Its the little things that makes life big



Stress

Hej , har precis kommit in från stallet. Tog in hästar, gav dom hö , mocka och allt de där. Nu ska jag alldelles strax hoppa in i duschen och efter det göra mig iordning, dom andra kommer ju snart! Så det är lite stressigt haha. Jag har hunnit städa , laga lite mat. Så när jag har gjort mig iordning ska jag göra klart den sista maten , usch mår illa av att stressa såhär! Men ska det bli bra och bli klart i tid så måste man.. Vi hörs sen puss :)

Min dröm outfit för häst

Detta är nog lite av min ''dröm'' outfit att ha på tävling. Den skulle matcha både Sune och Leona riktigt bra! 
Älskar sadeln . prestige sadlar är helt underbart sköna att sitta i! Schabraket är snyggt , tufft och ganska stilrent. Hiss! Älskar stigbyglarna , har sådana själv. Dyon tränset som är utformat efter hästens välbefinnande är ju som grädden på moset. Fårskinnspadden är riktigt snygg och bra för hästens rygg , big like. Magplattan är i mjukt läder och har den typ av spänne som jag gillar. Benskydden är utav märket verdus , snygga och praktiska. Ögongodis helt klart ♥

Sorry

Hinner typ inte blogga idag.. Allt de sista ska fixas klart och så. Har iallafall fixat ett tidsinställt. Hinner nog slänge in något till effter de och så sla jag ta mig tid ikväll att skriva ett , de duger.. Right? :)


Film

Efter en dag full av städning så ska jag lägga mig i sängen med en skål popcorn , ett glas mjölk och kolla film. Ska bli riktigt skönt , ska kolla filmen ''Not another teen movie'' , Rasmus sa att den skulle vara bra så får hoppas på det! :) 
Imorgon blir det upp hyfast tidigt och städa klart de sista och laga all mat innan brudarna kommer hit. Känner på mig att detta kommer bli MINST lika kul som förra året när jag firade med alla från Amares hemma hos Alva ;)
Bjuder på bilderna så enjoy!
 

Frågestund

Passa på att fråga vad du vill! Ska svara så ärligt jag kan och avslutar frågestunden när jag känner för det ;)

Då och nu

Då: 
 
Nu: 
 
Tävlingen i Uddevalla var min och Leonas sista iår. Jag är riktigt nöjd faktist att komma runt med bara 4 fel efter den olyckan. För så nervös som jag varit efter olyckan tycker jag att det är riktigt bra gjort! Och som ni ser så blev det lite fel två hinder innan och jag tycker själv att jag kom dåligt emot hindret hon stoppade på. Höll inte om ordentligt. Men hoppa ju på andra försöket så den rundan är jag väldigt nöjd med! Allt handlar inte om att vara felfri , utan det handlar om att hitta den där känslan. Och det gjorde jag verkligen där ♥

Wiho 450 följare!

@carolinehellgren


Söndag

Godmorgon alla fina :) Jag har nyss vaknat haha , schhh. Mamma tog hästarna imorse så det var riktigt skönt att få sova ut! Vet inte om hon har mockat , annars så fixar jag nog det senare. För halkigt för att rida idag med tyvärr :(
Men ska iallafall städa idag , förhoppningsvis så kommer tjejerna hit imorgon så ska vi fira nyår tillsammans. Blir lite krångel hur vi än gör , är vi hos nån annan än mig så kan inte jag vara med. Är vi hos mig så kan inte Alva vara med eftersom hon ska passa sin systers hund och han kan inte följa med hit eftersom vi har Doris.. Vi får hoppas att det löser sig. Annars får jag väl sitta hemma med hästarna och en påse morötter för att skåla in det nya året ;)
Nu ska jag fixa mig lite frukost så hörs vi sen.
Saknar min fina Kimh ♥

Bäst är ni !

