv så blir de riktigt fint  :D  Haha nu gäller det bara att dem andra fortsätter hålla det så.
För övrigt är allt bra , Emelie kommer hit ikväll istället. Då skall vi nog fixa en ny header åt mig  ;)  Har haft denna ett tag nu , så det är dags för lite nytt! Tror det blir något med brunt , begie , ljusblå eller ljusgrönt! Älskar ljusa färger nu på sommaren. Eller finns det någon som har någon bra idé? Kommentera isåfall! Är öppen för alla förslag  :D
 
Jag skall snart fortsätta städa! Om jag orkar haha. Blir mer update i eftermiddag/ikväll! Kanske en bildbomb eller något annat smaskigt! Får se vad jag hittar på  :D
 

 
//Carro.H
 

Vaken

Godmorgon!  :)  Jag har nyss vaknat , skönt att inte sova alltför länge  ;) 
Skall snart ta lite frukost om jag hittar något smaskigt! Usch , hatar egentligen frukost men jag vet ju att det är viktigt  :S  Fast hotellfrukost är mums! :D
 
Idag skall jag nog bara slappa , vill inte rida om det regnar. Det är ju inte alls lika kul! Och så blir sadel blöt och måste torka i  52372 år. Det är det dåliga med lädersadlar! Sen så blir ju även lädret torrt och dåligt! Jag är verkligen ingen som anstränger mig i onödan att smörja min utrustning , tyvärr. Måste skärpa mig!
Det bästa är att torka av allt snabbt med läder puts efter ridningen! Men vem fan orkar det ? ;)
 
Menmen , tiden går fort och jag har lovat mamma att damsua och plocka upp lite här så det blir liten fint tills Emelie kommer imorgon!  :)  Wiho..
 
Men nu ska jag sätta fart och göra lite nytta! Tidsinställt kommer snart  ;)
 
//Carro.H

Just girl things

 
 
 
 
 
 
//Carro.H

Torsdag

Tjoo bitches  ;)  Äntligen torsdag och det betyder att det snart är fredag! :D Och då så kommer äntligen min lilla plutt hit! Ska bli skojj.
 
Troligtvis tar vi bussen in till stan och kollar i lite affärer! Går på något fik och sedan köper masa godis och går på bio. En riktigt chill fredag med andra ord  :)
 
Btw , nu är Hööksfototävling avslutad! Kom bland dom tio bästa :D 7de plats för att vara exakt! 248 röster.
Ett superstort tack till alla dem som har röstat på mig! Nu hoppas jag så klart på en vinst! Håller både tummar och tår! Hoppas hoppas hoppas!
 
//Carro.H

Just close your eyes

 
 
Just close your eyes
The sun is going down
You'll be alright
No one can hurt you now
Come morning light
You and I'll be safe and sound <3

Hemma från en mysig uteritt !

Hejhej! Har nyss kommit hem från en mysig uteritt! Leona skötte sig väldigt bra , inget stegrande! Väldigt skönt att hon har börjat skärpa sig. 
 
Dock var Blaisy inte lika lugn , försökte hela tiden springa. Sarah ville inte trava då , så jag fick ta hon lite. Trava och galoppera , gick jätte bra! Men fort som satan. Hon har väldigt för mycket energi ;) 
 
Orkade inte rida Sune idag. Så jag rider han imorgon istället , kanske även Leona. Skall nog träna lite på fältet , galopp och kanske något skutt. Var alldelles förlänge sedan han hoppade! Så det är på tiden att få det gjort imorgon! :) 
 
Bild från dagen :
 
 
//Carro.H

Tävlar

Är med och tävlar om en iPhone 4s! Här > http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151045438644925&set=a.72592644924.71193.668179924&type=1&theater

Tillbaka :)

Hej! Vad gör alla ? ;) Själv så har jag nyss kommit hem från stan , men utan mobil :( Tydligen så har den inte skickats till affären från verkstaden ... Men det är ju precis vad dem ringt och sagt till pappa , sagt att vi skall komma och hämta den. Så typiskt , nu måste jag vänta i yttligare flera dagar och jag har redan varit utan den i tre veckor?! -.- Fml
 
Iallafall , mamma lagar mat , kyckling i currysås! Mumma :) Snart klart tror jag , efter att jag har ätit skall jag byta om och lasta in sadlar , träns osv i bilen! Drar till sommar hagen. 
För skall Leona ridas ut tillsammans med Sarah ooch hennes ponny Blaisy. Sune rider jag ut med ensam efteråt!
 
