Hemma

Efter tävlingen igår så åkte jag hem till Emelie , sov över där och idag så åkte vi till Casper. Hon red och hoppa lite , det gick bra. Efter ridturen släppte vi Riscal och Casper i paddocken innan vi började mocka. Mockade hela lilla stallet. Efter det kom hennes pappa och hämta oss , så fort vi kom hem till henne så hämtade mamma mig. 
Så nu sitter jag hemma i köket och väntar på att makaron vattnet ska koka! :)
 
Efter att jag har ätit så ka jag rida. Rider ut med Leona. Det blir nog mest trav och skritt eftersom hon gick hårt igår. Rider sjökas vägen fram och tillbaka!
 
Det är vad jag ska göra, vad ska ni göra idag?
 
 
//carro

Resultat Östadkulle

Som jag nämnt tidigare så har jag varit i Östadkulle idag och tävlat. Hemma hos Nicholai von Benzon Hollesen. Från ponnyakuten 2 :) Dagen har varit ganska bra , förutom att det regna ganska mycket så framridningen och framhoppningen var mest lergegga..
I LD+ så blev vi dubbel nolla , hon var jätte fin! Kom trea , precis utanför placering :(
På framhoppningen inför LC var hon helt lagg , sparka bakut och hade sig , flög i luften när någon ponny sprang förbi. Hon hoppa av tidigt på varenda hinder.. När jag sedan skulle skritta henne lite i en gräshage så la hon sig ner och började rulla. Jag fick kasta mig av och dra upp henne! Detta är verkligen inte likt henne , har aldrig hänt förr :S
Inne på banan var hon också värre än vanligt. När jag fatta galopp så sparka hon bakut , mot första hindret fik jag verkligen ta tag i henne, hon var ruggit stark! Tyvärr fick vi ett pet på hinder 4. På hinder 6 stoppa hon och hoppa åt sidan så jag blev hängandes på vänster sida av henne , kunde inte komma upp igen så jag fick hoppa av och det räknas ju tyvärr som en avramling.. Skratta hela vägen ut från banan, de var nog de snyggaste jag någonsin gjort ;)

Jag är trots allt nöjd med dagen. Hon hoppa satans bra och var riktigt fin! Felen var mina fel. Räta inte upp mig ordentligt och då blev balansen lite taskig!

Nolla , finaste ponny!<3

10 saker ni inte visste om Leona:

• Hon är född 1990.
• Hon kan vara riktigt jobbig att fånga i hagen!
• Hon är en korsning av shettis , russ och halvblod.
• Hon är busig att rida ut på.
• Hon älskar att hoppa!
• Hon är världens bästa ponny!
• Hon är inte sådär jätte kelig.
• Hon kan vara riktigt fin i dressyr!
• Hon slänger av mig ganska ofta!
• Hennes favorit godis är äpplen fyllda med en blandning av honung , äpple , morot och knäcktebröd!

Dagens outfit:

10 saker ni inte visste om Sune:

• Han är född 1996.
• Han är importerad från Holland.
• Han har gått mvsb i hoppning.
• Han älskar att kela.
• Med mig har han hoppat 120cm högt.
• Han är 152 cm hög.
• Han gillar inte barn.
• Han älskar att rida runt i skogen.
• Han har en dålig vana att sparka med ett framben när han får godis som han håller på att träna bort.
• Han är superduktig i dressyr!

Onsdag

Åkte med Cajsa efter skolan , eftersom det var träning idag. Den sista , så det kändes extra viktigt att gå på den :) vi hade riktigt kul , lekte runt som grisar i leran! Alla va kletiga och Goa , fanns inte en ända ren fläck på någon av oss skulle jag tro! Efter träningen duschade alla och sedan filade vi tillsammans. Pappa kom och hämta mig. Vi köpte pizza som vi käka när vi kom hem :)

Hästarna fick stå idag eftersom jag inte har varit hemma. Det hade dom fått gjort oavsett eftersom hovis har varit här . Så nu är Leona fin och nyskodd inför Östadkulle i helgen :)
Imorgon går båda lugnt. Jag slutar tidigt men stannar kvar i skolan eftersom det inte går nån bussfan....

New haircut!

Blev ingen ridning igår , för självklart började de spöregna när jag gjorde iordning honom. Iallafall så pyssaldes han om ordentligt! Tvättade svansen , benen och övriga bajsfläckar. Klippte manen , svansen och pannluggen. Shit det behövdes verkligen alltihop! Han älskar att rulla sig och sova i sin egens skit så antagligen är han lika smutsig när jag kommer hem sen..

