Today

Kväll

Dagen har varit lång , men ändå kort. Hmm?? Onsdagar är ju skolan jobbigaste dag. Förutom denna dagen som var väldigt chill. So första lektionen , men  jag och Cajsa fick gå efter 20 minuter eftersom vi tydligen skulle va med och representera elevrådet när dom invigde matsalens nya namn. Sedan matte , lyssnade på musik med Elin och skrattade med Elin Alva och John , haha. No efter det , alla skulle redovisa sitt grupparbete , vi satt mest och lyssna. Snabb lunch i 30 minuter, efter det håltimma i 90 minuter. Engelska sista och vi jobbade inte så mycket där heller. 

När jag kom hem fixade jag lie mat innan pappa körde mig till träningen. Vi tränade mycket passningar och mycket fart idag , blev ganska trött på slutet så tappade koncentrationen en smula. Min kondis är verkligen inget att skryta med ;) Match på Söndag kl 10:00 hemma mot strömstad. Tycker alla ska komma och hejja på!!

Imorn åker jag med Cajsa hem (??) Brukar bli så eftersom vi båda slutar tidigt. Issa kanske också följer med. Firar Cajsa lite eftersom hon fyllde år i måndags, Grattis grattis! :) Tanken var bio på fredag men det verkar inte som det går någon :( Ska kolla vidare på det alldelles strax. Ska även hoppa in i duschen , är inte så fräsch efter svettig träning + att jag mocka två boxar och fixa lite i stallet när jag kom hem. Ha de gött sålänge ;)
 

Just sayin

Håltimma

Sitter i cafeterian med Issa och Cajsa , har håltimma på bilden så de är chill. Väntar på att Nathalie ska sluta tyskan. Får se vad som händer sen , har iallafall engelska sista lektionen. Ikväll är det träning!

New

Skype

Hejhej. Vad har ni gjort idag? :) Jag har inte gjort så mycket , förutom att vara i skolan då. Skolan gick bra , hade bara 3 ''jobbiga'' lektioner. Efter skolan fixade jag lite mat , bacon och makaroner. Sen har jag typ kollat film pch så. Nu snackar jag skype med K-e , trvligt trevligt. Chattar lite på facebook och så :) Ska ta det lugnt resten av kvällen , snart gå ut med Doris och mocka hos kaninerna och in hästarna. Regnar ju så mycket , inte skönt för dom att vara ute då :(

Blir så glad!

Clean



Spelas 24/7 just nu

 

@@

Sune

Hur är Sune? Jo haha , han är väldigt lättriden men ändå svår. Han är en väldigt bra läromästare , han kräver inte alls mycket samtidigt som han gör det. Lite svårt att förklara! Vi kan väl börja med dressyren:
 
Sune är lätt att få på tygel , han är lätt i grunder. Han kan även svårare saker , t.ex galoppbyte. Att göra själv bytet är lätt , men sen? Han hamnar i korsgalopp och blir väldigt springig. Hans galopp blir lätt ryckig och stutsig.Han är ganska seg i dressyren så det gäller att rida han ordentligt! Mycket skänklar , stilla händer. Oftast räcker det att sitta rätt för att han ska gå i form , finns egentligen inte så mycket att säga. Jag tycker han är underbar! :)

Hoppningen? Jo haha det är verkligen ett kapitel för sig. Han är PIGG och springig. När han är sån så vill man ju ta tag i han , räta upp och göra det snyggt. Men NEJ det funkar inte , då stannar han. Låt han köra sitt race , släpp tyglarna och håll i manen. Han vet vad han gör och han är duktigt , han KAN hoppa! Blir det fel så rätar han till det , hamnar han i fel galopp så byter han alltid själv. Desstuom så är han väldigt känslig för bett. Hoppar man med bett så måste man verkligen tänka på vad man gör. Därför har jag valt att rida på ett milt bettlöst träns , för då kan jag även räta upp han och ta tag lite utan att det stör han.  Han är väldigt självständig i hoppningen , man behöver inga ben. Man behöver bara tänka för att få han dit man vill. Han är verkligen en dröm ;) Han hoppar så mjuk , han galopp är underbar. Han är otroligt smidig och vändbar. Dessutom gör an alltid sitt bästa. Hur fel det än blir så rättar han till det , man kan komma hur fel som helst men han löser det. Helt perfa <3

Måndag

Dagen har varit sådär. Började väl ganska bra , kom upp i tid och behövde inte stressa till bussen. Hade mentorstid första lektionen , sedan so och efter det slöjd. Efter slöjden hade jag lunch och efter lunchen hemkunskap. På hemkunskapen stekte vi panerad torsk vilket faktist var rätt gott , brukar inte gilla fisk annars men torsk äter jag. Efter hemkunskpen när jag och Cajsa satt och vänta vid skåpen innan vi skulle ha tyska så kom Tobbe K och skulle kasta snöboll på mig , det ville jag ju såklart inte så jag reste mig upp för att smita. Skulle springa emellan en stenvägg och en vanlig vägg , däremellan är det kanske 80 cm brett ? Iallafall , kolla bakåt samtidigt som jag skulle svänga mellan väggen och skåpen. MEN jag råka svänga för tidigt så jag sprang in i väggen. Blev nog mest chockad samtidigt som det gjort något djävulskt ont! Det började rinna näsblod och så. Papp kom och hämtade mig så jag fick vila hemma. Skippa dom två sista lektionerna.

Har legat i sängen och läst och sovit det metsa. Har typ ont i nackan och huvudet , näsan med såklart ;) Kunde varken rida eller träna hanboll idag , så surt :/ Men allt snurrar. Är trött och hängig. Ska snart hjälpa Jessika att ta in alla pållar och sedan ska jag nog ta mig ett varmt bad. Efter det kanske fixa lite popcorn och kolla på film. 
Hoppas det känns bättre så jag kan åka till skolan imorgon , vill inte hamna efter. Får se hur det känns , är ju inte bra att åka dit om jag inte mår bra heller!

Not so good

Mår inte så bra just nu , ska vila mig ett tag. Försöker blogga mer senare.


