Deepshit

Folk som inte bryr sig. Folk som bara ljuger. Folk som bara driver. Folk som bara sårar. 
Jag hatar dom , sådana männsikor som bara förstör.
 
Dem rotar i folks inre , hittar en känslig punkt och så hugger dem. Mår ni gott eller? Av att trycka ner andra. Det är så sjukt lågt att trycka ner någon för att få dig själv att tro du är stark. Hur kan man vara så okänslig?!
 
Jag har blivit lurad. Sårad. Krossad.Okeyy , som ni nog fattar snackar jag om killar. Alla dessa boys , var är det med dem? Herregud , hur coolt är det? Leka med en tjejs känslor som det vore ingenting? Visst impa på för dina vänner och yadayada. Tönt.
 
Visst finns det killar som är dem där goa , mjuka , dem som alltid finns där och aldrig lämnar dig. Men var?
Can't find them.
 
Men tjejer , stå upp! Deppa inte ihop över den där snygga muskliga killen som inte drömmer om dig. Eller han där söta i 9an som bara drev med dig. Just ignore. Dem förtjänar inte en sån brud! Du kan hitta en bättre kille på soptippen! Promise ya!
 
Öppna istället ögonen för han där i din NO-grupp som alltid är så gullig. Han som alltid ler , ler det där leendet som får dig att smälta! Han som sitter och drömmer om dig , så som du drömt om idioterna. För han är ju den killen som aldrig skulle ljuga , aldrig skulle svika. Öppna ögonen för din riktiga kärlek! 
 
Och du , det är inte bara just dig som detta har hänt. Tyvärr händer detta väldigt många tjejer och väldigt många känner igen sig i din situation! Det finns alltid folk att prata med , även om du inte upptäckt det ännu.
Prata med skolsyster , kuratorn eller någon annan kompis eller vuxen som du litar på!
 
Om din första kärlek misslyckas , sträck på dig. Räta på ryggen och var stolt över att du vågat prova iallafall!
Var det misslyckat så kan det bara bli bättre. Just sayin. Lev livet! Du är ung och behöver inte binda dig i något jobbigt förhållande ännu. Kärleken kommer när den skall komma!
 

 
//Carro.H
 
 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: AMARES

Jaaaah, mycket bra skrivet unga dam ! ;) / amares

2012-07-15 @ 02:19:03
URL: http://amares.blogg.se

Kommentera inlägget här:






Trackback