Ny design

Ny headern och design är äntligen på väg. Har tröttnat rejält på den jag har och längtar efter något nytt! Denna känns verkligen inte som jag , men hoppas att den nya passar bättre in. Är nästan helt 100 på att den gör det. Linda är grym på sånt fix :)
 
Har förövrigt en fråga till er , vad vill ni läsa om här på bloggen under 2013? Ska verkligen göra mitt bästa att följa era önskemål ( om ni nu kommer med några ;) ) och uppdatera bättre. Vill få fram bloggen riktigt ordentligt med hjälp utav er! :D

Schhh

I mitten av Januari kommer de en grej ni kommer gilla. Ska ju inte säga för mycket , måste vara en överraskning. Men iallafall en så kommer det troligtvis en tävling som ni kommer gilla ;) Hold on!

Otroligt

Läs hela storyn hääär :) Blir så sjukt glad över alla fina kommentarer , både på min och nellies blogg!

Helt sjukt!

Helt sjukt vilken dag! Vakar 08:20 , går upp drar på mig mjukisbyxor och tjocktröja. Går ut i stallet och släpper ut hästarna och ger dom frukost. Som vanligt :) Går in och somnar om , vaknar 13:00 och går ner i köket för att äta frukost tillsammans med Cajsa. Efter det , på det stallkläderna igen och ut för att mocka , blanda kraftfoder och fylla höpåsar. Precis som vanligt! Efter att jag mockat tar jag upp mobilen , bara för att kolla läget liksom :) Ser att jag fått ett medelande på kik så jag öppnar det och får en chock! Världens gulligaste sms där de står att tjejen läst min och Leonas story! Marken försvann under mina fötter , ville bara skrika och springa runt som en idiot! Klicka in på nellieberntsson.se och läste min story , kunde inte fatta att den verkligen låg ute på nellies blogg! Sick ju!
Började läsa kommentarer som trillat in här på bloggen , tårarna rann över allt berömm jag fått. Bästa dagen i mitt liv typ , det är såna här saker som gör att man vill fortsätta kämpa. Jag är så sjukt glad över vad jag och Leona har gjort tillsammans och nu har det verkligen visat sig att jag har gjort rätt. Tack alla ni<3 Kommer inte kunna svara på alla kommentarer , är helt skakig och kan knappt sitta still :S Underbara ponny.
Foto: Sophie Gustavsson
 

Bio

Blir så sjult glad över alla super fina kommentarer jag får! Underbara är ni! Lovar att svara på alla sen , hinner tyvärr inte nu för jag ska på bio. Ska se mammas pojkar hehe :)
Vill ni ser mer bilder på Leona? Finns på instagram @carolinehellgren
Kram! Nu ska jag skynda mig att byta om och så. Vi hörs sen , lovar ;)

Big things

Stora saker på g här på bloggen. Håll utkik , ni kommer inte ångra er! ;)


Fredag

Hej! Vad har ni gjort idag? :D Jag vaknade runt klockan 10 , klädde på mig och åt och fixade lite innan jag och mamma åkte till stan. Vi har handlat lite inför nyår , då kommer tjejerna hit. Skojsigt ;) Iallafall , när vi kom hem så gick jag en långpromenad med Doris , till kyrkan och tillbaka. Efter det hjälpte jag Mattias att lasta lite ved. Gav hästarna lunch , och gick in. Fixade iordning en musiklista på Spotify. Efter det lagade jag mat och nu sitter jag här. Cajsa har precis kommit hit , trevligt! ;)

Live Love Laugh



Torsdag

Idag ska inte mycke alls görs. Blir väl det vanliga , mocka , blanda kraftfoder och fylla höpåsar. Skoj ;)

Dagen

Dagen har varit riktigt kul , såhär borde det alltid vara! Nästan bli ihjäl skjuten av raketer vid ingången till etage , rädda kompis som svimmar på bikbok och massa mer! :) Haha, fick med mig några godingar hem iallafall. Ni har ju sett bilder ,helnöjd! Hoppas jag får lite mer pengar , då ska jag nog åka och shoppa med Cajsa på torp nån dag.

Nu så ska jag snart kolla på film , vet inte riktigt vilken dock.. Pratar lite skype iallafall så jag får fortsätta med det så hörs vi imorgon! :)

New in today!

Linne , Bikbok.
Virkad/stickad tröja , Ginatricot.
Militärlinne , Bikbok.
Vit pösig t-shirt , Bikbok.
Brun virkad/stickad tröja , Carlings.
Jeansväst , carlings.
Fitme puder och isadora mascara.
Jeans , Bikbok.
 
