Från igår



Svar på kommentar



Ja det har jag , men hon går på bete och rids bara då och då :) Finns därför inte så mycket att skriva om henne! :/

Gullungar <3



Onsdag

Hej på er! Idag är det onsdag och bara 5 dagar kvar tills skolan börjar.. Idag ska jag inte göra så mycket , ta det lite lugnt bara. Ska packa och fixa lite , ikväll blir det pay and jump på hemma klubben. Vet inte höjd ännu men lite lågt bara :)
 
 

Då och nu

Då:
 
Nu:
 
2010 & 2013 , haha jag orkar inte..
 

Dagens planer

Hej på er! Vet att större delen av dagen redan har passerat men har massor kvar som ska göras!
 
Först ska det mockas och göras iordning i stallet , städa och plocka lite. Någon har stökat ner medans jag var i skåne haha ;) Efter det ska jag testa 2 st olika remmont nosgrimmor på Touch, hoppas att någon passar då Lena tycker att hon behöver en sådan. Sedan ska vi ut på en promenad , har inte riktigt bestämt vart ännu. Några kilometer blir det iallafall!
 
När jag kommer hem med Touch så ska Sune trimmas på gräsbanan , mycket öka och minska tempot vilket är super nyttigt för honom då han ofta saknar tryck i galoppen. Vill få honom lite mer storgalopperad och locka fram bjudningen som ligger gömd någonstans och samlar damm haha.

Bilder från AW del 1

 

Touch Me

Har fått lite önskemål om att jag ska berätta om min nya ponny , Touch Me så det tänkte jag göra nu.
 
Touch Me som hon heter är en Irländsk sporthäst född 2000. Egentligen är hon inte min egen utan jag har hon på foder. Det är helt kanon då ägaren inte vill sälja henne även fast hon fyllt 18 år , dessutom vill jag inte köpa någon ponny. Sparar hellre de pengar och lägger på en storhäst när tiden är kommen.
 
Med sin ägare har hon gått nat LA (110cm). Vi har inte hunnit tävla än då jag idag har haft henne i 2 veckor. Tillsammans ska vi vara med i klubben hopplag, första tävlingen är 24 agusti.
 
Touch är en väldigt speciell ponny , busig , dum och envis kan hon vara men hon har ändå ett hjärta av guld! Knappt 3 veckor sedan jag såg hon första gången men älskar henne redan! 
 
 

Hemma

Igår kväll ca 22:15 kom jag en från Skåne. Vill tillbaka , saknar alla något otroligt! Skojar inte när jag säger att jag börjar gråta av att skriva detta.. Under denna vecka har jag fått väldigt mycket nya kompisar och av dom så är det nog bara Barry som bor hyfsat nära :/ Vi har pratat på att ha en återträff på Liseberg , det ska bli kul!
 
Veckan har varit fylld med massa toppenträningar och en massa tårtor haha. Vi har ridit på världens finaste bana , Sveland arena! Så fina hinder , fint underlag mm. Jätte god mat i en superfin restaurang! Har ridit för några kanonbra tränare som har hjälpt mig riktigt mycket. Känner att jag och Touch har hittat varandra otroligt snabbt och mycket. 
 
Sena nätter , hög musik och massa skratt. Knappt någon sömn då ljuset släktes sist i vår stuga ;) Har ca 1000 bilder som jag ska rensa och lägga upp. Aw sporthorses , Jump camp B v32 - Jag saknar er! ♥
 
 
 

Todays









Har de toppen



Touch och Melanie Ling-Vannerus ponny Amigo hemma hos Royne Zetterman.

Härlig uteritt påväg hem från Royne med Henrik och syskonen Dahnelius.

Touch igår på banhoppningen.



Pling pling ping




Nej det är inte Henriks nummer , utan de är mitt. Alltså är det inte så stor idé att ni ringer , han svarade bara i början och man tröttnar en smula efter ca 400 sms , 300 samtal och 50 röstmeddelande haha!

Hejhej

Vi har de riktigt fint här i skåneland. Vet att jag har sämsta uppdateringen men mitt internet suuger!!
Iallafall, Touch sköter sig bra. Imorn är det banhoppingen som gäller!
Lovar att blogga massor när jag kommer hem om hur de varit här och om alla nya kompisar , självklart med bilder. Puss!

@awsporthorses





Mot skåne!!




Aw sporthorses, sååå taggad!

Touch Me