Mikael Persbrandt

Lite fräckt att igår så var Mikael Persbrandt och spelade in en film , 300 meter hemifrån mig. Där jag går på och av bussen varenda dag! 
Red runt lite där igår , och då hade jag ingen aning om att dom spela in! Lite pinsamt om jag var ivägen eller störde med hovklapper.... Iallafall så visste jag ju om det på kvällen när jag gick med hundarna och aktade mig ;)
 
 
 
//carro

Tisdag

Igår var det ingen bra dag , usch verkligen inte! 
Red iallafall Leona , det gick ganska bra. Hon lyssnade lite halvt. Red ganska lugnt. Gjorde inte så mycket mer än det igår..
Idag får Leona vila. Rider Sune , tror att jag ska rida ut :) Han ska bli riktigt fin , tvätta svansen , klippa manen osv! :) Det var ett tag sen så det behövs verkligen..! Efter att jag har ridit så ska jag mocka två boxar , lägga in hö och kraftfoder och byta vatten i hinkarna. Inget direkt roligt jobb men det måste ju göras ;) Efter stallet blir det att städa rummet..
 
Idag i skolan har vi inte gjort så mycket , sluta en halvtimma tidigare från hemkunskapen eftersom vi blev klara så fort ;) Riktigt skön lektion , alla nior hade plojfoto så vi var väl 5 st som var med?! Superlugnt osv :)
Man blev lite full i skratt när det gick förbi några killar i mankini och en i jätte kort tomtekläning¨.. Lovar att fotona kommer blir riktigt roliga! :D 
 
Lite örongodis :
 
 
 
//carro

Måndag!

 
//carro

Söndag

Som sagt så har jag varit hos farfar idag. Efter det så åkte jag till Torp , hittade typ inget särskilt. Fick med mig ett Hv polo iphone skal bara :) Jag lämna grejer som folk har köpt och så.
 
När vi kom hem så bytte jag om och gick ut i stallet. Gjorde iordning Leona. Putsade lite extra idag , tvättade svansen och spraya henne med glansspray :) Normalt så brukar hon typ dö när man sprayar henne på kroppen men idag så gick det riktigt bra! Hon stog stilla och skaka lite bara. Eftersom hon tycker att det är så obehagligt så brukar jag inte spraya annat än i svansen...
 
Jag red hon lite hårdare idag. Red på ett vanligt tredelat tränsbett. Hoppa lite små hinder på ca 50cm. Red volter , öka och minska stegen , höjde och sänkte tempot och jobba henne i form. Hon var super fin! Sköt upp ryggen , bjöd framåt och sökte sig neråt! På slutet så fick hon galoppera hela biten ute till vägen , trava hela vägen hem. Efter det hoppade jag av , spände upp sadelgjorden och gick med hon en bra bit.
 
Efter ridturen fick hon på sig ett gosigt fleecetäcken. Alla hästarna fick kvällsmat och så.
 
NU så ska jag snart gå ut och byta täcke på Leona , efter det väntar duschen och sen sängen! :)
 
 
//carro

Farfar

Sitter hemma hos Farfar i en fåtölj. Har ganska tråkigt.... Skulle egentligen varit i Ed och spelar match men så blev det ju inte :/
Vet inte riktigt hur länge vi ska va kvar hos farfar. Eller vad vi ska göra här , jag kanske går ner till vattnet sen. Får se :)

På vägen hem ska vi åka till Torp , jag måste hitta något att ha på mig imorgon! Vi har nämligen skolfoto.. Hemskt :O
Jag ska möta upp några för att lämna hästgrejer som dom har köpt av mig. Skönt att bli av med det , det ligger ju bara och skräpar!

Konfa

Har precis varit på Konfa i 4 timmar, tröögt! Nu sitter jag hos Jossan tillsammans med Julia. Vi sitter och gosar i soffan med hennes två Goa hundar Doris & Harry. Super söta är dom! :D
Om en stund ska jag gå till Konsum , köpa lite godis och så. Sedan åker jag med mamma hem.
Leona skritta ut av sin medryttare , jag tar Sune. Får se om han kan hoppa idag eller om vädret hindrar igen..

Regn & mörker

Tog in hästarna runt klockan 19:00 idag. När dom var inne så tog jag av Leona hennes täcke och började göra iordning henne inför en ridtur.. Det regnade och blåsta , var kallt och började bli mörkt.. Red inte speciellt länge , skritta , trava lite och tog en kort galopp. Jobbade henne en del neråt i form och hon var riktigt fin!
Efter ridturen gjorde jag iordning henne och släppte in hon i boxen igen.
Gosa med Sune en bra stund. Gud vad mysig han är , kärlek asså!<3

Bilden som kom 7a i Hööks fototävling av 2850 bidrag 2012

Åker buss

Sitter på bussen nu. Idag är det en ganska lugn dag , gympa hemkunskape istid och såna lektioner... Helt okej , en timmes rast.
Efter skolan ska jag rida , städa mitt rum och så.. En helt okej dag ;)

Leona

Idag åkte jag och Leona hem till Fanny för att rida ut med hon och Power. Vi skritta nästan hela biten men travade även lite. När vi kom tillbaka så tog jag även en tur med Hanna och hennes häst Sesarius (stav??) Vi skritta en ganska lång bit och skritta hela vägen hem också. Super mys! När vi kom hem så fick Leona på ett nytt täcke och bogskydd , hon har förstört sitt nya fina vita täcke :/
Imorgon ska båda ridas. Leona ska hoppa , det blev inte av i tisdags. Sune kanske hoppa lite han med, får se!

