Dålig uppdatering

Har haft väldigt dålig uppdatering nu. Kan skylla på att jag har jobbat hela veckan + kollat på dressyr igår och idag. Imorgon väntas kanske lite mer dressyr , uteritt på nordsvensk med mamma och möjligtvis en tripp neråt i landet till Tre Hästar , Börjes och svensk ridsport. Det som står på inköpslistan är mest småsaker , ridskor , pannband , benskydd osv.
 
Efter att ha kollat på dagens ponnydressyr så blev jag väldigt sugen på att testa det. Ser faktist ganska kul , haha trodde aldrig att denna tanken skulle slå mig. Det är iallafall ett nytt mål jag har , starta både Sune och Leona i dressyr innan året är slut :)
 
Alldelles strax ska jag byta om och bege mig bort till sommarhagen för att rida två tjockisar. Bägge två ska gå lite lugnt idag , bara mjukas upp.
 
 
Bilder från 2012.
 

KM 2013

Gick inte alls bra...Sune är dum på oxrar som vanligt , förutom det var han superfin!
 
Leona vägra ut sig på ett natur färgat hinder med grind. Tror egentligen inte att hon är tittig , men hon har antagligen gjort sitt. Kanske ger henne en tävling och ett försök till. Nu är det bara dags att ha skoj , åka på pay and jump , 50 & 60 eller 60 & 70. För hon älskar att hoppa , men inte lika högt som förut. Är inte ett dugg arg för att hon stannar , hon har gjort sitt och varit otrtoligt duktig och fin för att vara så gammal <3
 
 
Foto : Sophie Gustavsson

New in



Shoppat i Gbg











Kan lägga upp bilder senare på det jag köpte!

----

Kom ganska nyss in efter att ha packat sadelskåprt , duschat Sune , klippt man , svans , pannlugg och håret vid kronranden. Så fin blev han haha. Har flätat svansen och borstat tills varenda hårtstrå ligger på rätt plats! Lilla Sune bara stod och njöt.
 
Ska laga lite nudlar nu , sedan fixa Leona och åka upp med henne till Frk!
 
Bild från förut.
 

Älskling

 

AW SPORTHORSES

Längtar mig helt sjuk till vecka 32 , aw sporthorses. Är sjukt taggad inför en vecka fullsmäckad mer träningar och hästar. Sune är det som ska åka med , hoppas verkligen att han ska bli bättre på oxrar!
Varje dag följer jag nellieberntsson.se , den här veckan är det hon som är nere i skåne på aw. Kolla bilderna , hur fint liksom?!
 
Innan dess har jag en liten lista på saker som ska köpas:
• Svart hoppsadel
• Svarta veredus eller cwd benskydd fram och bak
• Ridpikéer
• Ridbyxor
• Snygga schabrak , har typ 2 som jag gillar..
• Blingpannband till mitt Dyón träns
• Svart brösta
 
Kan bli dyrt hehe :/
 

Onsdag

Idag är det onsdag och KM står på schemat. Leona hoppar km klassen som går i LC grundomgång och LB omhoppningen. Sune hoppar 80 och 90 cm clear round. Känner mig inte riktigt redo för att hoppa 1m och 110 på han!
 
Innan dess är det massa fix att göra. Sune ska duscha , Leona ska tvätta svansen , transporetn ska göras iordning , jag ska packa sadelskåpet och lasta det. Jag ska ju klä på mig och putsa stövlar och lite sånt. Först av allt , frukost! ;)
 
Bilder från KM 2011:
 
KM 2012:
 
Mästerfotografen är mamma...
 
 
 

Mums!





Lägesuppdatering

Hej på er! 
Är i Grebbestad på camping med alva och elin. Vi ligger och slöar i alvas villavagn just nu , trötta efter att solat ungefär 2 timmar. Har fått lite färg som tur är ;) Baa gjorde vi också , toppless. Var badpremiär i havet för mig iår , så härligt. Älskar havet!
Jag och Elin tar sju tåget hem. Jag ska sova hos Patrick inatt, imorn blir det em visit till uddevalla tror och på kvällen hoppträning med Sune på svingån. Imorgon klubbmästerskap. Har verkligen inget bättre för mig...
 

Grebbestad







Natt

Kikar in snabbt för att säga godnatt! Jag ligger i sängen och ska alldelles strax sova , upp 05:00 imorgon igen. 05:45 bär det av mot Götene tillsammans med Emma och Didde & Pauline bal i släpet. Känns som det kommer bli en lång dag , näe jag kommer hem tar jag bussen till uddevalla och sedan tåget till tanum. Ska till grebbestad och träffa mina tjejer!
 
Idag har det varit en dag med massor av blandade känslor. Har grillat , tävlat osv. Är riktigt trött nu. Ska ställa klockan och släcka lampan, sov gott! ;)

Påväg hem

Gick skit , är besviken på både mig och Leona.




SOMMARLOV

Hejsan , var ett par dagar sedan jag kikade in här nu! Idag slutade vi skolan , så himla skönt. Inget mer 8c utan snart 9c :) Tiden har verkligen gått otroligt fort , känns inte alls som ett helt år.

Följde med Patrick hem , vi kolla på film och som vanligt somnade jag haha. Filmen hette typ The warm bodies , har sett den förut och tycker den är riktigt bra! Tog bussen hem runt kl 16:40 så var hemma ungefär 17:00. Ska städa lite nu , sen kommer Patrick hit ikväll och sover över. Eftersom han har slutat 9an så är han på avslutningsmiddag!

Imorgon inviger jag sommarlovet med en dag på tävlingsbanan i Götene. Leona är det som ska hoppa , LD och LC. Känns väldigt bra nu när hon gått så himla fint de senaste! På söndag blir det ännu en dag på tävlingsbanan , tillsammans med Emma. Ska hjälpa henne lite , hon ska hoppa Pauline som inte varit ute på 2 år!

Världens bästa klass! <3 (jag till vänster vid killarna)
 
Världens bästa kille!<3
 
Världens bästa tjejer!<3
 
 

Mot göteborg!

Sitter i bilen med cajsa , lunis och oliver. I Framsätet sitter Marita och martin. Idag ska vi till göteborg eftersom vi vann tävlingen om företag. Vi ska käka på indisk resturang och gå på studiebesök på tv4 och göteborgs posten. Kanske skulle blir intervjuvade på tv4 , intressant..

From yesterday



Leona , 23 år

Igår , 3 Juni , fyllde Leona 23 år. Grattis beboooo


Vart en sväng hos älsklingarna