<3



118 dagar kvar



118 dagar kvar tills världens bästa Aw sporthorses. Varför kan inte tiden gå fortare?!

Använd olika sockor!



Från igår




Var ute igår och joggade/powerwalkade. Så härligt eftersom vi var lediga och solen sken. 1 mil blev de ca, tog 1h och 45min!

Finaste killen




Bilder från gårdagens pass med Sune. Han var galet fin! 😍️

Lennart-träning



Tränade för Lennart igår med Touch. Inte 100% nöjd, hon var lite kaxig och lite vinglig och jag red inte så bra som jag kan göra. Inga stopp eller pet, men vi slarvade en hel del bägge två. Tar nya tag till nästa träning och hoppas att de går bättre :)

GHS / New in from Animo





Eventet

Hejsan, tänkte slänga in ett inlägg om hur gårdagen varit.
Åkte ju buss till uddevalla direkt efter skolan och där bytte jag till tåget och åkte till Göteborg. När jag kom fram så mötte Maja upp mig på stationen, vi köpte med varsinn macka från subway och så åkte vi till hotellet där vi käka och gjorde oss iordning.
När vi kom fram till Läppstiftet (byggnaden där eventet var) så blev vi varmt välkomnande av Barry. Härligt att träffa den pojken igen, vi hade nämligen inte träffats sedan sm vecka 47 och det var ju ett tag sedan... Hela kvällen dansade vi och umgådes med bästa folket, kvällen var helt otrolig och Henrik hade fixat det så bra verkligen! Helnöjd är jag och de tror jag även att de flesta andra är. Fler bilder kommer så håll utkik :)
Längtar till jag träffar vännerna igen, skåningar, stockholmare, göteborgar och dalsläningar (jag bland annat) ... Hela högen är fantastisk <3

Göteborg levererar