Bild från nyår

Söndag

Hej på er! Jag sitter i bilen nu , är påväg till min faster. Har varit på ikea med pappa , köpte lite grejer till min bror som flyttat hemifrån den här helgen! Nu ska vi hämta ett köksbord till han hos faster Helen. Vi ska även äta där , sedan åker vi väl hem till han med alla grejer :)
 
När jag kommer hem sen så ska jag skritta Sune , kanske jogga lite med. Han har nog träningsvärk efter igår.. Ska även mocka åt han och fylla alla höpåsar. Resten har redan mamma fixat , skönt :) 
 
På kvällen ska jag ta mig en varm dusch , fixa klart på mitt rum och kolla ett avsnitt av Pretty Little Liars med lite gött att äta. Lever livet , chill söndag :)

Me today



Dressyrträning för Stellan

Favoriter i repris



 
 

Dagen

Var ju på Nuntorp idag. Dagen har varit riktigt riktigt kul! Har lärt mig massor , så dagen har varit nyttig för både mig och Sune.
 
Vi började dagen med en fika. Sedan skulle min grupp ha en träning med Stellan i Horsemanship. Lärde mig så sjukt mycket. Alla skulle få prova med sin egna häst , men när jag släppte lös Sune i korallen så sparka han mig så Stellan fick ta han. Det gjorde gött ont kan jag lova, är iallafall nästan bra nu. Som Stellan sa , det var bra att han tog han. Jag hade aldrig klarat av det , han är så himla domenant och hög i rang så han vägrar släppa in någon annan. Men efter en ganska lång stund när han lugna sig och slappna av så blev det bättre. Han var så himla avslappnad när han inte längre var ledare och behövde hålla koll på allt! Detta var riktigt nyttigt för Sune , så tror att jag ska gå en sådan kurs med honom.

Efter horsemanshipen tog vi in hästarna i stallet och gjorde i ordning dom inför hoppasset. Vi tränade för en som hette Lisa. Vi hoppade inte alls högt , högsta låg på ungefär 90cm skulle jag gissa. Sune va lite bökig i början i vänster galopp , men när vi galopperat i höger också så släppte han i vänster. Han var jätte fin , pigg och framåt. Han bjöd verkligen idag. Hade det bettlösa så det blir även det i framtiden också. Känns så mycket säkrare och mindre nervöst liksom :)

Efter hoppning var det lunch. Vi åt soppa och (hembakat?) bröd, gott var det :) Snackade lite med Stellan under lunchen om Sune och hans beteende. Efter lunchen var det rundvandring. Vi kollade internatet , matselen där och lite olika salar. Vi kollade det andra stallet och smådjur stallet. Vi klappade kaniner , grisar , får och kalvar. Spännande spännande. Tror nog det blir Nuntorp för mig efter högstadiet. Vill vara nära hemma , men endå bo borta på ett ställe där jag kan ha med min häst. Nu har ju Nuntorp byggt om svinhuset till stall så att eleverna kan ta med sina hästar , awesome. Super fint var det. Det var där vi hade hästarna under dagen.

Efter rundvandringen sadlade vi hästarna ännu en gång för att rida ett dressyrpass! Stellan var det som tränade oss. Shit , vet inte hur jag ska beskriva träningen mer än med ''WOW'' . Det var helt ärligt det bästa passet som jag ridit på Sune i dressyr. La upp en film förut men vet dock inte om den kommer publiceras , videofyme laggar.. Ska kolla närmare på det alldelles strax :) Pappa filmade inte under den bästa delen av träningen , Sune hade hunnit bli lite trött och seg eftersom det var i slutet. Iallafall , vi tränade på att ha dom böjda åt fel håll osv! Sune släppte verkligen ner mig i sadeln , på rätt sida. Fick den där känslan you know. Allt stämde och gick så himla fint! Han gick som en klocka , kanske ska satsa på dressyr? ;) Åhh kan verkligen inte beskriva med ord! Gick verkligen SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR bra och jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR nöjd!

Det var en trött men riktigt glad kille vi ställde in i transporten innan vi gick och fika. Efter det bar det hemmåt. Mockade två boxar och packade upp så fort jag kom hem. Är trött nu , ska kolla något avsnitt av Pretty Little Liars och sen sova, Vi hörs imorn , lovar :)
 
Han kan allt ;)
 

How cute




Lördag

Godmorgon på er! :) Jag är väldigt ledsen för så dålig update igår. Åkte till Torp efter skolan med Alva , Elin K , Elin A  , Frida , Fanny och Lovisa. Vi hade riktigt skojj , dom fixa lite prao platser och så. Jag fråga på hööks , men dom tar tydligen inte emot praoelever. Surt :/ Fick med mig en del fynd hem iallafall , så jag är nöjd. Kan lägga ut bilder senare om ni vill? :) 
 
Jag gick upp tidigt idag (07:00) Försov mig dock 20 minuter :( Nu sitter jag i bilen påväg till Nuntorp. Vårt tävlingslag ska dit tillsammans med Melleruds. Vi ska rida två träningar , en hopp och en dressyr. Minns inte riktigt vilka tränare det var. Vi ska väl käka , kolla runt lite på internatet och så. Tror det kan bli riktigt kul :D Det är väl en förberedning inför gymnasievalet dessutom. Sune är det som står i transporten , trots att det är Leona som ska tävla i laget. 
 
Bloggar mer senare , ha

En vanlig dag med carro









En vanlig skoldag

Kladd på lektioner

Bygger med Tobbe på vårt arbete i no'n

Jobbar som faaaan

Busar med kompisar , denna gång pennkrig med Tobbe och Hannes

Slutar tidigt och gör matteläxa



No - sätter färg på tillvaron





Torsdag

Godmorgon på er! :D Sovit gott? Det har jag gjort. Gick som vanligt upp 05:50 , jobbit. Är morgontrött som f'n!
Sitter på bussen nu och flåsar som en trött gris , var lite sen så jag fick springa.. Kanske får börja gå upp ÄNNU tidigare eftersom jag får springa varje dag typ ;) 
Jag slutar tidigt idag , 12:55. Men väntar kvar i skolan ,  ska med Nathalie hem. Pluggar lite under tiden , laddar busskortet och så. Gör matteläxan som ska in imorn , skönt att slippa ta med hem skiten liksom :D
 
Ikväll är det hönsplock på Olsängen. Denna gången ska vi plocka ut 10 500 vita höns. Suck , vi gör det ju för fotbolls klubben så det är nödvändigt iallafall. Wiho tagga!

