Tack för 1000 followers



Följ @carolinehellgren

Hemma

I onsdags åkte jag med min kompis Alva till Grevagården i skövde för att kolla och hjälpa henne när hon tävlade sm. Hon gick till final med alla sina fyra hästar, Lusen och Finbar rev i finalen tyvärr. Tomas däremot var helt super fin och gick in och blev svensk mästare som 6årig d-ponny! Jätte duktiga var dom ♥ Även Ben har varit fin i helgen.
 
 
Har träffat massa goa kompisar i helgen. Bla Henrik, Julia, Erik, Melanie och Agnes från Aw! Saknat dom massor.
 
Helgen har varit riktigt rolig, tack till alla som gjorde den grym.
 

Till Lina



Såklart man får haha :)

Söta du

Blev så glad när jag loggade in på blogg.se och såg att jag hade fått massa nya fina kommentarer från någon liten söt och kreativ person som hittat på olika namn till alla kommentarer och skrivit om hur vilken bra förebild jag är bland annat haha. Alla kommentarer kom från samma ip adress, man jag blev glad ändå haha. Söta är ni ♥

Resultat

Fick en frågan om jag kunde be någon filma när jag tävlar och lägga upp det här på bloggen. Pappa brukar alltid filma när jag tävlar , men filmerna är dåliga och inte värda att lägga upp ;)
 
Det har gått sådär idag, ute i båda klasser.. orkar inte gå in på det , men det var inte hästens fel! Hon skötte sig jätte bra <3
 
 

Uddevalla Ryttarförening

Imorgon åker jag och Touch till Uddevalla och tävlar. Skönt att inte åka så långt för en gångs skull haha. Vi hoppar LC LB , göra bra rundor. Sist år var underlaget lite halkigt så vill ta det lungt för säkerhets skull.
 
 
 

Håltimme på tyskan



Visste ni att..

Visste ni att Shirin's (från ponnyakuten 3) nya hästa Hawana var den jag red på min prao i skåne vecka 43? :) Den som bockade av mig när jag skulle skirtta den haha. Men inte konstigt att hon var pigg efter nästan  två veckors boxvila. Jag tyckte hon var snäll, gosig och framförallt väldigt söt!
 
 
 
 

Dagens ridpass

Touch har varit ovanligt fin idag. Jag började med att gå med henne, kanske en kilometer eller så. Efter det longerade jag henne ca 10-15 minuter i bägge varven. Först blev hon ganska stressad och var stel som en pinne eftersom hon ofta ser spöken överallt haha. Men hon slappnade av och joggade på jätte lugnt och fint efter en stund. Efter det hoppade jag upp och joggade henne på volten utan stigbyglar. Hon var verkligen super fin och jätte mjuk. Avslutade med att låta henne sträcka ut i galoppen vilket hon tyckte var super härligt! :)
 
Så kul när det går frammåt med henne för det är verkligen ingen lätt ponny. Hon varierar verkligen från dag till dag och hennes humör är inte alltid att leka med haha. Hon är stor och jag tycker att det är ganska mycket häst att rida. Men vi passar bra ihop och hittar varandra mer och mer varje dag. Hon är en sådan ponny man aldrig tröttnar på, finns alltid något att jobba med eller något att lära sig. Man kan inte bli klar med henne :)
 
 
 

Måndag förmiddag



Myser på rasten med Alicia ♡

Söndag

Hej! Idag gick jag upp tidigt och släppte ut hästarna, lat som jag är gick jag och la mig igen hehe. Vaknade för ca 1 timma sedan. Sen dess har jag mockat , släppt in Sune och Touch så dom ska torka och lunchat alla. Sitter nu i soffan och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan ta oss en tur i skitvädret.