AW v.30 2014

Jag hittade en video från Aw i somras som en tjej på camp C har gjort. Jag tycker videon var väldigt bra gjort och det var super kul att se den då den väcker massa otroligt roliga minnen! Extra kul att jag var med några gånger, när jag försöker stå på händer i sportbehå och i slutet på derbyträningen. Alla hästarna är ju bruna men de var nog bara jag som hade blå piké och bruna free jump stigbyglar.
 

If I stay

Jag kollade nyss filmen ''If I stay'' då jag hört att den ska vara bra. Jag tyckte filmen var väldigt bra men så otroligt sorglig. Det tog inte lång tidd innan jag satt och grina som en liten unge och har fortfarande inte slutat grina haha...
 
Filmen handlar om Mia och hennes liv, Mia är 17 år och ska fatta det stora beslutet om att följa sina drömmar och börja på en musikskola eller om hon ska följa med sitt livs kärlek. Mias liv tar en snabb vändning när hon och hennes familj är med om en hemsk bilolycka. Mia hamnar i koma medans de andra i familjen avlider. Under sin tid i koma är Mia med om en utomkroppslig upplevelse och ser alla nära och kära hälsa på. Hennes liv hänger på en skör tråd och hon måste nu välja om hon ska dö eller kämpa sig tillbaka i livet.
 
Klicka på bilden för att komma till trailern.
 
 

19 December

Igår hade vi julavslutning i skolan och den var riktigt mysig faktist! Först hade vi samling i aulan, rektorerna pratade lite, det var lite musikuppträdande och dom avslöjade vinnarna i lite olika tävlingar, bla pepparkakhus bygget och gustafsbergsdagen som vi hade i somras. Dessvärre vann inte vår klass något men lärarna avslöjade att vi var tätt inpå den klass som vann. Efter samlingen i aulan fikade vi med klassen och lekte lite lekar.
 
Efter vi slutat gick jag och några tjejer och handlade mat och mys inför vår tjejkväll hos Ebba. VI hade en jätte kul kväll med film, paketleken och bara massa prat. Det avslutades idag med en lååång dag av shopping ♥ 
Helt gorgeous bilder på mig, jag vet... Bilderna är tagna utav http://fames.se/emeliejansson
 
 

Måndag



Måndags mys


Efter en lång dag med en hel del plugg så ska jag gosa ner mig i sängen och kolla ikapp några avsnitt utav Paradise Hotel som jag missat, tillsammans med en mugg glögg. Mys!

Lite smått och gott

Som ni ser så har har bloggens design ändrats en hel del. Fick hjälp utav Emelies kompis Edvin, jag är jätte nöjd med resultatet och tycker verkligen att han är otroligt duktig! Bloggen känns mer fräsch och luftig nu, så dessa förändringar behövdes verkligen.
 
Bild från idag innan jag åkte på julbord.