Här ska det stå en rubrik

Hej. Dålig uppdatering idag , jag vet. Förlåt :( Tänkte iallafall berätta lite om gårdagens ridning + dagens hoppning och jag börjar med gårdagen ;)

Fick trots allt bli så att jag bara red Leona. Var så satans kallt , höll på att dö typ. Eftersom det var såå kallt så red jag barbacka , eller ja i början gjorde jag det ;) La på henne ett fleecetäcke och skritta henne ut till vägen. Hon var så snäll och lugn! Problemt kom när vi skulle vända hem , hon hoppa högt upp och långt framåt. Bocka och sparka bakut i typ en minut. Men kvar satt jag , för att få henne farmåt lär jag henne trava. När hon blir så uppjagad gå hon gärna i form , så jag red henne ganska ställd. Så hon skulle tänka på något annat än att busa! Det gick bra i ungefär 80 meter? Sen explodera hon igen. Hon hade sitt lilla spel i en liten stund ;) Travade hemåt , tog in hon i stallet och slängde på sadeln snabbt. Gick mycket bättre! Hon blev riktigt fin och lugn , i galoppen var hon dock väldigt stark men gick ändå i väldigt fin form för att vara en tjockis ponny! ;)
 

Hoppning. Hoppade Sune idag i ridhuset med bett , för första gången sedan i somras och det gick super! Han var pigg , framåt och bara njöt av livet haha. Han sparka bakut lite här , lite där och lite överallt! Vi jobbade på linjer , han var PIGG vill jag lova. Lite jobbigt var det eftersom han gärna busar iväg efter hindrena och lägger in ett bocksprång eller två. Men idag var det kontroll som gällde, det blev väl en blandning ungefär haha. Jag är endå nöjd. Stora killen ♥
 

Plugg :(



Nystädat









LÄS

Viktigt att läsa, tycker att alla ska göra det! Och ja , jag har kopierat.
 

Vill du ta livet dig själv? Föreställ dig detta. Du kommer hem från skolan en dag. Du har haft ännu en hemsk dag. Du är redo att bara ge upp. Så du går till ditt rum, stäng dörren och tar fram det självmordsbrevet du har skrivit och skrivit om och om och om igen. Du tar ut de rakblad och skär för den allra sista gången. Du tar flaskan med piller och tar dem alla. Du stänger dina ögon för allra sista gången. Några timmar senare, slår din lillebror på din dörr för att komma och berätta att middagen är redo. Du svarar inte, så han går in Allt han ser är att du ligger på din säng, så han tror att du sover. Han berättar för din mamma. Din mamma går till ditt rum för att väcka dig. Hon märker att något är konstigt. Hon griper tag i papperet i handen och läser det. Snyftande, försöker hon att väcka dig. Hon skriker ditt namn. Din bror, så förvirrad, går och berätta för pappa att "Mamma gråter och syster kommer inte vakna." Din pappa går till ditt rum. Han ser på din mamma, gråtandes, håller hon brevet intill sitt bröst. Det slår honom, vad som händer, och han skriker. Han skriker och kastar något på väggen. Och sedan faller han på knä, han börjar gråta. Din mamma kryper över till honom, och de sitter där och håller om varandra och gråter. Nästa dag i skolan, finns det ett meddelande. Rektorn berättar för alla om ditt självmord. Det tar några sekunder för det att sjunka in, och när det gör det, blir alla tysta. Alla skyller på sig själva. Dina lärare tror att de var för hård mot dig. De genomsnittliga populära tjejerna, de tänker på alla de saker som de har sagt till dig. Pojken som brukade reta dig och kalla dig namn, kan han inte låta bli att hata sig själv för att han aldrig berätta hur vacker du är. Ditt ex pojkvän, den som du sa allt till, som gjorde slut med dig .. Han kan inte hantera det. Han bryter ner och börjar gråta, och springer ut ur skolan. Dina vänner? De snyftande också, undrar hur de aldrig kunde se att något var fel, och önskar att de kunde ha hjälpt dig innan det var för sent. Och din bästa vän? Hon är i chock. Hon kan inte tro det. Hon visste vad du gick igenom, men hon trodde aldrig att det skulle gå så illa ... Illa nog för dig att avsluta det. Hon kan inte gråta, hon kan inte känna någonting. Hon ställer sig upp, går ut ur klassrummet, och bara sjunker till golvet. Skakar och skriker, men inga tårar kommer ut. Det är några dagar senare, på din begravning. Hela staden kom. Alla visste att du var tjejen med det ljusa leendet och den fina personligheten. Den som alltid var där för dem. Massor av folk pratar om alla de goda minnen de hade med dig, det var en hel del. Alla gråter, din lillebror fattar fortfarande inte att du dödade dig själv, han är för ung. Dina föräldrar sa bara att du dog. Det gör ont i honom en hel del. Du var hans storasyster, du ska alltid vara där för honom. Din bästa vän, hon försöker att vara stark hela tjänsten, men så fort de börjar sänka din kista till marken, förlorar hon det. Hon gråter och gråter och slutar inte på dagar. Det är två år senare. Dina lärare sluta på sitt jobb. De *Mean Girls* har ätstörningar nu. Pojken som brukade reta dig skär sig själv. Ditt ex pojkvän vet inte hur man älskar längre och bara leker runt med tjejer. Dina vänner går alla in i depression. Din bästa vän? Hon försökte ta livet av sig. Hon lyckades inte som du gjorde, men hon försökte ... din bror? Han fann till slut ut sanningen om din död. Han skadar sig själv , ropar på hjälp på natten, han gör precis vad du gjorde åren fram tills ditt självmord. Dina föräldrar? Deras äktenskap föll samman. Din pappa blev en arbetsnarkoman att distrahera sig från din död. Din mamma fick diagnosen depression och bara ligger i sängen hela dagen. Människor bryr sig. Du kanske inte tror det, men det gör de. Dina val påverkar inte bara dig. De har effekter på alla. Avsluta inte ditt liv, du har så mycket att leva för!

Vinterpromenad

Ridning på bästa hästarna nu!

På väg hem

Hej på er! Jag sitter just nu i Färgelanda och väntar på bussen. Slutade 12:40 för vi fick hål på elevensval (fotboll) + att oliver skada knäet under gympan så vi sluta lite tidigare , tror wette skulle åka till läkaren med han. Vet inte riktigt vad som hände men jag hoppas iallafall att det går bra! :)
Eftersom jag åker med 730 bussen måste jag hoppa av i Ellenö och gå typ 4km hem. Som tur är så är det ju härligt väder och jag har med headset så en promenad skadar verkligen inte. Ska rida direkt när jag kommer hem , tror faktist jag hinner med båda innan det blir mörkt för en gångs skull :)

Follow @carolinehellgren



Men han äter ju barn!!