Orkade inte vända på alla bilder haha ;) Men det duger.
 
 
 

<3

Mobilblogg

Hej! Sitter just nu hemma hos Elin. Vi väntar på att Alva ska komma hit , efter det så åker vi till överby. Där träffar vi Frida och Elin K med :) Vi ska väl vara där hela dagen tror jag , skoj ;) Ni får ha de bra!





Julklappar

Öppnade julklapparna för en stund sedan , är mer än nöjd faktist! Kommer dock inte skriva vad jag fick eftersom julen inte är så rolig för alla. Alla får inte julklappar , alla har inte en familj att fira julen med. Alla har inte ens ett hem. Det är anledningen , önskar iallafall att ALLA hade en god jul. Om man nu kunde fixa de.. 

God jul!!



Jag , Leona och Sune önskar er alla en riktigt god jul!

<3



23 December

Dagen före julafton , hjälper mamma att städa klart de sista medans hon lagar julmat. Mys :) Efter det så blir de stallet , fylla höpåsar och pussa på världens finaste hästar <3

Bra dag

Jag har haft en riktigt bra dag , har ni? Var ju som sagt på torp och träffade världens snyggast kille. Omg haha ;)
Så nu kollar jag på Tv med mamma , ska snart kolla film istället.. Vet inte vilken än men ska se om jag hittar nån bra! :)

@carolinehellgren



Pojkvän ♥






På bussen

Godmorgon! :D Vad gör ni? Själv sitter jaf på bussen , en heldag på torp med goa tjejer och Isak Danielsson väntas , grr<3 Så medans jag träffar min snygging får ni ha de så bra ;)


Sune då!

Leona

Något som jag blir glad av är när Leona är så duktig tillsammans med andra små ryttare! T.ex Sarah som har Blaisy här i stallet , hon har tävlat Leona två gånger! En gång nu i påsk på ridskolan , tror dom hoppade 40cm och dom hade aldrig hoppat innan! Felfritt blev det :)
Och nu i somras på Km så hoppade dom clear round så hoppade dom 50cm , minns inte hur det gick. Men fina är dom tillsammans! :)
Sarah & Leona på Km:
Jag & Leona på Km i somras:

Sjuk

Hej , jag har precis kommit hem. Sov över hos Fanny efter konfan tillsammans med Elin :) Vi har kollat på film , snackat och skrattat haha!
Nu så sitter jag iallafall i köket , håller på att bli dunderförkyld :( Ont i halsen , trött , tung i kroppen och svårt att andas.. Kul nu när man har lov och när det är jul.. Dricker varm oboy med grädde i , lite positivt iallafall.
Mamma jobbar så jag ska alldelles strax gå ut och mocka , fylla höpåsar och blandakraft foder. Ta in hästar , ta av täcken och borsta dom. Sedan så kommer hovis efter allt det där , blev flyttat från onsdag tills idag. Kul fredag , hade hellre legat inne i sängen under ett varmt täcke. Yeah!
Ska pussa extra mycket på mina älsklingar idag <3

Ang collage inlägget

Fick två nya frågor angående collage inlägget.
Hur lägger man in text? Det finns en ''ruta'' där det står text bland alla klädkategorier , lite svårt att förklara :P
Hur tar man kort på skärmen? Det finns en knapp bland tagenterna som heter ''printscreen''.

Svar på kommentar:

 
Jag använder mig inte av photoshop som en del har gissat , utan en sida som heter http://www.polyvore.com/ :) Busenkelt och jättebra!
Steg 1:
Klicka på Create , sedan på ''New'' som kommer att stå på vänster sida under ''publish''.
Steg 2: Bara att dra ut dom kläder du vill ha i ditt collage. 
Steg 3: Ta ett skärmfoto och beskär sedan ut collaget.
 
Enkelt va? :D Hiss till http://www.polyvore.com/ !

Ni är underbara!

Snappt

Godmorgon , slänger bara in ett litet krt snabbt inlägg. Ska till Torp med mamma så måste verkligen skynda mig :) Fick en kommentar om hur jag sätter ihop outfits kollage , lovar att svara på det sen! Hinner verkligen inte nu!

