Fullt upp

Just nu är det så himla mycket som ska hinnas med , därför kommer bloggen inte i första hand tyvärr.
 
Senaste dagarna har jag varit med kompisar och sånt. Tiden bara rinner iväg och jag minns knappt vad som har hänt!
 
I helgen händer iallafall massa skoj. Imorn ska Sune ridas , efter det så kommer P hit och sover över. På lördag måste jag åka till torp och lämna min mobil som nu har gjort sitt.. Får jag ingen lånemobil så blir det om möjligt ännu sämre update. Efter det åker jag till Alva eller någon antagligen , vi fixar oss lite och sen på kvällen är de feeest ;) På söndag åker vi 7 tjejer till Göteborg och går där hela dagen. Shopping och mys står på schemat!
 

Från konfirmationen









Längtar!

Aw sporthorses



Konfirmerad

Idag har jag konfirmerat mig. Så härligt att det är gjort , kul var det faktist också. Fick en del fina presenter + pengar. Pengarna är redan slut haha , flera tusen poff borta... Aw sporthorses vecka 32 , jump camp B här kommer jag! :D
 
Så här såg jag ut idag..

Kjol





Adda snapchat

chellgren

♥♥♥



Sköt dig själv och skit i andra

Jag skriver som jag vill. Om det stör dig så behöver du inte läsa , haha ;)


Svar på kommentar :



Nej det gör jag inte. Hon gör dom heter Linda och bloggar på agnesochlinda.blogg se :)

Några saker ni inte visste om mig

• Jag sover i princip ALDRIG med tröja , endast när jag sover med någon som jag har det.
 
• Jag har som ett tix , varje dag måste jag stå och snurra. Runt runt en stund så känns det bra haha. Har gjort det så länge jag kan minnas ?
 
• Har ALDRIG testat att röka eller snusa , yeeh stolt haha.
 
• Varje gång jag äär ute och rider så sjunger jag högt för att skrämma bort alla älgar i skogen.
 
• Jag är livrädd för älgar och grävlingar.
 
• Varje gång jag kommer hem från skolan så blir jag jätte kissenödig.
 
• Jag har en superkraft , det är att jag typ aldrig behöver sova haha.
 
• Varje gång jag blir nervös eller det blir en pinsam tystnad så knäcker jag fingrarna.
 
• Jag är värsta bitterf*ttan. Kan seriöst mensa sönder över en liten j*vla skitsak , i flera timmar. 
 
• Jag får alltid sån fruktansvärd mensvärk , så ont att jag tappar andan. Dessutom sitter de i jättelänge.
 
• Bortskämd jag vet , blir jätte sur när jag inte får som jag vill.
 
•  För att vara tjej så är jag ovanligt stark (A)
 
• Fötter och tår är jätte äckligt enligt mig,
 
• Killar med magrutor , to die for <3
 
• Har kvar min snutte som jag hade när jag va bebis , har verkligen inte hjärta att slänga den!
 
• Jag har ett jätte stort födelsemärke på höger höft som går ner mot rumpan. Stort som ett normalt äpple typ.

Debut

Idag har jag gjort min debut i b-laget i HEF valbo. Oplanerat var det , Anders ringde mig på förmiddagen och frågade om jag kunde vara med. Alltid kul att testa så de gjorde jag! Gick båda bra och dåligt, beroende på hur man ser det. 
 
Första halvlek satt jag på bänken , ville kolla hur dom spela och så. Andra laget ( munkedal ) lyckades tyvärr klämma in 4 mål... Jag hoppade in direkt i andra halvlek. Spelade topp , hade hoppats på att få vara höger back eftersom jag i princip alltid spelar där.
 
Att spela topp gick faktist riktigt bra , kan tänka mig att fortsätta där. Fick en smäll på vänstra axeln/skuldran som gjorde rdentligt ont. Blev ännu värre när deras målvakt typ glidtackla mig så jag lyckades göra en volt och landa på den haha. Vi spelade på bra och de gjorde att förlusten med 5-1 inte kändes lika tung.
 

Hemma

Jag kom ganska exakt hem från Edet, ganska trött. Inte mycket sömn och så var det en lång bussresa! När vi kom till trollhättan så gick vi och käka på subway , sedan skulle vi ta en buss till uddevalla som dock var 69 minuter sen.... -.-
 
Har iallafall haft väldigt kul! Igår var vi och badade , det var svinkallt men jag doppa mig såklart ändå! Sedan åkte vi hem och gjorde iordning i husvagnen och sedan åkte vi in till edet igen. Träffade massa nya människor. Vi var där ett tag innan vi åkte hem igen och bara chillade!
 
Som sagt , hade jätte kul och längtar verkligen tills nästa gång vi träffas :)

Lilla Edet

Hej på er! Jag och Cajsa har nyss varit i centrum , köpte drickor. Vi har även beställt mackor här i cafeterian på skolan som vi ska hämta sen!
 
Efter skolan tar vi buss 714 , byter sedan till 710 och därefter till 423. Vi ska till Lilla Edet och va med kompisar! Några jag träffat förut , några nya. Stannar tills imorn och de ska bli riktigt kul! 
 
Haha har dock aldrig åkt buss åt det hållet så de ska bli spännande. Vi får väl se om vi kommer fram. Går allt som planerat så tar bussresan  / resorna ca 2 timmar, kul... 

