Jag lever

Hej på er! Är med kompisar , skoj. Hoppas ni också får en bra valborg! Ledig imorn , skönt. Har lite planer för imorn som kommer bli chill haha. 
 

HAHAH







Söndag

Det har varit en lugn dag har inte gjort mycket alls. Igår/imorse gick jag och la mig ungefär kl 07:00 på morgonen :$ Vaknade kl 10:00 men somnade om efter ett tag och sov till kanske 13:30 ?
 
Har varit barnvakt åt Pernilla och Elin i stort sett enda fram tills nu. Så har inte kunnat göra så mycket. Har rensat lite bland mina kläder och plockat lite på mitt rum. Tog en prommenad med Elin i barnvagnen och Pernilla gick med. Mockade och fixade hela stallet medans Pernilla kollade på , tog även en liten tur barbacka eftersom Pernilla så gärna ville se när jag red. Skritta mycket på en volt , galopperad och hoppade ett litet 40cm hinder. Leona skötte sig utmärkt bortsett från några rejäla bocksprång som gjorde att jag nästan åkte över huvudet på henne ;)
 
Nu ska jag fixa lite , plocka upp lite mer saker på rummet. Duscha och sedan starta någon film att somna till. Mysig söndag!
 

Stockholm i mitt <3

Klockan ringde kl 04:00 i onsdag. Trött gjorde jag och Cajsa oss iordning innan vi åkte till högsäter och hämde Ida innan vi rullade vidare mot Vänersborg. Tåget gick 05:30 ungefär , så får vi kom till våra platser stoppade jag musik i öronen och var så osocial hela resan på nästan 4,5 timmar haha. Vi kom fram till stockholm kl 10 ungefär. 

Vi mötte upp Cajsas kusin Berit på centralen , vi gick med henne till hennes jobb och lämnade lite väskor och packing. Sedan så gick vi på stan i några timmar. Blev en del shopping , är verkligen jätte nöjd! Med mig hem fick jag en ny navel piercing , ett linne från Zara , ett obey linne , en boy sweatshirt , en kjol (haha vad fan har det tagit åt mig?!) och en tubtopp trån bikbok. Tror det var allt , men har säkert glömt något. Kan fixa bilder imorn!

Vi käkade på någon resturang och sedan gick vi till plattan för att träffa Emma. Vi snackade i kanske 20 minuter , sedan var vi tvugna att gå tillbaka till miljö departementet där Berit jobba och hämta våra väskor innan vi tog tunnelbanan hem till henne. Vi bytte och , käa och gjorde oss iordning innan vi drog till globen.
 
Vi kollade Justin Bieber , så sjukt mäktigt! Han levererade otroligt bra :) Så snygg utan tröja dessutom!
 
Åkte hem på Torsdagen , slappa hela dagen hemma.Var sjuk trött som ni kanske förstår ;)
 

Stockholm

Stockholm

Ninja La Silla

Igår var jag i Göterborg på Horse show. Som en del av er vet så var Roffe där och red Ninja för sista gången. Hela skandinavium stog upp , tror tårarna rann på de flestas kinder. Det var så fint men samtidigt så himla sorgligt!

Denna fina häst har gjort allt för sin ryttare och för sverige. En riktig kämpe! Hoppas du får det toppen i Mexico nu Ninja , det har du verkligen gjort dig förtjänt av ♥
 

Jag är med!

Tryck på bilden för att komma till tävlingen.
 

Godmorgon

Vi sitter äntligen på tåget och har gjorti ca 40 minuter. Fortfarande as långt kvar , vi håller på att stanna i Herrljunga. 
 
De ska iallafall bli sjukt kul! En upplevelse man aldrig kommer glömma :) Sitter med lite musik i öronen och bara har de gött. Är ganska trött , vi gick ju upp kl 04:00 ;) Ska försöka uppdatera mer senare om jag hinner!

#true



2 dagar kvar!

På onsdag kl 05:35 går tåget upp mot Stockholm stad! Ska bli så himla kul , har ju väntat i lite mer än 70 dagar haha. 

Ska åka med Cajsa och Ida. När vi kommer fram ca kl 10:00 ska vi gå på stan i några timmar , shoppa , käka och träffa min fin kompis Emma som bor där uppe! Tror inte vi har träffats på 2-3 år. Helt sjukt vad jag har saknat henne!
Iallafall , ska som sagt shoppa när vi kommer dit , har massor som måste köpas haha :) Vi ska sova hos Cajsas kusin Berit , tur det! Hade såklart varit nice att bo på hotell men bättre att shoppa för dom pengar ju.
 