Torsdag morgon

Jag äter frukost nu, ska snart gå upp och klä på mig ordentligt. Sen blir det stallet. Det ska städas, fixa hagen och så. Hästarna ska ridas. Det blir en mysig dag , så himla skönt att vara ledig! :)
Funderar på vad man kan hitta på mer för kul... Förslag?

Kväll

Godkväll på er. Träningen idag bev inställd för att fotbollsplanerna var typ för blöta eller något , så jag åkte med Wilma hem direkt. Sen visade det sig att mamma inte kunde hämta mig imorgon och så fick jag sådär ont i magen igen så jag åkte hem nu ikväll istället.
Skolan idag var sådär , började med ett so prov. Det var ganska lätt och jag blev klar på ungefär 20 minuter så jag slutade 40 minuter tidigare. Efter det hade vi matte prov , det gick också bra och slutade ungefär lika mycket tidigare där. Resten av lektionerna var normala och dagen flöt väl på hyfsat..
Eftersom jag var sjuk igår så hade jag inte fått med några böcker hem. Och eftersom jag inte var med på mentorstiden i måndags så hade jag heller ingen aning om att vi hade matteprov! Jajja , det gick ju iallafall bra.
Just nu så gör jag ingenting , kollar runt på lite bloggar och så. Tror faktist att jag ska lägga mig snart , är ganska trött. 
Imorgon är tanken att både Leona och Sune ska trimmas. Jag ska nog hjälpa mamma att göra klart en hage.
Sen så får vi se vad jag hittar på! :)
 
 
Min mammut<3
 

//carro

Dagens outfit :

Tröja : Hm
Jeans : Ginatricot
Halsband : Lindex
Frisyr : Tofs
Smink : Foundation , mascara , solpuder , ögonskugga & läppsyl

Tisdag

Hej! Idag har jag inte kunnat blogga.
http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se">blogg.se appen har laggat sönder och jag har inte haft tillgång till datorn.. Förut skrev jag ett inlägg men det gick inte att publicera , tänkte att det kanske går om jag loggar ut och sedan in igen. Det brukar ju göra det , men icke. Då gick det inte att logga in istället.. Suck!

Idag stannade jag hemma från skolan. Vaknade som vanligt och sprang ner för trappan , sedan fick jag super ont i magen, kunde knappt röra mig! Så att gå till skolan var ju helt omöjligt , tog mig upp för trappa igen på rekord seg tid och la mig i sängen. Somna och sov till typ 12:00. Har haft ont typ hela dagen men inte riktigt så mycket som imorse.
När mamma kom hem från jobbet så åkte vi hem till Fanny och hälsade på Power och hennes nya kille. Gav dom lite morötter och gosa :) Hon var så go och glad , det märks att hon trivs<3
Efter det så åkte vi till stan. Leona och Sune fick varsin ny grimma. Vi har rensat i stallet och slängt ut alla vi hade! Dom var så gamla och smutsiga , helt klart dags för lite nytt! :)
Leona fick en lila med texten syperstar ;) Sunes var typ grå och röd randig!

Till mig köpte jag en bh , grå med svart mönster. Köpte även syoss hårinpackning och en typ vinröd stickad tröja.
Laminera fick världens minsta blomkål! Haha mest bara för att den var så liten och söt, urgullig! :D Täckte inte ens hela handen..

Imorgon följer jag med Cajsa efter skolan , har tematräning på högalid med fotbollen. Efter träningen åker jag med Wilma och sover över. Vi är nämligen lediga på torsdag, superskönt!!

Måndag

Skolan idag var rätt chill , hade elevråd det första så missa hela första lektionen och halva andra. Den andra lektionen var det So , hann vara med ungefär en halv timme. Efter det så hade vi håltimma i syslöjd! :) Så jag , Cajsa , Issa och Emilia gick till konsum och köpte gifflar ;) Vi hann äta lite lunch och sedan var det hemkunskap som stog på schemat. Vi bytte grupper idag , jag hamna med Linn och Tobbe A. En ganska bra grupp , vi gjorde ugnsstekt falukorv och potatismos. Faktist ganska gott!
Dom två sista lektionerna efter det flamsade sig alla igenom.. 
 
Efter skolan följde jag med Julia hem för att sedan åkte till tonårsgruppen. Vi bakade cupcakes. Gott men fy fan vad mycket socker det smaka! Nästan för mycket och det är ju inte sådär super gott :/
Nu sitter jag här och det är allt jag gjort idag.
 