Men får skynda mig nu , ska hjälpa mamma att duka! PUUSS
 
//Carro.H

Sagan om Sune

När Sune flyttade hit så var han verkligen den där sura hästen som ingen tyckte om. Han var verkligen arg , i början var han som han alltid varit. Han högg i luften , sparkade i väggarna , stegrade när man skulle ge han mat. Han bet när man gav han godis , kickade efter mig när jag borstade han. Han försökte bitas och var riktigt riktigt läskig. Men jag gav mig inte.
 
Efter ett tag märkte jag att Sune förändrades , han slutade med sin dumheter och blev riktigt trevlig. 
Och nu : Finns det någon gosigare häst?! Sune kommer alltid springades i hagen för att bli pussad , klappad och kramad.
 
I vårat stall finns inga galler. Sune fik även stå i en box ensam i ett hörn , utan någon annan häst brevid sig. Han hade ingen som störde honom. Det var ingen som gick och slog i några galler eller skrek åt honom. Vårat stall är litet , endast fem boxar. Men när Sune kom hit hade vi bara två andra hästar. Två ston , som Sune tyckte var helt okej! 
 
Vi har aldrig skällt på Sune. Han mår inte bra av det , vem som helst skulle nog tyckt att vi borde sagt åt honom ordentligt. Men sånt funkar inte alltid! Resultatet blev det bästa möjliga av Sune!
 
Jag red han även flera gånger i veckan , han älskar att bli riden oh är alltid superglad. Jag tror att även det hjälpte! 
 
Visst kan han få ryck och stryka öronen eller slå med framhoven och eller bita i luften , men det är något som aldrig kommer försvinna. Han är såpass gammal , han har gjort såhär alldelles förlänge!
 
Nu är det absolut inte så att jag skyller på någon av hans gamla ägare! Men han är född i Holland , där hästarna går och matas i stora flockar. Antagligen har han fått kämpat och slagits för sin mat. Så beteendet började nog redan där.
 
Men den Sune som finns idag går inte att klaga på , för han är bäst! <3
 
 
 
 
 
//Carro.H
 
 
 
 

This or That

Kör en liten snabb this or That tänkte jag ;)
 
Buss / Tåg
Häst / Ponny
Katt / Hund
Popcorn / Chips
Chips / Godis
Monster / Powerking 
Monster / Rockstar
Fanta / Cola
Leona / Sune 
Hoppning / Dressyr
Fota / Filma 
Träna / Tävla
Handboll / Fotboll
Justin Bieber / Ulrik Munther
Baddräkt / Bikini
Halvblod / Varmblod
Nattstad / Blogg.se
 

Lite snabbt men det får duga ! :)
 
//Carro.H

Godmorgon

Godmorgon! :D Nu sitter jag och äter frukost , hehe panpizza. För trött för att göra någon riktig mat ;)
Mamma är på vårdcentralen , när hon kommer hem så skall vi åka och hämta min mobil! Så som jag längtat! Skall bli riktigt härligt att ha den , framför allt att kunna lyssna på musik över allt och inte bara vid datorn..
Men skall äta klart nu och sen fixa iordning mig!

//Carro.H

Godnatt :D

//Carro.H

Leona

Jag älskar dig , min underbara ponny!
 
 
 
 
 
 
 
 
//Carro.H

Pigg chey

Hej! Eller godkväll ;) Vad gör ni?
Själv så sitter jag vid datorn men skall strax gå och sova! Är pigg , men trött :( Jobbigt asså , kommer bli as pigg så fort jag ligger i sängen. Som vanligt asså ;)
 
Imorn skall jag till stan och hämta min älskade mobil på lagningen , äntligen <3 <3 <3 Så som jag har längtat! Efter det blir det väll en tur till torp , behöver lite små saker till både mig och mina hästar :) På kvällen blir det ridning! Skojj
 
//Carro.H

Hej !!

Hej , tog bort alla dem gamla inläggen nu eftersom jag skall ta upp bloggandet igen. En ny start!
Började för några dagar sedan på Nattstad , men jag känner att det inte är min grej. Blogg.se skall det va , hittar liksom lättare här osv! :) 
 
Sedan jag slutade blogga har det hänt massor! Kommer berätta , men inte i detta inlägget ;D
Skall även fixa ny design tror jag! Kanske ny header , gillar ju den jag har ... Får se!
 
 
//Carro.H