På kvällen drar vi till Globen för att kolla på Justin Bieber! Kan fortfarande inte fatta detta , han är seriöst världens snyggaste 94a!
 
 
Nu ska jag ta och ladda ner lite ny musik inför den långa tågresan!
 

Hoppning

Så dålig uppdatering från mig.. Men ni kikar iallafall in här varje dag och det är jag väldigt glad för!
 
Idag är det hoppning som står på schemat. Ska hem till Oliver i min klass , dom har typ clear round där. Sune är det som åker med , hoppar 80 90! Lite pirrigt är det allt eftersom hans gamla ägare Kajsa ska komma och kolla :)
 
Men nu måste jag verkligen skynda mig , ska äta och packa och fixa Sune de sista. Om 1 timme åker vi!

Mys!





LB debut för snart 1 år sedan



As you can see



Lite ändringar i headern. Mer småändringar väntar , tack Linda!

LÄNGTAR



Håltimma!



Hej

Så dålig uppdatering just nu , jag vet. Har ingen lust alls. Inget att skriva om , inget kul har hänt. Samma gamla skit hela tiden ;) Kan iallafall berätta lite om dagarna jag varir borta!
 
Tisdag: Red Leona , gick super! Mjukade upp hon en hel del i början. Hoppade lite på ett små hinder , kanske 40cm? Mest för att kunna stoppa hon efter. I slutet av ridpasset klättrade jag och lilla Leoba kämpa på jätte bra!
 
Onsdag: Fixade mat när jag kom hem , sedan hämtade min bror mig och jag åkte hen till honom och diskade innan jag gick till sporthallen. Vi hade avslutning med alla handbolls lag. Så skönt att de är slut på träningar och matcher! 100% ridning bara ;)
 
Idag ska jag med Cajsa hem , det var ett tag sedan. Har inte haft på mitt busskort på ett tag , men igår fick jag äntligen tillbaka det! :D
 

Tisdags outfit





Måndag

Ny dag , måndag. Har varit i skolan , har mockat och allt det där. Duktigt! Är ganska hungrig så ska snart fixa mat , bacon och makaroner. Det är ju standard ;) Bloggar mer sedan , under tiden bjuder jag på lite bra musik!
 
 

WANTIES

Jag och Emelie kolla runt lite på fina tröjor. Dessa 2 fastnade jag extra mycket för. Kände verkligen att det klickade till ;) Så kom till mamma!!
Jag vill seriöst ha dessa. Så kul ju! Haha fjäll röven och sug min röv <3

SLEEP OVER

 
Sover hos bästa Emelie inatt. Vi ska strax kolla film , busigt.

Hello darlings! ♥



Storhäst debuten avklarad!





New In - Sir Poop-a-lot

Förra veckan fick jag en ny kanin haha. Så söt , han blev genaste döpt till Sir Poop-a-lot






Håltimma tredje gången gillt



Tredje dagen i rad med håltimma. Såååå gött!

SNART

Min dag har varit bra , håltimma idag med så jag klagar inte ;)
 
Jag ska snart byta om , sedan gå ut och rida. Båda två ska hoppas lite på vägen. Gud , längesedan jag hoppade här hemma! Kanske i november ? Det har ju varit hårt i marken och kallt... Ska för en gångs skull hoppa Sune med bett , hans vanliga tredelade. Ska byta Leonas tredelade eggbett mot ett tredelat utan fasta ringar. Bara för att haha!
 
Ska inte hoppa sååå högt , haha vi får väl se hur det blir. Lär väl höja lite iallafall ;)
 

Vad kul! :)



Carro aka Hagrid



Outfit for today





Frank Kutscher & Apache















Some update

Ligger i sängen med go musik i öronen. Ligger och öer med tanke på hur bra allt är! Goa vänner , bästa hästar osv.
 
Är helt slut efter en låång men väldigt rolig helg. Var så himla kul att träffa alla igen , lära känna några ännu mer och även träffa några nya. Har inte varit mycket sömn iallafall , i fredags somna jag runt 03:00 och vakna 09:00 ? Igår / inatt somna jag 05:30 typ och vakna 09:45.. Då var det upp och packa och åka hem. Krama alla hejdå innan såklart som alltid! Saknar flera av dom redan och jisses , de är långt till nästa läger :/ 
 
När jag kom hem runt kl 13:00 gi k jag ut i stallet och red min finfina prinssessa. Klättrade lite , jobbade med ett lågt hinder och mycket ställa böja. Så fin är hon , otroligt! Skrittade hela vägen hem som är typ 2-3 kilometer. 
 