Teachers tönt, Petsson & Findus

Teachers tönt, Gangnam style

Dear santa

 

 

Hungrig

Funderar på att gå ner och koka lite nudlar. Har nästan inte hunnit äta idag ju :( En pirog bara.. Sedan ikväll (tror jag) så kommer hovis. Älsklingarna ska få snösulor + broddar :) 
Förresten så har statistiken idag varit riktigt bra , tack! ♥

Pynta granen med rosetter

Jag såg en dag en bild på facebook , det var en tjej som pyntat sin julgran väldigt fräckt , så jag gjorde detsamma och är jätte nöjd med resultatet! Hiss eller diss? :D
 
Bilden blev lite konstig eftersom jag var tvungen att ta kort med blixt :(

Mina mål 2013

Leona: Ska trappa ner på tävlandet , någon gång då och då bara. Vet ju att hon vill och det är huvudsaken. Kommer iallafall att tävla LD LC även clear rounder på ungefär 60 och 70cm. Hon fyller faktist 23 år så det räcker tycker jag :) Lagom lätt , och riktigt kul för henne. Hade även tänkt att försöka starta dressyr KM , även fast det varken är min eller Leonas starka sida haha. Ska hålla igång henne större delen av året.
 
Sune: Vi ska hitta varandras sista knappar , komma ut på lokal LD LC i början av året. Sedan är tanken regionalt och LB. Ska sätta felfria bra rundor. OM allt går jättebra och vi litar på varandra till 210% så vore det kul att avsluta året med en LA. Det är dock bara en tanke jag lekt lite med och inte alls säkert att jag kommer göra det.
LA:n är ett långsiktigt mål. Något som jag tror kommer gå. Kommer iallafall aldrig att hinna starta MVSB på honom. Tyvärr! 
Känner mig säker på Sunes rygg nu , vi kommer ge 110% på tävlingsbanorna 2013 , se upp :D

Jullov!

Har precis kommit hem från skolan. Ska äta en pirog och sedan byta om och gå ut i stallet för att mocka och så :) Äntligen jullov idag , skööönt haha. Vi fick även våra första betyg idag. Är ganska nöjd. Men ska ändå så kämpa för att få mycket högre nästa termin!  :) Det här fick jag: 
 
Bild : D
Biologi : D
Engelska : D
Fysik : D
Geografi : D
Hem- och Konsumentkunskap : C
Historia : D
Idrott och hälsa : C
Kemi : D
Matematik : C
Musik : E
Religionskunskap : D
Samhällskunskap : C
Slöjd (Sy) : C
Språkval (Tyska) : D
Svenska : D
Teknik : D

Måndag & Tisdag

Hann ej blogga igår , var på Liseberg :) Skolan var helt okej , vi va på ''bio'' och såg The Hunger Games. Filmen är bra , men blir ju ganska jobbig när man sett den flera gånger innan :(
Efter skolan åkte jag som sagt till Liseberg , var inte där så länge eftersom det regnade.. Hann köpa lite godis , klappa söta djur oså :)
Idag har skolan också varit helt okej. Vi har haft volleyboll turnering hela dagen , inga lektioner :) Min klass kom 2a förlorade med typ 2poäng , suck.... Imorgon slutar vi 10:30 tror jag , ska bli superskönt med jullov verkligen :) Lite nervöst inför första betygen bara...

Har jag nått mina mål 2012?

Leona: Ohja , över förväntan :) I början av året var jag lite osäker , visste inte riktigt hur långt jag ville komma eller så. Men ville iallafall sätta nollor i LD och någon LC. Ville inte ha så höga krav , visste ju inte hur mycket hon ville. Men det visade ju sig att Leonas vilja var så mycket mer än vad jag någonsin trott. 
Lagom fram till sommaren hade vi redan startat LB , felfritt dessutom! Nästa steg blev då att tävla regionalt. 
Precis innan vår första regionala start (räkanhoppet) så gick vi omkull och jag blev skadad. Men en vecka efter olyckan åkte jag iallafall och debutera regional LB trots allt. 
Med Leona har jag verkligen nått mina mål. Är jätte nöjd med min prinssessa ♥
Debut regional lb på Falbygdens Hästsportförening , Falköping.
 