Imorgon ska jag inte göra något särskillt. Sune ska skrittas ut och Leona ska få hoppa lite små hinder. 70 cm typ.
Sune får vila idag eftersom han har varit hos veterinär och fått en vaccinations spruta! :)
Skippar hoppträningen på onsdag , därför tänkte jag hoppa henne lite här hemma. På onsdag ska jag istället på tematräning med fotbollen på Högalid! ;)
 


 
Visst ser dom goda ut?!
 
//carro
 
 

Vinnaren av ett iPhone 4 skal!

Ett stort grattis till Ida Hjälmgren som vann ett iPhone 4 skal! Ida vann för att hennes förklaring var helt klart bäst. Grattis och hoppas att du kommer gilla ditt nya skal! :)
 


 
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg
 

För alla er andra som var med och tävlade så kommer det en ny chans senare i höst. Väldigt många hade bra förklaringar till att vinna , det var svårt att utse en vinnare men är ändå helt säker på att jag har valt rätt! :)
 
//carro

Resultat Mellerud

Nu är jag och Sune på väg hem , äntligen! Dagen har varit både bra och dålig. Tänke hoppa 70 och 80 , bara för att sätta igång honom och mig själv.
I första klassen släppte jag honom inte från början så det blev 2 stopp tror jag. Kan ha varit 3 men jag minns inte! x)
Sen efter det så släppte jag honom och då gick det jätte bra resten av banan.

Efter det så kände jag mig ändå lite osäker så jag valde att hoppa 70 igen. Jag släppte han från början och det blev en dubbel nolla!<3
Fina älsklings Sune<33

När vi kommer till hagen ska vi släppa Sune och ta med Power. Vi ska köra hem hon till sin nya ägare Fanny. Hon kommer få det super bra!
Och imorgon ska vi äntligen flytta hem hästarna. Vi har fått vänta med det tills Power åkt eftersom det är väldigt onödigt att strö upp en box bara för några dagar ...
Nu när dom kommer hem är det hårdträning som häller varje dag! Ska bli skönt att komma in i vanliga "rutiner" igen ;)

//carro

Söndag

Igår så skrittade jag Sune hela lång slingan tillsammans med Leona och hennes medryttare. Lät han gå långa tyglar mest hela tiden , han var faktist ändå riktigt fin! Inte stel eller så :)
Senare på kvällen så kom Fanny för att skriva köpekontrakt och betala Power :)
Efter det skrittade vi lillslingan , jag tog Leona barbacka. Vi trava lite och Leona fick ta en kort galopp. Hon var super fin och sökte sig neråt. Jobbade henne inte så mycket men ändå lite.

Idag ska Sune och jag åkte till Mellerud på pay and jump. Får se hur det går haha ;) Leona vilar och sen så vet jag inte riktigt hur jag ska göra! :)

//carro

Jag är inte död

Hej! Ledsen för ingen blogging igår! Var i stan med Elin till typ 20:00 ? Vi missade självklart bussen så hennes pappa fick komma och hämta oss ;) När vi kom hem så hämtade vi lite grejer åt mig innan vi åkte hem till Elin.
Där åt vi lite och såg sedan på en film , efter filmen så låg vi och prata en stund innan vi bestämde oss för att sova.
 
Vi vaknade väl runt 11 idag , jag åkte hem typ 12:45. Pappa och jag var och handlade och nu har jag slutligen kommit hem :) Jag ska snart packa och åka och rida.
 
Skrittar Sune lugnt , Leona får skritta med en sväng med sin medryttare. Det blir kort , kanske rider Leona mer ikväll tillsammans med Fanny , mamma sa något om det. Jag åker nog till Mellerud imorgon med Sune på pay and jump. Ska börja sätta igång han lite lugnt med tävlandet :)
 
Men nu får jag dra , hörs!
 


 
//carro

Godmorgon!

SISTA CHANSEN

Ni har nu sista chansen att vinna ett UNIKT iPhone 4 skal som vinnaren får designa helt själv. 
 
Klicka på länken här berivd för att komma till inlägget ---> VAR MED OCH TÄVLA .
Glöm inte att följa alla steg för att verkligen kunna vinna , är super noga när jag utser vinnaren! 
 
Om tillräckligt många tävlar så avslutas tävlingen SENAST SÖNDAG KVÄLL. Kom igen , bjud in era vänner att vara med. Kom ihåg att du inte behöver ha en iPhone för att kunna tävla. Du kan alltid ge bort vinsten. 
 
Vinnaren tas upp på bloggen och jag kommer även att kontakta personen. 
 
TÄVLA TÄVLA TÄVLA TÄVLA TÄVLA TÄVLA TÄVLA TÄVLA TÄVLA!
 