Det är vad jag fått höra. Om Sune asså , ''han är dum och äcklig'' , ''stygga häst'' , ''han är ju för fan barn!!'' , ''hur kan du ta i han?! Han är ju livsfarlig!!'' , ''ett monster'' !

Och nej , han äter inte barn. Han är inget monster , han är inte livsfarlig och han är verkligen inte äcklig. Folk har så himla mycket fördomar.. Suck. Sune kanske bits och sparkas , MEN hur har han haft det tidigare i sitt liv? Inte lätt skulle jag gissa på. Han är holländsk import så jag vet ingenting om honom egentligen. Sune har bott uppe i ridskolans privatstall där det var 14 (?) hästar inklusive han. Det var/är galler runt boxarna och han gillar inte det. Han gillar inte när folk skriker åt han och slår med ridspön i gallret för han ska sluta bita , sparka och stegra. Inget av det där hjälper , det funkar inte på Sune. 

Sedan han flytta hit för snart ett år sedan så har man sett en förändring dag för dag. Mot något bättre! Han är fortfarande sur och så , men det är inget som går att träna bort. Han har varit sån förlänge. Men han är bättre , han har slutat äta barn dessutom , för jag lever ju. Än så länge ;)

Vi har inga galler här , bara tillräckligt höga väggar för att hästarna ska kunna umgås men ändå få vara ifred om det är de dom vill. Vi skriker aldrig på någon av hästarna. Vi slår dom inte. (Det gjorde verkligen INTE förra ägaren heller). MEN ignorerar hans sura humör. Ingen blir rädd och han tycker inte att det är kul längre. 
 
Älskade killen ♥

mums



På repeat just nu

 

Måndag

Har precis kommit in nu. Gav hästarna hö. Lugn dag i skolan , hade ju hål på slöjden ;) Nu sitter jag och väntar på att ugnen ska komma upp i värme , ska värma några mini baguetter innan jag drar iväg mot bussen! Handbollsträning som vanligt. Har lite ont i foten efter matchen i lördags. Glömde förresten berätta hur det gick om jag på! Vi förlora med 23-6 :( Jag är nöjd med mig själv , gjorde 4 utav våra 6 mål och de är la godkänt? ;) Sista målet gjorde jag 1 sekund innan matchen sluta (seriöst asså). Hade lite otur i landningen , landa med böjd fot så fick hoppa runt med bandage hela den dagen. Men de gick över ganska bra som sagt. Fixar något eller några tidsinställda , ha de bäst!

Håltimma

Hej på er. Jag har nyss haft so , innan det hade vi mentorstid. Nu skulle jag haft slöjd meeen vi fick håltimma ;) Kan nog leva med det , länns faktist helt ok!
 
Träning sen. Hinner inte rida eftersom jag får skynda mig hem för att fixa mat och sedan ta bussen till Färgelanda. Mamma longerar Leona och Sune när hon kommer hem från jobbet. På kvällen ska jag städa.
Ganska chill dag med andra ord. Har en bra känsla :D
 

Kvällsmat



Dagens ridpass

Red Sune idag. Själva ridningen gick ganska bra men förövrigt så var det sådär haha. Han var lite stel men ändå fin , sökte sig neråt och trampa ganska bra. I traven var han finare än vanligt , det brukar alltid vara den svåraste gångarten för han blir så ryckig eller vad man nu ska säga ;) Hoppade av han en bit hemifrån för att gå med han hem , skulle fixa hjälmen lite och då sprang han iväg , full galopp hela vägen hem. Blev rädd att han skulle skada sig men han klarade sig alldelles utmärkt! Dumma busiga häst...

Bästa





Sune



Rec

Vi sitter nu hemma i Elins källare och kollar på filmen rec. Den är sådär , dom andra är typ skiträdda och jag håller på att somna...

Bilder jag blir glad av del 1 :)

 

Skitsnack

På internet kan man vara vem man vill. Så jag fattar verkligen inte grejen med att så många väljer att vara idioter? Vad är meningen , jag menar vad tjänar ni på det? Visst att ni vill känna er lite tuffa , vara personen som tryckte ner en annan. Över internet. 

Internet är en stor grej , för stor nästan. Folk använder det på fel sätt. Mobbning kallas det. En stor anledning till att folk håller på som dom gör är att dom inte vet vad dom sysslar med. Bara att trycka på några knappar och sedan på ''skicka'' för att få lite mer självkänsl. No big deal ;)
Men det gör verkligen mer skada än vad folk tror. Ett liitet ordet kan gör riktigt ont. Jag antar att dom flesta av er vet vem Amanda Todd är/var? För inte er som vet , det var en tjej som flasha för en kille. Han tog kort , la ut det på facebook. Folk började mobba henne under några år , hon försökte ta livet av sig en gång genom att dricka blekmedel men lyckades inte. Mobbningen blev värre och hon begick självmord i höstas. Allt detta pga av en grej som hände över internet. Det är SJUKT , hur kan folk gå så långt? Så långt och så hårt så folk tar livet av sig?

Blir upprörd bara genom att tänka på det , vet inte riktigt mer vad jag ska skriva. Behöver ta en paus och andas lite. Det jag vill få fram är iallafall att folk borde tänka sig för , INNAN det är för sent.

1 år sedan..



Ett år sedan du lämnade oss fina Kimh. Hoppas du har det bra där uppe ♥

Lördag morgon

Godmorgon! Sovit gott? :) Det har jag iallafall gjort , vaknade 08:20 och släppte ut hästarna. Så nu sitter jag här framför datorn med ett glas obo'y och en tallrik med vanilj youghurt och flingor. Lyssnar på musik och skriver.
Om en stund ska jag gå och packa , ska spela atch sen i Färgelanda mot Lysekil. Efter det åker jag till Högsäter och åker lite skridskor med tjejerna :) Vi sover över hos någon , vem är ännu inte klart!

Har en grym lördag med dom allra bästa , hoppas att ni också kommer att ha det. Fixar lite tidsinstället så ni får något att läsa! :)

Fredag



New in!