Sune: Sune flyttade hem till mig lite efter mitten av februari. Den 17:e närmare bestämt ;) Har inte alls tänkt på att sätta upp några mål för honom. Men jag tycker ändå att året har varit bra. Vi har lärt känna varandra , han litar på mig och jag litar på honom. Vi har hittat de flesta av varandras knappar. Kommit ut på några clear rounder och gjort fina rundor. Gjort bra ifrån oss på träningarna. Ett mål som jag har haft med Sune är att försöka få honom glad , låter lite konstigt haha. Men alla ni som sett Sune vet ju vilken surpuppa han är. Tycker han har blivit mycket bättre! Han har verkligen gjort otroliga framsteg ♥
En höjdpunkt på året var när vi var med i Hööks fototävling med denna bilden , vi fick 7de mest röster (fick nästan 300) av hela 2850 bidrag, inte dåligt! :D De 10 bilder som hade flest röster gick till final. Tyvärr vann jag inte , så därför vet jag inte vilken plats jag kom på. Nöjd iallafall.

Markus:

Visst har jag snälla föräldrar. Men dom pengarna hade jag sparat och tjänt ihop själv ;) Pappa betalade endast mat och buss.

Beställa?

Funderar skarpt på att klicka hem dessa tre snyggingar. Ska bara tjata liiite till på pappa så han gör de ;)
 
Spikebra , as snygg under ett lite urringat slappt linne. Ni hittar den HÄR
 
Tröja med ''galaxy mönster''. As snygg enligt mig! Den finns HÄR
 
Linne med ''galaxy mönster''. Måste ha bara ;) Finns HÄR.
.

Godmorgon!

Dagens outfit:

Snöstorm

Här snöar det som fan. Brukar gilla snö men eftersom det är plusgrader så blir det slaskigt och äckligt snart :( Hoppas de blir lite kallare snart iallafall! 
Var ute i stallet för en stund sedan , mockade och fyllde lite höpåsar. Red Leona på åkern en stund , hon var otroligt pigg och glad. Trots detta busade hon inte allt för mycket :)
Nu sitter jag inne och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet , vi ska väl fixa något att äta och sedan julbaka lite. Lussekatter , hallongrottor och mozartkulor (stavning??). Roar mig själv lite genom att lyssna på musik ;)
 
 

Bilder jag tagit:

Tänkte lägga ut lite bilder som jag tog när jag var med Alva och jobbade som funktionär på en tävling i essunga. Det var as mycket sol dom två dagarna så jag vet att bilderna inte är dom bästa... Men man ser vad som är på iallafall?'
 
Fanny Teible:
 
Nellie Berntsson & Bellman:
 
Cornelia Saxentorp & Peek A Boo:
 
Cornelia Saxentorp & Saffran:
 
Cornelia Saxentorp & Play Boy:
 
Amanda Hernvall:
 
Cornelia Georgsson:
 
Molly Downes:
 
Olivia Weslien:
 
 

LÖRDAG

Godmorgon , sovit sött ? ;) Det gjorde inte jag kan man säga haha.... Gick iallafall upp för typ 40 minuter sedan , släppte ut hästarna och sopade ut en jävla massa snö från stallet -.- Nu sitter jag i köket med dator framför och glöggmuggen brevid. Ska kolla några avsnitt av julkalendern som jag har missat. Efter det , handbollsmatch i färgelanda! Jag TROR vi möter Strömstad , men är inte så säker.. Fixar tidsinställda under dagen! :)

Sune hoppträning för Ida del 2

Sune hoppträning för Ida del 1

Dejta kudden

Godnatt! :*

svar på kommentar:



haha ja vadådå? :) Fast dock inte längre men ;)

Stan med bestisfestis

Sitter på bussen till torp , ska julshoppa. Vi är lediga från skolan idag , skönt! :) Nu taggar jag iallafall att bli lite drygt 1000kr fattigare. Seya! :D