 
//carro

@ school

Jag sitter ensam i skolan nu utanför bildsalen. Slutade för ungefär 50 minuter sedan. Här finns inget att göra , alla andra har lektion. Tänkte vara med 7c på bilden men det fick man tydligen inte.. Jaja , lyssnar på musik. Har gjort matte läxan. Dagen har gått riktigt fort idag. Skönt :)
Om 40 minuter slutar alla , då drar jag med Julia hem eftersom vi har Konfa ikväll. Bor ju typ 1 mil utanför Färgelanda så jag kan ha lite problem att ta mig hit ibland ;)

Igår åkte jag och mamma till hästarna för att borsta dom och lägga på täcke. Leona var som väldigt ofta envis och vägrade att låta oss komma i närheten så vi fick strunta i henne. Sune däremot , han kommer så fort man ropar och är alltid jätte gosig! Duktiga killen<3
Båda vilar idag med , både mamma och jag kommer hem sent.
Imorgon tror jag att mamma tar Sune , Leona får stå. Jag sover hos Elin till lördag antagligen.

Ska fortsätta nu med att vänta , ha det så bra!

Too cool for school

På väg hem

Äntligen på väg hem , dagen gick rätt fort ändå. Vi hade NO prov idag , tror att det gick ganska bra. Kunde svaren på alla frågor iallafall , men om det räcker till ett högre betyg får vi se :)
Som sagt så vilar hästarna idag , jag med.
När jag kommer hem ska jag fixa något att äta, sedan typ läsa lite och så. Är ganska trött! Ser fram emot helgen! Kommer få vila upp mig ordentligt. Tror det är första helgen på 7 veckor jag inte är ute och tävlar , ska på bio och så med Elin på fredag , kanske åker till Wilma på lördag. Vi har iallafall pratat om det ;)

//carro

Sep. 12, 2012

Sune vilade igår.
Leona red jag ut på tillsammans med Fanny och Power. Shit vad bra det gick! Leona gick som en klocka , hon var verkligen jätte fin! Power var också jätte duktig :)
Vi tog tre galopper , Power skötte sig jätte bra. Försökte bara busa en enda gång! Hon hade även lätt för att fatta galopp. För er som inte vet så är hon ett varmblod , alltså en travare. Hon har gått på trav , hos elit tränare i stockholm! Hon startade ett lopp innan hon blev såld till en familj som tänkte fortsätta tävla henne. Men så blev det inte eftersom dom fick barn , hon stog då i 3 år. Efter dom tre åren blev hon till salu och det var vi som köpte hon! Vi köpte hon som ridhäst , hon hade blivit väldigt lite riden innan eftersom hon egentligen inte skulle bli någon ridhäst.
Hos oss har hon heller inte blivit mycket riden för hon är ganska speciell. Men hon är bara 11 år så hon har mycket kvar att lära. Efter tre år hos oss så har även vi beslutat att sälja henne. Till Fanny och hon kommer att få det toppen!

Idag så följer jag nog med Julia efter skolan. Hästarna får vila :)
Det är dessutom veckans jobbigaste skoldag idag så jag hade aldrig orkat rida...

Tisdag

Godmorgon ;) Jag sitter på bussen just nu , ska snart byta buss.
Skolan kommer vara trög idag känner jag på mig , iallafall har vi inte riktigt så kort rast. Vi har gympa och elevensval (hemkunskap har jag) men resten är ju tråkiga.. Matte tyska osv :/
Efter skolan ska jag rids med Fanny. Leona får gå och Sune vilar pm jag inte hinner rida han innan eller efter! :) Han skulle egentligen behöva gå.

Några andra planer för dagen har jag inte. Får se va som händer :)

//carro

Kväll

Som rubriken lyder så är det äntligen kväll. Helt slut verkligen , dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Susanne fick förhinder och kunde tyvärr inte komma hit , så istället red jag.

Först red jag Sune tillsammans med Sarah och Blaisy. Det gick jätte bra , vi skrittade mest men tog även en del trav och två korta galopper. Red lite öppna och sluta , skänkelvikning , galoppombyten och bara i allmän form. Sune gjorde allt jätte bra , han är så duktig min fina kille!

När vi kom tillbaka så släppte jag ut Sune och tog Leona istället. Henne red jag tillsammans med Fanny som red Power. Dom passar super verkligen ihop! Hon kommer att få det toppen.
Jag red Leona på ett nytt bett idag. Ett tvådelat gummiklätt baby pelham. Hon var super fin på det , hon var lagom pigg och sökte sig neråt.
Vi skritta nästan hela tiden men tog även lite trav. I sista traven lät jag Fanny rida en bit framför. Då kunde jag ju på så sätt galoppera också , Power kan ju vara väldigt busig så vi skippa galopp på henne.
Leona blev iallafall lite stark men lyssnade samtidigt på mig och den sista biten var hon i bra form. Världens finaste tjej<3
Är jätte nöjd med båda! Fanny och jag ska rida igen imorgon , tar Leona och tror jag låter Sune vila.
Och vila , det jag jag också göra nu! Godnatt :)

(bild på mig och sarah)

På väg hem

Hej! Äntligen är jag på bussen , på väg hem. Super skönt verkligen. Dagen har varit tråkig och trög , blev lite besviken på en person. Jaja skitsamma.
Vi har haft hemkunskap och slöjd bland annat. I slöjden jobbar vi med lapp kuddar , tror faktist det kan bli riktigt bra! :) I hemkunskapen gjorde vi äpplepaj , gott!