Jag och mamma tog en sväng till hööks förut och fick med mig lite grejer hem. Bakbenskydd till Leona , brösta till Sune , t-shirt till mig och en tjocktröja till mig + lite annat smått.








Fixat mat

Bloggar mer ikväll!!


Oj vilken överraskning

Något som aldrig tröttnar på är denna ''låt'' , lyssnar på den hela tiden och ycker faktist att den är riktigt bra :) På riktigt verkligen , älskar den! Ska tyvärr stänga av den nu för att kolla ett avsnitt av Pretty Little Liars.

På väg hem

På väg hem , bussen är i högsäter nu så det är ungefär 2 mil kvar. När jag kommer hem ska jag baka lite smet haha , ta datorn och fixa några bra inlägg så ni får något läsvärt material ;)


Dålig update

Förlåt för den dåliga updaten :( Men har ju ingen egen dator och den vi har laggar as mycke! Hatar som sagt att blogga från mobilen , men ska försöka skärpa mig och skaffa en data. Det behövs ;) Om mamma eller pappa läser detta : Jag behöver en egen dator! Till skolarbete och massor. Har typ 100 bra anledningar :)

Lunch





Morning

Godmorgon! Vad gör ni? Jag sitter i skolan , har nyss haft so. Börjae no om någon minut, efter det ska jag och cajsa på någon utbildnings grej med elvrådet för resten av dagen , tråkigt. Vi slipper vanliga lektioner och vi kommer inte sluta tidigt. Suck..

Utomhus träning

Kallt och jävligt. Lättar stämningen med denna bild haha.. Plus en på mig:




Tobbeeeeeeeeeee

Har ni kul eller ? ;)

Hey you



Mobilblogg

Jag verkligen HATAR att blogga från mobilen , iallafall nu när jag inte längre har iphone. ALL text hamnar i mitten och det är fult fult fult. Någon som vet hur man ändrar det? För det gör nämligen inte jag.. :( Diss (helt klart) till blogg.se appen i samsung! @@

Godnatt!!



Bilder jag tagit del 5 :

Sååå min humor

Dog lite när jag såg detta tal i matteboken ;)


#sexy

Mys

Har nyss tagit en lång och varm dusch , super gott! ;) Raka benen och så. Nu ska jag fixa naglarna lite , ta någon stilren färg + topplack , efter det ska jag smörja in kroppen med någon go salva. Sedan lägga mig i min ny bäddade säng med mina nyrakade ben. Helt underbart!






Måndag eftermiddag

Hej! :D Gör ni? Jag sitter iallafall vid köksborde tillsammans med Elin. Vi väntar på att ugnen ska komma upp i värmen , vi ska värma några baugetter och äta :) Kanske träna lite på tyskan och efter det blir det träning! Har inte tränat på ganska länge så lär ha sämre kondition än vanligt... Suck ;) Tror att mamma har fixat stallet idag så det är skönt.

Morning

Hej! Hoppas ni kommer få en bra dag!
Jag ska genomlida skolan , sedan hem och rida Sune och efter det handbollsträning :)

Scream and shout



Gullig

En tjej har illustrerat en jätte söt bild till mig , tack! Cheka hennes blogg hääär :) 

Godmorgon

Sovit gott? :D Det har jag iallafall , gick upp 08:20 för att släppa ut hästarna. Gick in och la mig igen sedan och vaknade kanske för 30 minuter sedan? Aja , nu sitter jag och kollar runt på lite bloggar. Ska snart baka scones tror jag , är riktigt sugen på de :) Efter det ska jag ut och mocka , fylla höpåsar och blanda kraftfoder. Sen ska Leona ridas. Jobba mest i skritt , lite trav. Tror inte det blir någon galopp för det är ju ganska hårt i marken. 
Sune åker ev till ridhuset ikväll och hoppar! Blir inte så högt , 90 kanske. Ska nog hoppa han för första gången sedan i somras med bett! Vi får väl se hur det går haha :)

Tjocke ♥

Jag är med

Jag är med och tävlar HÄÄÄÄR hos andreaviktoria.blogg.se om en valfri sak från www.egobird.se ! Var med ni också :)

Dyón

Jag tyckte Sune passa riktigt bra i tränset , vad tycker ni? :D




Kommentar

Tjejen som skrev denna kommentar, förstår inte riktigt vad du menar :( Skulle vara snällt om du kommentera detta inlägget och förklarar :)


Hemma

Hej , jag har precis kommit hem. Ligger i sängen medans jag skriver detta fast ska alldelles strax byta om för att gå ut i stallet och mocka. Efter det blir de snabb dusch och sen bär det iväg till Gbg!

@@





Bjuder.

Fredag

Ääääntligen fredag och helg! Super skönt att få vila lite efter första veckan i skolan som alltid är värst eftersom man inte kommit in i rutiner eller vänt tillbaks på dygnet. Pillade förresten bort alla lösnaglar förut , härligt att kunna trycka på tagenterna och smsa utan att behöva skriva om typ 9000 gånger ;)

Jag ska alldelles strax packa och åka till Wilma! Vi ska väl kolla film , käka godis och bara snacka. Var längesedan vi var med varandra nu. Kan nog blogga lite från hennes dator för vet verkligen inte var jag ska skriva om nu! Haha , bjuder på en go låt iallafall. 
  

Todays



Ego



Hemma

Hej! Har preciws kommit in från stallet. Cajsa är och duschar nu så jag ska kolla avsnitt 12 av Pretty Little Liars.
Träningen gick bra , dom var jätte duktiga! Fotade och filmade med Cajsas mobil så kan inte lägga upp. Fotade med camwow så jag satt och skratta på läktaren haha. Kan ju undra vad folk tänkte om mig ;) Ni får hade så bra iallafall så hörs vi imorgon!

Träning

Hejhej. Ligger i sängen just nu hemma hos Cajsa medans hon är nere och byter om. Jag ska strax byta om jag med. Efter det går vi ut i stallet och gör iordning hennes ponny Freddan. Sedan åker vi till ridhuset för att hoppträna. Hörs sen :)

Bilder jag tagit del 4 :

Hoppning med Blaisy

Igår var första gången någonsin som jag hoppade med Blaisy och första gång jag red henne på några månader. Annars är det ju alltid hennes ägare som rider eftersom jag har mina att ta hand om!