Love



Badhuset

Snart på väg hem från Thn , badat med åttorna. Imorse så var bussen från skolan jätte försenad så vi hann ptyp bara livrädda och simma 200 meter.. Ganska trögt ;)
När jag kommer hem så ska jag fixa i stallet , packa oså. Äta och sedan åka till ridhuset med sune och mamma. Helt okej onsdag :)
Btw , glöm inte att följa mig på instagram. @carolinehellgren






Life is good

Ska snart ut i stallet , mocka fylla höpåsar och så. Ska stretcha Sune och gå en sväng med han! :) Pussa på bägge , massor <3 Efter det så blir det in och fixa iordning en god sallad till imon.
Imon så åker alla åttor på badresa och innuvatum (stavning??). Min grupp ska bada på morgonen , skönt för då behöver man ju typ inte göra sig iordning här hemma ;) På kvällen hoppar Sune i ridhuset , ska be mamma filma.
Torsdag händer inte så mycket , ska väll jobba eller gå lucia. På fredag är vi ledigaa , skönt! Så jag och Elin åker till stan och handlar klart lite julklappar. Har en inköpslista som ni kan få veta på fredag :)
Lördag ägnas dagen åt hästar och julbak med mamma! Sune ska göras fin inför söndag , då åker han och jag + emelie och casper ner till göteborgs fältrittklubb och hoppar årets sista ''tävling''. Ska bli kul :) Tror vi filmar varandra , eller tar kort.
Livet är riktigt bra ibland , precis så här ska de va! :)
 
Älskar min fina prins ♥

Min helg

Ledsenför att jag inte har bloggat på flera dagar men ni kommer snart att få veta hur det ligger till :) Har varit på läger hela helgen med vi unga! Innan jag berättar så ska ni få lite goo musik medans ni läser :
 
 
Åkte dit på fredagen och kom fram ungefär 18.00 :) Vi la in alla grejer och körde sedan presentations lekar och lite så. På kvällen åt vi pizza och efter det så startade dom en film! Vi kolla en stund innan vi 9 tjejer gick ner i källaren och bastade. (Jag , Alva , Lovisa , Emilia , Elin A , Fanny , Emelie , Elin K och Frida). Vi bastade ungefä en timma och sedan minns ja inte riktigt vad vi gjorde haha! x) Klockan var väl runt 2? Så jag tror vi gick och la oss.
På lördag kom det lite nya folk. Vi körde lite mer presentationer och sedan var det fritid. Vi låg mest och slöa haha.. Sedan stardade vi lite aktiviter , vi alla 9 valde att baka. Efter det så gjorde vi alla T-shirtar. Tiden gick väldigt fort och vips så var det kväll och dax för maskerad! Klädde inte ut mig till något särskilt , men Emelie däremot blev riktigt läskig ;) Efter maskeraden bastade vi igen , i ungefär en halv timma och sedan kom killarna ner. Vi bastade väl i ungefär en timma till innan alla gick upp. Under den tiden hann vi springa två varv runt huset i snön , rulla oss och kasta lite snöbollar, satans vad kallt haha! ;) Vi gick upp och körde lite lekar till typ 6 på morgonen.
Gick upp runt kl 9 på söndagen. Åt frukost och packa ihop grejerna innan pappa kom hon hämtade mig :(
Har verkligen haft en as kul helg! Hoppas att det kommer ett till läger snart , lätt att , man åker dit! Har träffat många goa nya mäniskor som jag trivdes med , love u all :)
Slänger in två snabba bilder från helgen , måste skynda mig till bussen nu som går om knappt en halv timma haha. Handbollsträning på schemat!

Julklapp

För några dagar sedan klickade jag hem varsin julklapp till mina älsklingar. Varsitt pannband som jag tror dom kommer bli riktigt söta i!
 
Sunes:
 

Valde blå/röd/silvrigt efter so han ska ha svart utrustning. Har även mycket blåa och röda schabrak till honom!
 
Leonas:
Valde dom här färgerna eftersom hon har grått eller brunt på schabrak. Tror även det kommer bli riktigt fint till hennes tabacco färgade utrustning :)
Vad tycker ni? Hiss / Diss ?

Läääget ?

