New in, Animo

Igår köpte jag en animokavaj, nummer två till samling. Har ju en svart men har länge velat ha även en brun så en brun fick de bli. Tycker dom är så himla snygga, sköna är dom dessutom och har super kvalité. Dyra, men jag tycker dom är värda de. De håller länge och sitter alltid riktigt snygg!
Bilderna gör inte kavajen rättvisa, har så dålig belysning i mitt rum...




Helg

Idag är det fredag och äntligen helg. Jätte chill dag i skolan, bara tre lektioner och slutar tidigt. Efter skolan ska Touch ridas, blir även en sväng till torp med mamma.
Snabb bild i väntan på bussen!

Finally!




Gillar inte att de små rutorna blev lila och gröna, de var dom nämligen inte i datorn! Förutom det så är jag jätte nöjd :)

Dagens pass

Har ridit båda två idag. Touch var lite bråkig i början men gav sig efter en stund. Sune var PIGG, men ganska fin. 


22 Augusti

Idag hade vi vår första dag med riktiga lektioner, dagen var riktigt chill så vi kommer få bra fredagar framöver. Varannan fredag slutar jag dessutom 13:40, underbart! 

Idag hade vi för 95 minuter svenska, 70 minuter idrott, lunch, 70 minuter engelska tror jag och sist biologi i 90 minuter. Lektionerna är längre än vad jag är van vid, har bara haft 60 minuters lektioner förr. Men jag tycker att det flyter på bra, och de känns inte så långa som de är. Värre blir de när vi har lektioner upp till 130 minuter andra dagar, till exempel matte. 


HEF Valbo

Igår gjorde jag min första fotbollsmatch på säkert 1år. Härligt att var tillbaka, riktigt gött satt även 3 poängaren. Vinsta med 4-1 mot Ed!



Första dagen i gymnasiet ✔️

Gjort första dagen i gymnasiet idag, helt okej klass, helt okej skola och helt okej lärare. Vårt schema var inte de bästa kanske, men antar att man vänjer sig.


Skyrup CC Derby


När jag var på tränings läger på Skyrup country club iår så red jag och Touch derby, första gången någonsin för oss båda! Det var riktigt kul, passade oss perfekt. Något jag deffinitivt ska fortsätta med.

Måndag

Dagen har varit ganska lugn. Vaknade runt 09 av att det regnade som jag vet inte vad. Somnade om efter ca en halvtimma och sov tills klockan var ca 13 haha. Kollade lite på tv, åt en macka och bara slappade. Beställde även en almanacka från personligalmanacka.se , ska bli riktigt kul att se hur den blev när den väl kommer. Kan va bra att ha en almanacka nu när skolan börjar, att den är fin och personlig gör ju att man vill använda den mer och det är ju bra haha.
 
Mamma körde mig sedan till Touch, red henne lite och sen kom Jonas och Dahlberg hit. Dom hjälpte mig ''laga'' min moppe, inte så mycke att laga. De enda dom gjorde var att rengöra tändstiftet. Sedan åt vi och kollade på filmen Bert, den är så otroligt kass att den blir rolig!
 
Har även kollat säsongens första avsnitt av Paradise Hotel, kommer bli en bra säsong tror jag :)
 

New in

Har ju sett filmen och den var riktigt riktigt bra! Så har funderat på att köpa boken och igår blev det äntligen av. Valde att köpa den på engelska, eftersom jag ville ha orginal omslaget.


Lördag

Klockan 10 ska jag stå utanför Konsum och sälja typ kakor med tre andra tjejer från mitt fotbollslag för att dra in lite mer pengar till vårt träningsläger. Måste gå om 07:30 för att hinna baka klart de sista. Klockan är ju 03:34 nu så lär vara helt död (skäms på mig) haha.
Mellan 13 och 14 ska jag möta upp en kompis på Torp, ska bli så himla kul! Vi var på aw ihop och har inte träffats sen dess. Hon bor i Skanör så man får passa på! 
Ska försöka sova nu, blev ett rörigt inlägg jag vet men nu har ni lägesuppdatering iallafall :)

15/9-14


❤️

Reunion

Idag ska jag och mamma åka och hälsa på min gamla C-ponny Leona, tror ni flesta här kommer ihåg henne. Det ska iallafall bli riktigt kul, saknat henne som jag vet inte vad! Sist gång jag träffade henne var i Mars har jag för mig, så det var verkligen dags nu!



Sockersöt ❤️

On top



Grästorp

Är på tävling i grästorp. Har ridit LC hittills och de gick sådär, hon var nolla på hinder men reste sig rätt upp mellan ettan och tvåan så var inte vidare till omhoppningen... Taggar om till LB nu och hoppas att hon är på bättre humör!