Tyckte ändå att det gick rääätt bra ;) Hon är ju pigg och stark men vi löste det på ett okej sätt. I början var hon även väldigt stel i bägge sidor men mest åt höger. Jobbade henne lite med små volter och hon mjuknade upp en del :)
Vi red mycket cavaletti , vissa hoppa hon över och vissa gick hon väldigt fint över. Sedan när Ida la in ett litet hinder så blev det full fart igen ;) Skippade en stuts övning eftersom hon inte är i full kondition men var med när vi hoppa en ''bana'' på 4 hinder på slutet. Hoppade kanske 40-45cm? Gick iallafall bra , blev inte högre då hon var väääldig trött. Är ganska nöjd med träningen , kan lägga upp film sen eftersom jag har fått önskemål att lägga upp videos från tävling och träning.

Godmorgon!

Hej! :) Igår gick jag och la mig typ direkt efter hoppträningen. Somnade ungefär kl 22:00 så det var riktigt skönt! Kom upp i tid idag , så jag hinner fixa något eller några tidsinställda. Följer med Cajsa hem sen , väldigt lämpligt eftersom båda slutar tidigt ;) (12:55). Vi köper lite godis och kanske pizza som vi smakskar i oss till en god film. Sover över till  imorgon :)

Bilder jag tagit del 3 :

Snabbinlägg

Slänger in ett snabbt inlägg. Tänkte gå upp imorse och fixa några tidsinställda. MEN jag försov mig såklart :( Jag kan heller inte blogga från mobilen eftersom jag inte har något internet i skolan , den är värsta fucked upp..

Jag ska gå och byta om nu , ut i stallet och mocka en box. Sedan ta in hästarna så dom torkar lite :) Ikväll är det hoppträning som gäller om denna gången ska jag faktist ha med Blaisy. Första gången jag hoppar henne så det ska bli riktigt spännande! :)

Jag lever!



Rekomendation

Rekomenderar denna handkräm. Den gör huden mjuk , smidig och luktar gott gör den även vilket är ett stort plus. Tycker nämligen inte att de finns så många krämer som luktar så naturligt gott som denna :) Kostar endast 49:- och finns att köpa på apoteket!


Bilder jag tagit del 2 :

Tisdag

Vaknade imorse , trött som aset :( Släpade mig iallafall till skolan. Var skönt att träffa alla vänner! Lektionerna var halvtråkiga... Men det gick. När jag kom hem tog jag en ridtur på Leona och en promenad med Sune.

I början var Leona pigg och ganska stressad , hon var stel och inte alls samarbetsvillig! Jobbade henne på några små volter på grusvägen och hon mjuknade upp lite. När vi kom ut till brevlådorna så fick hon värsta spelet , stegra och hoppa... Vet inte ifall hon såg ett rådjur eller så. Travade henne hemåt i långa steg , när vi kom hem jobbade jag henne på en volt i skritt. Ställde , böjde och tränade på att byta varv utan att hon tappa formen. I slutet blev hon riktigt fin så jag provade i trav och det gick ganska bra så jag är nöjd :)

*
Foto : Maja Simonsson .

Lurvig Tjockis ponny

Finns ju nån som ska sättas i hårdträning ;)


Stallet

Nu blir de stallet efter en lång dag i skolan. Rida , putsa träns osv :)


Sömnlösa natt

Ligger i sängen och tycker synd om mig själv för att jag inte kan sova.. Ska upp om 4 timmar exakt så de är ju ett stort plus.. Får hoppas att jag snart kommer in i rutinerna. Love life ;)

Nails





Bilder jag tagit del 1 :

Här är några bilder som jag tog när jag var med Alva (från amares) på en hopptävling i Essunga. Dom är inte så jätte bra men ljuset var riktigt krångligt ;)

Svar på frågestunden - Del 2

Det kanske inte är en fråga, men du kan ju sammanfatta året 2012 i ett inlägg och hur du vill att 2013 ska vara :) - 2012 har varit ett bra år! Har nått alla mina mål inom ridningen och träffat många nya vänner. Jag har fått bra betyg och jobbat bra i skolan. tummen upp till 2012!
2013 vill jag nå mina nya mål inom ridningen , höja mina betyg ännu mer och träffa fler nya vänner! Jag ska börja träna och sluta äta massa onytigt... Får väl se hur det blir ;)
 
Vem är Sunny day? - Min storhäst.
Hur många läsare har du? - Olika varje dag :)
Fin blogg:) - Tack!
 
1. Vilka är dina närmsta vänner? ;) - Fanny , Lovisa , Alva , Elin A , Elin K och Frida! <3
2. Något du stör dig på som folk gör? - När folk snackar skit för att dom inte är nöjda med sig själva. Riktigt irriterande!
3. Vad skulle du ha ändrat på året 2012? - Hmm , jag är rätt nöjd med hela året! Men det finns några saker som jag inte vill ta upp här ;)
4. Roligaste minnet från 2012? - Nyår med brudarna!!
5. Vad vill du göra under 2013? - Va mer med mina goa , festa kanske och satsa till 100% på hästarna och ridningen!
 
är du tillsammans med Isak på riktigt? - haha nej tyvärr..
 
Favoritbloggar? - nellieberntsson.se
Bloggtips? - Lyssna inte p
å all skit folk kommenterar utan se bara de posetiva!
 
1 hur gammal är du? - 14år
2 har du pojkvän? - Nej
3 vad är ditt längsta förhållande? - 3 månader.
4 vad gör du på din fritid med än blogga? - Rider tävlar tränar är i stallet , tränar handboll och fotboll och är med kompisar :)
 
Vilken är din största dröm? - Att få ett framgångsrikt och lyckat liv! :)
Gillar du pojkbandet One direction? - Asså jag har inget emot dom men är väl inget jätte stort fans direkt.
Vilken gren inom ridsport skulle du välja (Te.x Trav dressyr)? - Hoppning
Vad är det roligaste att göra i ett stall tycker du? - När du skriver i stallet antar jag att du inte menar ridning. Så då blir det nog blanda kraftfoder eller fylla höpåsar.
Vad gillar du mest om du måste välja, Dressyr eller Hoppning? - Hoppning , lätt! :)
 
Gott det ser ut! Hur ofta rider du nu? Ska du tävla detta året? Kram! Fin blogg :) - Hemma rider jag tyvärr inte så ofta , men ska försöka komma igång ordentligt nu eftersom träningarna snart börjar. Japp jag ska tävla :D