När jag kommer hem ska jag vila lite , är ganska trött... Har huvudvärk eftersom det är ett jävla gap och tjöt på bussen.. Tror inte jag rider idag , Susanne ska komma och hälsa på!
För er som inte vet så köpte vi vårat förra halvblodssto av henne, Gamina.

//carro

Bilder från tävlingen :

Skola idag

Godmorgon! Fast någon godmorgon är det ju inte.. Ute är det kallt , blött , rått och blåsigt. Känner inte alls för att gå till bussen i detta vädret! Men det blir väl att ta vinterjackan på..
Just nu ligger jag under täcket i sängen och fryser som den isbit jag är.. Ska snart gå upp och klä på mig , sedan göra mig iordning och gå till bussen.
Ni får ha det bäst så länge!

//carro

Design

Äntligen som ni ser har designen kommit! Jag är super nöjd! Ska bara fixa texten i sido menyn :) Vad tycker ni om den? Hiss eller diss?

Jag ska sova nu , är riktigt trött faktist. Helgen har varit ganska jobbig men ändå skit rolig! :)
Imorgon tror jag att jag ska rida båda två. Leona lite lugnt och Sune lite mer "träning".
Skoldagen imorgon kommer nog att vara trög .. Just hate it :(
Godnatt sov gott alla ! :)

Söndag

Hej! Ledsen för dålig update men jag har inte orkat och inte har jag haft tid heller ..

Igår så tog jag det bara lugnt .. Några var här och provred Power så då skritta jag med på Sune, jätte mysigt tyckte han att det var!

Idag har jag varit på FRK hela dagen och hjälpt dom på deras hopptävling , idag var det för storhästar! :)
Satt vi insläppet dom 3 första klasserna , men i den sista så tog jag hand om hinder 5 och 8. En trippelbarr och en oxer. Alla var jätte duktiga idag! Grattis på er! Men framför allt ett jättestort grattis till vår lagledare och hopptränare Ida som tog hem vinsten i La:n! En super fin rund , även grattis till Amanda Hernvall som gjorde två jätte fina ritter , vilket lede till två andra platser (tror jag).
Grattis grattis <3

Nu ska jag ta det lugnt , läsa lite och sedan duscha och efter det sova! Ha det bäst!

//carro

Stallet

Hej! Jag sitter och äter nu. Har nyss varit ute och städat i stallet , ska gå ut och fortsätte när jag ätit upp!
Det kommer nog bli riktigt fint! Iallafall rent ;)
 
Tävlingen idag gick sådär. Felfri i första klassen men kände ändå att det inte var någon särskilt bra runda!
I andra klassen gick det sämre , hinder 1 , 2 och 3 gick verkligen super! På hinder 4 blev det stopp , både Leona och jag var nog lika förvånade när jag helt plötsligt stog och höll i en tygel. Det blev en liten volt ;) Inte hann jag märka att jag ramla av innan jag stog på marken.. Så kan det gå :P
 
Glöm inte att vara med och tävla HÄR .
 
//carro

ANLEDNINGEN TILL ATT KILLAR GILLAR ERA FB BILDER

 
//carro

Snart snart snart !

Åh snart så kommer den nya designen ! Gudars otroligt vad jag längtar asså! Hatar denna. Har fått ett smakprov på den nya , shit asså. Den är snygg kan jag lova! :D
 
Och ni , glöm inte tävlingen som finns HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR !
 


(hahahahaha gammal bild! Tagen av John på bussen..)
 
//carro

Följ mig på instagram :)

@carolinehellgren

Fredag

Hej! Jag är hemma från skolan , har varit det i typ 20 minuter. Sitter och läser lite olika bloggar , kollar lite på existenz.se och så :)
 
Blir nog så ändå att hästarna får gå i sommarhagen inatt. Blir så jobbigt på morgonen när Sune måste bort dit igen och så. Gör iallafall iordning allt idag , åker bort sen till hagen och borstar och pysslar lite med hon.
Ska snart ta något att äta , är ganska hungrig eftersom det inte var så god mat i skolan idag. Potatisbullar.. Duger men som sagt inte det godaste! Får se o jag kokar nudlar eller tar kalaspuffar , mums haha :)
 
Resten av dagen kommer vara ganska chill , ikväll blir det tv mys med nåot gott att äta och dricka! Kanske någon bra bok också.
 
Och förrästen , glöm inte tävlingen där ni har chans att vinna ett iPhone 4 skal som ni får designa helt själva! Ni hittar den --> HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR
 


//carro

7de september

Dagen idag kommer vara rätt trög känns det som. Skola , hyfsat tråkiga och långa lektioner. Matte engelska tyska och så tror jag.