Resultat från Storängen

Hej på er! I söndags var det tänkt att det var Sune som skulle få åka med hem till Charlotte och hoppa. Men tyvärr hade han tappat sin ena framsko så det blev Leona som fick åka med!
 
70 cm : Rundan var hyfsad , inte den sämsta jag ridit men inte heller den bästa. Gick lite trögt i början men blev mycket bättre i slutet! Nolla :)
 
80 cm : Leona var superfin och det var nog faktist den bästa rundan vi gjort. Känslan , vägarna , avstånden och ALLT satt verkligen perfaket. Nolla där med :) Leona är tillbaks på topp nu där hon ska vara , det känns otroligt härligt :D
 
 
Fina fina ponny ♥

Matchbollen i handbolls sm 2013



Love u honey <3








Change it ?

Är så hääääääääär sugen på att färga mitt hår brunt. Visst , det funkar som det är nu med men jag börjar bli riktigt trött på de :/ Vill ha något nytt , en förändring!
 
Nu:
 
Brunt:
 
Vad tror ni , hiss eller diss ?

Tävling imorn

Tävling och tävling... Clear round ;) Iallafall så är det Sune som ska hoppa , 90 & 100 cm. Ska bli riktigt spännande eftersom det är vår debut i 1m. Ska hoppa honom med bett eftersom det är ett ridhus han har gått väldigt mycket i så han känner sig hemma. Han tar för sig , blir stark och svårt att styra. Lite jobbigt med bettlöst men tror det blir perfekt med hans vanliga tredelade! Hinner inte ta fram bilder på vår outfit men ungefär så här kommer vi att se ut:
 
• Dyon träns
• Santa Cruz of faccundo sadel
• Grått veredus schabrak
• Magplatta från hööks
• Cheetak förbygel
 
• Svart Samshield Shadowmatt hjälm
• Racesafe väst
• Grå stickad/virkad Kingsland tröja
• Mörkblå Jacson ridbyxor
• Svarta tretorn advance ridstövlar
 
 
Min prins <3

Hello darling <3



Vad kan detta vara ? :D



Träning i Onsdags

Hoppade Leona i ridhuset i onsdags. Shit asså , den hästen slutar aldrig förvåna mig! Vi har i flera månader varit inne i en dålig period med dålig rytm , dåliga vägar , mycket stopp osv. Jag har haft ryckiga händer , dålig hålling och mycket mer. 
 
Men i onsdags var inget som det har varit så länge , jag red faktist riktigt bra. Har svårt att berömma mig själv men jag tycker verkligen det! Leona sökte nsig neråt otroligt fint. Hon var pigg och ganska stark men de är hon är som bäst! Hela tiden hade vi bra flyt i galoppen , jag hade bra hållning och var mjuk och följsam över hindrena.
 
T.ex när vi hoppar linjer har jag haft väldigt svårt för att räta upp mig efter första hindret , svårt för att kolla över hindret som kommer. I onsdags var det inga problem! 
 
Hoppade inte så högt , kanske var 80-85 cm alltså lc-lc+. Men höjden spelar verkligen ingen roll , man börjar någonstans och jobbar sig uppåt. Leona hade nog inte tvekat på 1m - 1.10 kändes det som , hon ville hoppa och hon sökte hinder hela tiden! Men hon är ju trots allt 23 och jag vill att min lilla tant ska hålla ett tag till , för hon tycker ju att detta är det bästa som finns! ;)
 
Km 2011 i Juni , LD grundomgång.
LB , en vecka efter olyckan!
Första hoppträningen några dagar efter olyckan.
Km i Juni 2012 , LB omhoppning.
Gotacupen i grästorp 1 Juni 2012 , sista omgången. Laget 2a den gången och 3a i det totala, underbara ponnysar!
Första omgången av gotacupen 2012 i mellerud! Laget kom 4a den gången.
Vår första LB , Juni i Mellerud! Dubbel nolla :D

Högt uppe i en brandbils kran





Vi vann!

14 och 15 år och egen företagare!


Fredag/Lördag

 
Hade riktigt kul med bästa vänner i Fredags. Inte så mycket att säga egentligen haha. Spelar ingen roll vad vi gör , det roliga är ju att vi är bara. För er som missat det så var vi i trollhättan. Tufffft ;)
 
Igår , Lördag , så red jag Leona. Red bort till sjökas och klättrade några vändor i backen. Red kanske i 1 timma och fyfan vad det blåste! Leona var iallafall fin. Mockade och fixade klart stallet innan jag åkte till Elin K. Nästan alla var där , herre vad kul vi hade säger jag bara! 
 

Livet leker

Hej på er! Var ett tag sedan jag uppdaterade så nu är det dags haha kände jag.


Jag sitter i köket och väntar på min käre bror , han har varit och jobbat. När han kommer hit så ska jag klippa hans hår. Efter det så kör han mig hem till Elin och efter det så bär det av till trollhättan! Där möter vi upp Elin K , Alva , Lovisa , Frida och Fanny. Vi går och käkar nånstans sedan träffar mer kompisar. Ska bli riktigt kul :D Vad har ni för er i helgen ?

Årets första dopp - check!





Mums