Stockholm i mitt hjärta




Kärlek på flaska


Äntligen min!

High up in the sky

Äntligen landat i Stockholm. Flygningen gick snabbare än vanligt, tyckte knappt att vi kom upp i luften innan det var dags att landa.

Nu sitter jag i taxin påväg hem till en där vi ska äta middag innan vi åker till hotellet!



Stockholm

Har varit lite off i någon vecka men nu är jag tillbaka. Har vilat och kopplat bloggen och allt sånt sen ''olyckan''. Det behövdes! Jag har redan blivit mycket bättre, är uppe och rider igen men har fortfarande ont i nacken.
 
Om ett par timmar sitter jag på flyget mot Stockholm, härligt! Ska shoppa, träffa kompisar och bara ha det bra. Var där senast på påsklovet så ska bli riktigt kul att komma tillbaka, speciellt när dom öppnat en VS butik! ♥
Vad tycker ni om min nya header?

Tur i oturen

Hej på er! Idag har jag varit i Allingsås och tävlat. Final i ponnyallsvenskan, dagen har bjudit på minst sagt blandade resultat!
 
I första klassen fick vi ett stopp och fyra (?!) tidsfel. Jag red för dåligt mot hindret så jag klandrar inte hästen. Sen kör jag inte på som andra i fullfart direkt för att försöka hoppa igen. Jag låter hästen kolla lite, klappar den och pratar lugnt till den. Inget idé att stressa upp den :) Touch var iallafall väldigt fin och jag är nöjd.
 
I andra klassen hade hennes humör vänt helt och hållet. Ett stopp på ettan och lite stegringar. Samma sak på tvåan och på fyran. Efter fyran började hon dessutom stegra och hoppa så jäkla högt att hon skallade mig. Fick så kraftiga smärtor i nacke, bröstkorg och rygg plus att händer och fötter domnade bort så de ringde efter en ambulans. Så i stort sett hela dagen har tillbringats på sjukhuset.
 
Som tur var fick jag inga skelettskador men jag har redigt ont och lite yr fortfarande. Läkaren har sagt att jag ska ta det lugnt i några dagar så det tänker jag göra :)
 

Bilder från Spanien

 
Så härligt, längtrar redan tillbaka! Vill inget hellre än att åka till värmen igen!

Spanien

Hej på er! Tror att jag helt och hållt glömt av att berätta att jag skulle till Spanien? Nu är jag iallafall här, har haft problem med både wi-fi och blogg.se appen, därav den uteblivna uppdateringen. Går inte längre att lägga upp bilder från mobilen men de lovar jag att göra så fort jag kommer hem och har tillgång till dator.

Iallafall så har jag de jätte bra här, staden heter Torrevieja och jag är här på träningsläger med mitt fotbollslag. Vi kom hit i torsdag och åker på måndag.
Vi tränade två gånger igår, idag har vi haft en träning och en match. Matchen vann vi med 5-2, vi mötte ett spanskt lag. Bloggar mer och bättre när jag kommer hem, ni får ha de bäst ❤️

Autumn

Hej på er! Idag vakna jag ganska sent. Sov nästan till kl 14 haha, var med v igår och kom hem någon gång mellan 02:30 - 03:00 så jag var riktigt riktigt trött! Hittills idag har jag ätit frukost, scones och kollat ett avsnitt av Paradise Hotell samt ett avsnitt av PLL. 
 
Jag ska om typ fem minuter byta om och rida med Sarah. Härligt i detta fina höstväder! Solen skiner och det är jätte mysigt. ♥
Två bilder som Emelie tog på mig och Touch förra helgen, älskade vän och älskade häst!
 

Gone Girl

Hej! Igår slutade jag tidigt så jag och Emelie åkte in till torp och kikade lite i affärer och åt på subway. Efter det åkte vi tillbaka till Uddevalla och gick på bio. Vi såg premiären av filmen Gone Girl. Jag tyckte den var riktigt riktigt bra och den är deffinitivt värd att se. Någon av er som har sett den? :D
 

Hello October