Efter skolan ska jag GÅ till sommarhagen och hämta hem Sune , sedan gå dit igen och hämta Leona. Usch! Är så fruktansvärt lat :(
Hemma får dom stå inne , Leona ska fixas för imorgon. Vila med hö och kraftfoder! Utrustning ska packas och göras iordning , putsas. Ska ta fram kläder till mig. Vi taggar tävling på hemmaplan :)

//Carro.H

Kommentarer

Som bloggare får man haters. Alltid , går inte att i undvika , men man får även dom som finns där , stöttar och är trevliga. Alltså dom som inte är avundsjuka. Kan ju lova att jag bryr mig 1000 gånger mer om vad dom skriver än vad haters skriver. Så är det bra , om ni inte gillar mig så behöver ni inte läsa min blogg :) Jag har knappast tvingat er och ännu minder har jag bett er att kommentera onödiga saker. Med onödigt menar jag taskigt , ni tjänar inget på det. Vinner inget! Det visar bara hur avundsjuka ni är :)

//Carro.H

Sunny Day

Hopptränade Sune igår för Ida. Han var jätte fin , pigg , bjöd på hindrena och hoppade jättebra! Han tvekade inte ett dugg så jag är riktigt nöjd! :) Älskar min prins. Hoppade inte så högt , typ bara 85cm? Men har har inte hoppat sedan KM som var i mitten på Juni så jag ville ta det lugnt! Bästa killen <3

//Carro.H

TÄVLA OM ETT IPHONE 4 SKAL

Hej! Tänkte dra igång tävlingen nu som jag har i samarbete med http://www.caseapp.se/ . Vinsten är ett iPhone 4 skal som du får designa själv , värde 299kr!
 
Reglerna är enkla! För att kunna vara med måste du göra följande :
 
♦ Kommentera inlägget att du är med. 
♦ Skriv kort om varför just DU ska vinna.
 
För större chans att vinna :
 
♦ Följ mig via bloglovin och skriv i kommentaren vilket följar nummer du blev!
♦ Länka inlägget på din blogg eller facebook och skriv att andra ska tävla!
 
Psst! Om du inte har någon iPhone så kan du ändå vara med och tävla. Om du vinner kan du ge bort skalet till någon person! :) 
 
Avslutar tävlingen när jag känner för det.
 
Lycka till alla! 
 
 
//Carro.H & Caseapp!
 
 

Ullared

Hej! Först , sorry för att ingen bling kom ut igår. Men när jag kom hem och var klar med allt så var jag skit trött , mådde jätte illa och ville bara spy.. Var tvungen att gå och lägga mig. Annars hade det bara blivit värre :(

Nu är jag påväg till Ullared :D Om jag hinner hem i tid så ska jag hoppträna Sune , så kanske jag hinner fixa tävlingen till ikväll :) Hoppas! :)

Ha de bäst så länge!

//Carro.H

Ikväll

Hej! Tänkte bara be er att hålla utkik , ikväll kommer en grym tävling med grymt pris! :D Så alla var med och tävla ikväll!

//Carro.H

Wow

Länkad på nellieberntsson.se , shit asså!

Började med att jag gjorde en video till Nellie , den handlar om Bellman. Sen så skrev jag även vad jag tyckte och tänkte!

Bild på inlägget på nellieberntsson.se

Säng säng sova sova

Som rubriker säger , nu ska jag snart sova! Är ganska trött , dagen har varit rätt lång och seg.
Hann inte klart i sadelkammaren men kom iallafall en bra bit påväg! :) Nu är det inte alls långt kvar , jag tror dessutom att det kommer blir riktigt bra när det är klart. Sen är det ända som behövs fixas att måla stallet .. Om det nu blir gjort någon gång ..

Men nu ska jag sova , en ny dag imorgon med nya möjligheter! Ha det bäst :)

//Carro.H

Klipp

Tänkte slänga in en bild på håret. Den blev ganska mörk men den duger :)
Som sagt , har klippt lite och gjort blonda slingor , är ganska nöjd med resultatet faktist :)

Med mig hem fick jag även 2 par svarta jeans , frisören hade typ tagit hem något rest lager från Gina , helt nya och skit snygga! :D Ett bra köp ;)

Nu ska jag gå ut och fixa i stallet , hörs later on :D

Slingor

Hej! Sitter med färgen i håret och väntar på att skölja ur! Det blir blonda slingor :) Efter att vi har sköljt ur slingorna så ska jag klippa det också.

Mamma hämtar mig sen , hem och äta och sen ut i stallet , rida och städa. Skoj! ;)

//Carro.H

Skola

Tjo! Sitter i matsalen med Emilia , Issa , Cajsa , Elin och Fanny. De är typ någon halv äcklig kebab gryta.. Som tur är har jag hemkunskap om 10 minuter , äter där!
Dagen hittills har varit rätt trög.. Kort rast , långa lektioner osv :(

Längtar hem haha , vill göra klart i stallet och sedan rida! :D
Men först av allt efter skolan blir det att kapa håret en bit!