Fick skynda mig att byta om , sedan körde pappa mig till Färgelanda. Därifrån åkte jag med mamma till Ed. Dom hade invigning av sitt nya ridhus , jisses vad snyggt! Massa trevligt folk på plats. Hoppryttaren Frank Kutscher var med och hoppade lite. Träffade goa Nellie B igen som var inbjuden till hoppstafetten. Även våra hästars tandläkare Torleifur var där och visa upp sina fina islandshästar!
 
Mycket trevlig helg med andra ord. Nu ska jag gosa ner mig i sängen och sooooooova! Godnatt ;)

Svar på komentar

Pernilla : Vad e det för läger? :D
 

Det är ett Vi Unga läger! Man typ träffas , kör olika lekar haha. Har aktiviteter. Låter tråkigt men är faktist riktigt kul :)

Sötnos <3



Red nyss ett toppenpass på världens finaste!

Godmorgon

Solen skiner och det är lördag , härligt! Är ju på "läger" hela helgen så tyvärr får hästarna vila :/ Iallafall igår och idag. Imorn kommer jag hem ganska tidigt och hinner motionera dom! 
 
Just nu sitter jag och Emelie vid våra madrasser och är allmänt osociala mot alla haha. De ska strax dra igång lite aktiviteter , xbox och wii. Inget som intresserar mig direkt , ligger hellre och chillar ;) Vet inte riktigt vad som händer sen men vi får väl helt enkelt se!

Outfit for today



Stallet next!



Hästarna idag :

Började med Sune. Han var PIGG! Red bort till sommarhagen och klättrade tre vändor i backen. La sedan ut en ''bom'' på vägen. Tränade på att rida lugnt emot den , kan gå lite fort annars. Eftersom han var väldigt pigg så försökte han sticka efter. ''Hoppade'' över den flera gånger , stannade han direkt efter. Han blev ganska sur när jag var så bestämd. Han försökte resa sig flera gånger men han är väldigt seg i hela kroppen! Haha han har inte alls tekniken för att busa , han vet liksom inte hur han ska göra haha. Han höll på sådär ungefär hela tiden , stackarn blev helt svett! Det blev jag med för den delen... Efter ett tag lugnade han sig iallafall och blev superfin!
 
Var ju helt slut så orkade inte börja traggla med Leona också. Tog en promenad med henne istället som hon njöt av! 

 

Leona

 

Torsdag

Hej på er! Sitter i köket med datorn framför mig , har nyss käkat frukost. Ska snart få och dra på mig ridkläderna. Sune ska få sig en rejäl uteritt! Leona ska trimmas på fältet. Mycket volter , ställa böja osv. Sune ska träna trycket i galoppen på grusvägarna häromkring. Blir ett bra uplägg för dagen! 

Nyss anmälde jag min och Sunes första riktiga start tillsammans! Spännande spännade alltså ;) Blir bara lokal 90cm. Tar det lågt och lugnt. 
 
Filmen från i måndags , har bara film på 80 då mitt minne i mobilen tog slut så den andra videon sparades inte!
 

Pics









Dagarna jag har varit borta

Fullt upp. Hästar stall och allt det där. Har varit iväg på två clear rounder , i Mellerud och på hemmaplan. Orkar tvärr inte skriva utförligt hur exakt alla 6 starter gått... Så fixar några videor istället. Håller på att greja med dom nu. Lägger till musik och förbättrar lite! Kort och gott iallafall:
 
Mellerud: 70 cm felfria, bra runda! 80cm 3 stopp men en hyfast bra runda!
 
Färgelanda: 70 cm Leona, 1 stopp och en dålig runda. 70 cm (igen) felfri ocn en bättre runda.
80 cm Sune , 1 stopp men en bra runda. 90cm , 1 stopp men en bra runda!
 
Ska fixa lite på mitt rum , duscha och så. Ikväll åker jag till goa Alva! Som jag saknat den bruden ♥
 
 
Gammmmaaaal bild från 2011 tror jag.Haha bjuder!

Sunny Day







Baldersnäs Horse Event