Extrem frånvaro

Extrem frånvaro är precis vad jag har haft här... Har så himla fullt upp nu , hinner knappt kika in... Inget blev som jag planerat denna veckan. Har inte hunnit rida alls som jag hade tänkt varje dag. Följer verkligen inte mitt praktiska schema. Som tur är har mamma varit snäll och ridit Sune och longerat Leona så dom har iallafall rört på sig. Har inte ridit en enda dag faktist , hinner inte idag , inte imorgon och inte på lördag. På söndag ska dom få sig en ordentlig uteritt iallfall! Idag har jag konfa så jag ska snart gå ut med hundarna och sedan gå till bussen. Imorgon ska jag troligtvis till stan med goa kompisar. Nya jeans är ett måste då tre par av mina svarta jeans har spruckit mellan benen på två veckor (?!). På lördag ska jag först döma tre handbollsmatcher och sedan vända siffror på tre eller fyra matcher. När jag väl gjort allt det så ska jag och hela laget åka till Strömstad för att själva spela match. Suck , kommer bli en låååång lördag säger jag bara..
 
 
Mitt liv & det jag brinner för ♥

Inspo



Konstnärer @cajsajacobsson



Gammalt är bra

 
 
 
 

Några sjuka saker ni inte visste om mig...

• När jag kommer hem från skolan och ska låsa upp dörren så blir jag AKUT kissenödig. Varje gång haha! Väldigt jobbigt!
 
• Jag kan rida vilken häst som helst utan att bli kissenödig , MEN när jag har ridit Sune eller Leona så är det verkligen akut där med.
 
• När jag höjer volymen på tvn har jag som en tvångstanke att det måste vara 10 , 15 , 20 , 25 , 30 osv....
 
• Jag sjunger alltid jätte högt och ''vackert'' när jag är ute och rider. Eftersom jag bor på landet så kan ingen höra , praktist.
 
• Jag ställer alltid väckarklockan mycket tidigare än vad jag egentligen går upp (ibland upp emot en timme) så att jag kan ligga och snooza läääänge.
 
• Jag använder töntiga ''kodnamn'' när jag pratar om killar haha.
 
• Jag är sjukt omogen , min utveckling stoppade nog upp vid 5 års ålder haha. Jag skrattar väldigt mycket om någon t.ex nämner ordet ''bajs''.
 
• Att åka buss är för mig ett äventyr varje gång.

Tisdag

Har haft tre lektioner än så länge idaf. Har två kvar , idrott och elevensval (fotboll). Ska till stan sen med mamma , försöker fixa något läsvärt från datorn ikväll :) Ha de bäst!

Domarutbildning med min kära mentor



It's a lifestyle

Mjölk & Kanelbullar

Som rubriken lyder , mjölk och kanelbullar dricker och äter jag nu. Vi bakade förut på hemkunskapen , sååååå gott  ;) Dagen började med att jag försov mig , yeeah! Men hann allt i tid utan att stressa faktist. Skoldagen har varti bra som vanligt Vi fick veta läxor osv, det blir en mjukstart med 2 matte prov denna veckan...
 
Nu ska jag dra mig mot bussen , har domareutbildning ikväll. Ha det bäst!
 
Vissa bättre än andra ♥

#egooo



Skola imorgon

Sitter och planerar lite inför kommande vecka. Har satt ihop ett schema för hästarna som jag tror kommer passa bra inför v9. Ska alldelles strax gå och duscha , göra klart allt inför imorgon. Så här ser hästarnas vecka ut:
 

Today

Jag ska alldelles strax gå och klä på mig , sedan ut till stallet. Rida en häst , sedan lunchfodra. Under tiden dom äter ska jag mocka och fixa allt det där. Sedan rida den andra. Idag rids dom i skogen , klättring står på schemat.
 
När allt är klart där ute antar jag att det är dax att städa på mitt rum haha. Ser förjävligt ut ;) Ska tjata på pappa så att han sätter in pengar på mitt TDB konto , årets första start med Leona planeras snart! På Lysekils ryttarförening :) Wish me luck!
 

Bloppis!

Bett 50kr / st.
 
 
ALLA TÄCKEN ÄR I STRL 125CM.
1 : Nytvättat fleecetäcke , använt max 5ggr. 140kr
2 : Vinrött fleecetäcke , har ett cirka 5cm stort hål på rumpan. Inget som förstör funktionen. Ej tvättat. 60kr
3 : Vitt regntäcke utav märket ridinghouse. Använt max 5 dagar , har ett hål vid bogspännet. (under nummerlappen) Inget som förstör funktionen , ej tvättat. Annars i superskick. 200kr.
4 : Grönt flugtäcke utav märket ridinghouse. Jätte fint skick men ej tävttat. 250kr.
5 : ridtäcke utav märket showmaster. Grönt , nyimpregnerat. Har reflex och det är fleecefoder på insidan , nyskick. 160kr
 
 
Hansbo svettäcke strl 125. Helt men INTE tvättat, 150kr
 
Hansbo svettäcke strl 135. 150kr
 
 
Hansbo svettäcke strl 130. 160kr
 
Hansbo svettäcke strl 120. 150kr
 
 

Träns strl cob med vitt mönster. Matchande tyglar med vitt mönster. 120kr
 
 
Träns strl cob.
Bara tränset : 350kr
Med tyglar : 400kr
Med tyglar och bett (strl 11,5) : 450kr