//Carro.H

On my way to school

Morning! Jag sitter på bussen just nu , trögt..
Idag börjar vi "sent" , kl 08:00. Om man nu kan kalla det sent ;) Jaja , ändå skoj att dra till skolan där världens bästa klass finns! Älskar er alla :D !

Förutom skolan och klippning efter det så är dagen planlös! Får se om jag hinner träna fotboll idag.. Annars antar jag att det blir ridning och städa klart i stallet.

Hann bara göra ett inlägg igår tyvärr! Men jag städade i stallet , hela dagen :)
Flyttat krubbor , vattenhinkar och saltstenashållare!
Jag har dammat väggar och fönster , satt upp hyllor i sadelkammaren , skruvat ner ett bord i sadelkammaren. Satt upp en till sadelhängare och mycket mer :) Självklart har jag inte gjort allt själv , mamma har hjälpt till ganska bra ;) Kan kanske lägga ut bilder när det är helt klart!
Jag hjälpte även pappa att laga mat , köttbullar potatis och brunsås :)
Gott!

Nu ska jag byta buss , bloggar sen! :)
Dagens jag:

Söndag 2 September

Hej! Jag har nyas ätit frukost, vaknade vid 12 ungefär. Pappa hade gjort kakao :) Gott!

Så jag ska snart byta om och packa ihop sadlar och allt. Hästarna ska ridas!
Leona får gå lite lugnt med sin blivande medryttare , skritta bara :)

Jag ska rida ut på Sune tillsammans med Sarah , det blir nig ganska lugnt det också.

Nät jag kommer hem ska jag väll städa i stallet! Flytta runt krubbor och vattenhinkar till bättre platser. Tror även att jag ska rensa rejält och möblera om i sadelkammaren! :) Får se hur mycket jag orkar haha ;)

//Carro.H

Myser

Hej! Jag sitter och äter popcorn ,  chattar och kollar på Jockeboi show! Snackade nyss med Emlilia och Hasse på skype. Ska väl snacka med dom senare igen :) Är ganska hungrig så funderar fan på att koka nudlar! :D
Jag har typ nyss duschat oxå. Sköönt efter en dga på tävlingsbanan! 
åhh hahah jag kan inte va seriös nu! Hela jag skakar , är så himla suuper på topp! Vilken jävla kick! Vill så gärna säga det men ni får vänta :/
 
Medans ni väntar får ni även stå ut med designen och headern! Nytt är på gång men vet inte riktigt när det kommer , hoppas på snart iallafall! :)
 
Ohh kramisar! /Carro.H

Resultat

Hej!

Nu är jag på väg hem från Nygård. Det gick både bra och dåligt..

I första klassen vann Michelle på b-ponny , dom var jätte fina och duktiga! :D
Sandra fick tyvärr ett pet, Linda med.
Leona var super fin och gick dubbel nolla! :) Jag satsa inte ett dugg på tiden , bara på att sätta nollan och det gjorde jag. Jag kände att jag red hon bra , bromsa inte i svängarna eller så utan fortsatte bara att driva! Alla språng stämde perfekt så den rundan sparar jag för evigt :)

I andra klassen blev Michelle och Sandra nolla , Linda fick ett pet.

Leona hoppade jätte bra på hinder ett , bjöd framåt och så. Till hinder 2 blev det helt fel! Hon hoppa men rev och slog sig tror jag. Hon hoppa 4 och 5 bra , hinder 6 blev också fel men hon hoppade och klara det. Hon kände väll sedan att det var jobbigt och att hon hade lite ont i benet.. Så på hinder 7 stanna hon tyvärr ut sig :( Jag red och hoppa 1an och det gick bra.

Laget sluta på 4 fel så jag åkte hem direkt. Tar nya tag till helgen som kommer , då är det på hemmaplan :D
Jag sparar första rundan och glömmer den sista. Den första rundan har gett mig sjukt mycket mer självförtroende! :)

När jag kommer hem ska jag nog åka och köpa bettet som jag inte hann igår. Igår hann jag bara köpa 2 täcken till Sune :)

Ikväll ska vi hem till Jessica och fira att hon fyllt år , grattis på dig din gamla tant :D

1a September

Godmorgon! :)
Nu är jag äntligen iväg mot Nygård med världens finaste ponny bak i transporten!
Jag har bland annat packat med mig ett gott humör så jag hoppas att det går bra idag! :D Det är ju ingen vanlig tävling nu , utan laghoppning!

Är inte så säker på laguppställningen men tror att den är så här:

Jag
Linda
Michelle
Sandra

Jag hoppar LD+ och LC idag (tror jag).

Btw idag är det ju 1a September , alltså höst. Hejdå "sommar" och välkommen hösten! :D

Väldigt många gillar inte höst , men jag gör ;) En av orsakerna är väl att jag fyller år.. Men hösten är så mysig! Man får tänd ljus osv :D Love it!

Men nu taggar jag vidare , önska mig lycka till :) Hörs!

//Carro.H