Den sista frågan var inte ställd i frågestunden , men väljer att svara på den här så att jag kan publicera! :)

Väntar på bussen

Den är sen och jag är tidig, som vanligt.. Suck :(

Tävlar

Jag är med och tävlar här http://maja.weride.se/2013/01/06/tavling/ om Tyra sjösteds bok! Var med ni också :)

Piercing

Någon som vet var man kan köpa snygga navelpiercingar till ett bra pris? Gärna hängande. Har inte så många , och dom jag har är trasiga :(


Söndag

Sitter i sängen med datorn i käet. Ska kolla ett eller två avsnitt av Pretty little liars alldeles strax, men först så ska jag skriva klart inlägget och fixa nya licenser till Sune och Leona  :)
Imorgon åker jag till stan för att köpa jackan , Cajsa åker med som tur är så jag slipper vara ensam ;) Beroende på hur mycket pengar jag får så ska vi antingen fika på Espresso house eller käka thai. Jag antar att vi kollar i lite andra affärer med. Om jag får pengar av min kära bror som han är skyldig mig vill säga! Efter stan blir det att fota och ha spa kväll med elin! Mysigt värre.

Snacka om balans och snacka om gammal bild ;)

New in - Sune





Ett svart dyon träns som jag tror han kommer bli riktigt fin i! :)

Svar på frågestunden - Del 1

1. Kommer du fortsätta tävla och träna leona nästa år? - Ja det kommer jag , men inte lika mycket som innan. 
2. Den där vita hästen på din header, är det också din häst? Om det är de, berätta lite om den och vad du har för planer med den? - Japp det är min. Han heter Sunny Day men kallas till vardags för Sune. Han är holländsk import med okänd härstammning. Han har gått 130 i fältävlan och har tidigare stått i privat stallet på Färgelanda rikdklubb. 
3. Hur gammal är du? - Jag är 14 (född 1998) 
4. Är du kär? Har du pojkvän? - Nej inget utav det :P 
 
Tips/fråga eller nåt men kan inte du lägga upp lite videor när du tränar/tävlar osv.? - Jo det kan jag göra. 
Ska du fortsätta rida Leona? Nästa år? Om inte, kan du inte lägga ut en "samanfattning" om vad ni gjort tillsammans träningar/tävlingar i bilder videor och text?;) hoppas du förstår! - Haha jag förstår allt , jag ska fortsätta träna och tävla henne. Men bara då och då och inte lika högt som innan :) 
Och förresten, DU ÄR GRYM! Älskar din blogg, puss! ;) - Tack!
 

1. Hur gammal är du? - Jag är 14år.
2. Varför började du att blogga? - Min kompis bloggade och jag tyckte det verkade kul så vill testa själv! :)
3. Hur många hästar har du haft? - Ehhm , får tänka efter lite men 9 TROR jag.
4. Din första tävling? - Min första RIKTIGA tävling var i år på Essunga , min första clear round var när jag var 7 tror jag.
5. Din första placering? - I våras , på Falbygdens Hästsportförening :)
6. Hoppning eller dressyr? - Hoppning.
7. Vilka bloggar läser du? - Oj , en hel del faktist men nellieberntsonn.se och isabellanilsson.se iallafall!
 
Mål 2013 - Kortfattat , börja tävla sune och hitta resten av hans knappar. Hoppa fina stadiga rundor i LB i slutet av året och kanske med placeringar.
 
Vad har du för förebilder? - Nellie B!
Vilka affärer handlar du mest i? - Bikbok , gina
 
1. Vem tar bilderna när du är på tävling? - Olika , mamma , fotografer där , Emelie :)
2. Har du haft någon häst innan Leona? - Japp , fick in första ponny när jag var 4år , hon hette starlett. sedan lånade vi en ponny när jag var 7 typ som hette Lukas. Har även haft en häst här hemma som jag var medryttare på och så har mamma haft några.
3. Vad har du för bett på Leona?? - Just nu så sitter ett tredelat eggbett på tränset. Annars har jag även vanlit tredelat , tvådelat baucherbett och tvådelat pehlam med gummi på.
4. Vilken gren hade du velat prova på? Tex Monte, Polo - Jag har alltid tyckt om gymkana! Verkar sjukt kul så det skulle jag vilja testa :)
 
Hur många unika besökare hade du innan du blev länkad av Nellie? :) - I genomsnitt ungefär 70 per dag :)
 
Vad är din högst dröm? - Att få ett bra liv (bli veterinär , gifta mig , gå klart skolan med bra betyg och få barn som vill hålla på med hästar!).
Vilken är din dröm häst? - Hmm det är nog Sunny Day som jag redan äger ;) Men om jag måste välja någon annan så blir det nog Mic Mac du Tillard eller Casall La Silla.
Om du just NU skulle få träffa en person i hela världen, vem hade det varit? - Ehh Justin Bieber ofc ;)
Om du hade fått en privatlektion på 2 timmar utav Rolf Göran Bengtsson, hur mycket hade du vart villig att betala? - Ja du kanske 3000-5000kr? :)

Godmorgon

Hej kära läsare! :) Vad gör ni? Själv sitter jag i sängen. Har precis klätt på mig , ska med Robert hem och jobba strax. Ska äta bara borsta tänderna först ;)
Btw! Svaren från frågestunden del 1 ligger på tidsinställt tills idag.Håll utkik!

Mys med film

Har precis satt mig i sängen med en skål lantchips och ett glas mjölk. Ska kolla ett ett avsnitt av Pretty little liars. Imorgon fixar jag en grej på bloggen medans Linda fixar klart designen och på måndag åker jag ner till stan för att hämta min skinnjacka , wow livet leker ;) Har så mycket på g och jag älskar det!
 
Inte världens bästa bild. Spegeln är lite halväcklig och jag står som en korv ;) Armarna ska vara lite uppvikta , det är liksom den stilen på jacka som ska ha uppvikt! Komsi komsi till mamma ♥

Ny design

Som ni ser har den nya designen kommit. Bara lite småfix kvar och de fixar Linda imorgon! Sen så ska jag fixa en grej imorgon eller på måndag. Är nöjd med designen , den är stilren och enkel precis som jag gillar!