Tja. Görni ? 
Själv gör jag inte så mycket , snackar med Alfsen på skype bara ;) Ska snart ut i stallet och mocka till Leona , och så fylla höpåsar och allt de där... Ja ni vet :) Efter det så blir de PLUGG PLUGG PLUGG , och lite glögg kanske.. Har gympa prov imorgon så berhöver verkligen träna... Under tiden får ni ha de så bra!
 
Leona på Flisan cup , Nuntorp , i somras.

Torsdag



Som rubriken lyder , torsdag. Redan , känns som igår ;) Tiden går sjukt fort nu! Är sjukt trött över att gå upp 05:40 varenda morgon , ska bli skönt att slippa de. Taggar jul lov <3

Heeej

Hejhej. Vad ska man skriva när man har helt slut på idéer? Vet ju hur tråkigt det är med ''idag har jag gjort de och de'' osv. Men finns inget annat så.... Vad vill ni läsa om? Behöver förslag för att få detta att funka .. :(

Söndag!

Hej! Ledsen att jag inte har hunnit blogga tidigare idag , men har verkligen haft fullt upp!
Börja dagen med att gå upp  08:40 för att se andra avsnittet av julkalendern. Efter det så gjorde jag mig iordning och åkte till färgelanda! Gick på gudstjänst , jag och 6 andra skulle vara med som ministranter! Typ ha på oss konfirmationsklänningar och gå med ljus och kors genomkyrkan i början av gudstjänsten. Efter oss så skulle en hel jävla kör gå haha. Jag fick gå ensam allra LÄNGST FRAM med ett kors , pinsamt eller så typ!
 
Efter det så åkte jag hem och vila lite , var supertrött! Sedan kom mamma hem och hämtade mig och så åkte jag till färgelanda igen.Gick på julmarknad en stund , mamma köpte lite lotter och så. Var riktigt jävla svin kallt så jag köpte en wiener melange. GOTT! 
Drack upp den sedan gick mamma och jag och invigde färgelandas nya thairesturang! Maten var riktigt god , dock fanns det inte så många rätter att välja på. Kanske 4? Jaja , den öppnade ju idag så det kommer nog mer. Tror det kommer blir riktigt bra iallafall! :) 
 
Hem fort och hämta konfapärmen och sedan åkte vi till kyrkan här i torp typ 500 meter bort. Ännu en gudstjänst , den här gick lite fortare och de ända vi ungdomar skulle göra va att sjunga lite haha. 
Hem och ta in hästar och nu sitter jag här :) Har precis fixat lite glögg , gott! Kan behövas när det är så himla kallt här ;)

Kontakt

[email protected]

Ett halvår ♥

Nu i december , så har jag bloggat här i ett havår! 6 månader?! Helt sjukt vad fort tiden går :) Mer ska det bli iallafall :) På detta halvår har jag slått läsar rekord flera gånger om , har haft så många unika som jag inte ens kunde föreställa mig från början. Tack alla ni som hjälpt mig hit! Puss ♥

1 December!

Hej allihopa! :) Första december idag , för en stund sedan kollade jag på första avsnittet av julkalendern. Haha ja , vet inte riktigt vad jag ska säga ;) Den kanske kommer bli bra , vem vet? Men första avsnittet var väl sådär... 
Det är kallt ute idag , typ -7 grader! Om en stund så ska jag ut och rida båda pållarna! Myys :) En lång uteritt ska dom få , bara få njuta av livet! Blir mest skritt , lite trav men ingen galopp eftersom det är så hårt i marken.. :(
 
Bild från förra vintern när jag och Leona busa runt på gärdet ;) Haha , faceplant..

Bilder dagens shopping :

Klantig som jag är så råka jag trycka på publicera istället för infoga bild haha.. Så här kommer endast bilderna!





Som jag skrev , målade naglarna super fort och slarvigt vilket syns haha ;)

Dagens shopping :

Var på torp med goa tjejer idag , myys! Köpte lite smått å gott , käka både donken och subway mumma haha :)
Köpte en baseball tröja på Gina , supernöjd!! Fick även med mig tvä naglack , en ögon brynspenna och en eyeliner. Köpte julklapp till pappa , men de kan jag ju inte skriva vad de är ;)
(målade naglarna supersnabbt , så har kletat utanför en del haha.)