Checka Lindas blogg , agnesochlinda.blogg.se. Jag läser den varje dag! :D Linda och hennes ponny Taidis Chance:
 

Hemma

Jag kom hem klockan 17:00 helt exakt nästan , när jag kom hem så kom Jessika och hennes familj hir för att äta middag. Mamma hade fixat i ordning grekiskpytt , gott var det ♥
 
Har haft riktigt trevligt idag för övrigt. Köpte lösnaglar och en go handkräm + en kaka och en vanilj latte på espresso house. Latten var god men inte kakan haha ;) Hittade även en snygg skinnjacka , hade inte pengar med mig till den idag men har hängt undan den så åker ner ensam på måndag och köper den. 
Efter det så ska jag och Elin plåta lite nya bilder tror jag. Ha ansiktsmask och massa goa salvor anpassade till vardera del av kroppen. Vi dricker lite te och bara pratar! Njuter av livet sista dagen på lovet. Härligt! Lätt en av dom bästa vännerna man kan tänka sig ♥
 
Juste , pappa har hjälpt mig fixa lite. Så väntar på ett särskilt mail. Snart snart snart!

@ Espresso House

Fika stopp på espresso house , mums!

På bussen

Sleepy

Borde verkligen sova nu! Men har ju lyckats vända på dygnet ganska ordentligt .. Kan inte somna haha även fast jag är trött. Lyssnar på musik , brukar somna då ;) Imorn bär det av till Uddevalla med tjejerna. Ska bli skoj , vi har egentligen inget planerat. Bara de att ingen orkar sitta hemma och uggla så vi får hoppas att träffa på någon skojig person :D

Förändring

Snart (om några dagar) kommer det att ske en förändring på bloggen. Ska bli riktigt skoj , och nej det är inte designen jag menar ;) Ni får bara vänta och se!

Är med och tävlar

Hej! Jag är med och tävlar på http://eluus.blogg.se om två super söta smycken. Klicka på länken och var med ni med! :D ---> HÄÄÄR.

Fredag

Jag vet att jag har bloggat väääldigt dåligt idag ocg igår. Förlåt för det :( Igår åkte jag hem till Emelie och jag har ingen egen data så jag hade ju inget att blogga ifrån.. Bara mobilen men den är ju typ konstig. Iallafall så var vi med Julia igår som också sov över :) Vi kollade på film , Woman in black. Asså den var ganska dålig , trodde den skulle vara bra men icke sa nicke! Tror vi gick och la oss lite efter två? Men snacka tele med Dahlberg och Karl eftersom dom ringde varannan sekund.. Vi vaknad kanske typ klockan 13. Minns inte riktigt vad vi gjorde haha! Kollade på det okända tror jag? Sedan kom mamma och hämtade mig. Vi har varit ute på ett okänt uppdrag. Gudars vad spännande det var. Så nu får vi hoppas att alla planer går i lås , det kan bli riktigt stort!

Kinesisk Lykta

Dålig update

Ber om ursäkt för den dåliga updaten. Ska bättre mig så fort jag kommer hem!


So do you think equestrian is easy ?

Emelie

Hejhej :) Är hemma hos Emelie nu. Sover här tills imorn. Imorn händer de lite grejer som jag inte kan ta upp här nu. Spännande ska det iallafall bli!


Leona och jag sommaren 2010, fuck så söta ;)

Torsdag

Hej! Sitter just nu med Emelie i min säng. Vi ska alldeles strax gå ut i stallet och rida , det ska bli kul. Hästarna har inte motionerat på några dagar så dom kommer vara PIGGA ;) Kameran följer med så vi kan plåta några bilder. Blir dom bra så kan jag lägger upp några senare! :) Kram så länge.

Trött

Tjenixen ;) Jst nu så sitter jag och camar med oscar lite.. Är trött och hungrig , magen verkligen skriker efter mat haha! Klockan är nu 04:23 Borde nog snart sova. Har varit duktig och ställt alarmet på kl 12:00 ;) Vi ska rida och fota lite. Sen kaaaaanske jag åker med Emelie hem till henne. Vi får väl se haha. Nu måste jag iallafall säga godnatt, hörs.

Ponny

19:02

Hej! uppdateringen idag har varit sådär, jag vet :( Jaja gick iallafall upp 08:20 och släppte ut hästarna sedan gick jag in och somande om.. Vaknade 15:00?! Måste verkligen lägga mig i tid så jag inte sover bort hela dagarna haha ;) 
Emelie kommer hit vilken minut som helst. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar nog på något. Medans jag väntar ska jag sätta ihop ett outfit collage som jag kan lägga upp när det blir klart! :)

Jag är med och tävlar om en iPhone 5!

Jag är med och tävlar om en iPhone 5 , HÄÄR.

2012

En liten inblick av mitt 2012:

Godnatt

Nu ska jag strax krypa ner i sängen med en bra film. Om jag nu hittar någon haha.. Imorgon ska jag släppa ut hästarna och morgonfodra , mys ♥ Efter det så ska jag väl baka något typp... Duscha och efter det kommer Emelie hit och sover! Som jag har saknat den ungen asså.. Tror inte vi har varit med varandra sedan september , helt sjukt!

Stora grejer på gång , både på bloggen och utanför. Hoppas allt går i lås! Skulle vara sjukt fräckt. Hoppas hoppas hoppas! Min dröm verkligen ;) Jag har många goa hemligheter som jag hemskt gärna skulle vilja dela med mig av , bara väntar tills jag verkligen får göra det! oohh vad spännande. Förrästen så får ni INTE glömma frågestunden. Bara några frågor till så släpps snart svara. KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIT.
 
Min första ponny som jag fick när jag var 4år. Ett c-ponny sto som hette Starlett ♥

Snygg ryttaroutfit för träning!

Satte ihop collaget snabbt så det är inte särskilt proffsigt , jag vet haha.

Tisdag

Är lite sliten idag. Tror vi gick och la oss klockan 06:00 imorse typ? Vaknade väll runt 12:00 en låg kvar i typ två timmar haha ;) Alla har åkt hem nu och jag har redan hunnit städa upp allt. Var inte så mycket faktist , vi har varit duktiga! Wow ;) Lite mer bilder från gårdagen:
Bästa ♥ Alla bilderna är från Alvas blogg!

Godmorning sunshines

Hade ni kul igår? :D Det hade jag iallafall! Ni har ju fått en bild och en video haha ;) Kan nog lägga ut mer sen. Ligger fortfarande i sängen men jag antar att vi snart ska äta frukost , är riktigt hungrig!

Yeah



Gott nytt år mah lovers