Bäst just nu

  
 
 
 
 
 

Lördag

Jag har inte hunnit blogga idag , förlåt! :( Vaknade sent så jag har haft fullt upp med att hinna med allt. Egentligen vaknade jag 08:30 men somna om till 13:30 haha , då gick jag upp och åt och fixade lite. Sedan på med ridkläderna , ut i stallet och fixa! Grejade lite innan jag tog in Leona. Borstade och putsade länge länge innan jag började rida. Jobbade henne mest i trav , måste verkligen berömma henne! För när hon gick som allra finaste hoppade det ut ett rådju i skogen knappt 2 meter framför henne i 780km/h. Leona reagera inte ens , trava på lika fint som innan ♥
Mitt hinder stog ute så jag passa på att ta några skutt , vet inte hur högt men kanske 85 cm ? Rädslan efter olyckan blir bara mindre och mindre. Känslan är underbart obeskrivlig!
 
Gick in och åt , sedan red jag sune. Måste verkligen berömma han med , för när vi red där så kom världens j*vla mega älg ut på åkern.. Han brydde sig inte , fina killen ♥
Efter ridpasset fotade jag lite prylar till min bloppis som kommer upp i morgon!

Är med och tävlar :

 
Klicka på bilden för att komma till tävlingen! :)

Min dag :

Åkte till Maja , vi satt mest och snackade hela tiden haha. Brukar bli så. Vi kollade även på Emil i Lönneberga , #nostalgi ! Åkte till rid huset med hennes ponny Denice , jag kolla på en stund när hon red innan pappa hämtade mig.
 
Här hemma har jag mockat en box, fyllt några höpåsar och fixat lite så. Tog varsin promenad med Leona och Sune på kanske ungefär 1 km. Dom var så snälla och goa :D Nu ska jag bara ta det lugnt , kolla ronja rövardotter och äta lite onyttigheter. Älskar verkligen Astrid Lindgren filmerna!
 

FACEPLANT

Hittade denna 1 år gamla bild haha. Den är tagen från en video , därför är den suddig. Men gud vad jag skrattar åt den! :D

Ge mig!

Blev verkligen helt kär när jag såg dom här byxorna. MÅSTE HA! Så jag funderar starkt på att beställa hem dom. Skulle hellre ha dom till en vit , peplum topp. Men hittade ingen som passade till och jag orkade inte sitte och leta ;) Till vita långa converse och ett armband med nitar. Den snygga väskan/ryggsäcken. Yummi<3

Fredag

Godmorgon godmorgon. Vad ska ni hitta på idag? Själv så är jag inte riktigt säker. Kanske åker till Maja en sväng sedan , får se.Hästarna ska iallafall vila, det har dom förtjänat efter en hård vecka. Ikväll åker hundarna till fotografen , pappa vägrar köra dit dom själv så jag måste hjälpa han med det. Suck :( Nu ska jag bara ta det lugnt , kolla något avsnitt av Pretty Little Liars och sedan ta frukost. Ska försöka fixa något eller några läsvärda tidsinställda. Ha det bäst! ;) 
 

Redigerar lite

Inspo

Follow me at twitter @carolinealvine



Torsdag

Hej på er , jag sitter hemma hos ida nu. Vi käkar varm macka , ska snart åka skridskor. Trevligt :)
Skrittade Leona i skogen förut tillsammans med Sune , Blaisy , Mamma och Sarah. Alla skötte sig bra. Nu får jag skynda mig , bloggar sen!

Fuling



Leona

För en stund sedan kom jag in från stallet, har ju hopptränat Leona i ridhuset. Det gick faktist ganska bra , trots att hon inte hoppat på så länge. Hoppade väldigt lågt idag, kanske 60-70cm? Hon var så häääär pigg och så hääääär stark. Gud , blev riktigt svettig redan när vi höll på att värma upp! I början när vi galoppera så körde hon upp huvudet och drogiväg bara.. Haha gosi bus<3 Men på det stora hela tyckte jag iallafall att det gick ganska bra. 

Dagen hittills

Hittills idag har jag hunnit med en del faktist. Jag har :
 
• Rida Sune
• Mocka
• Fylla vattenhinkarna
• Fylla höpåsar
• Lunchfodra
• Gjort i ordning kraftfoder
• Hjälpt mamma att klippa klorna på Wilma
• Ätit bulle
• Kollat till och med avsnitt 25 av Pretty Little Liars
 
Oerhört efektivt för att vara mig faktsit :)

Införskaffas

Detta är några saker som måste införskaffas!
Behöver nya ridstövlar. Mina är så himla konstiga , passar i vaden bara. Nere vid ankeln är dom på tog för trånga och dom är alldelles för stor i foten! Gillar dom verkligen inte alls. Har därför kollat lite granna på dom är , Tretorn advance. Tycker dom är ruggigt snygga och dom har enligt mig en riktigt bra passform. Iallafall för mina ben! Någon gång kommer dom att bli mina, lovar. Blir antingen bruna , blåa eller svarta. Lutar nog åt svarta isåfall.
 
Benskydd till Sune. Är vääldigt sugen på Verdus. Dom är snygga , bra och riktigt populära. Så why not? :)
Pannband till Sune , är helt insnöad på detta Glengordon. Hur snyggt som helt till ett riktigt bra pris och det matchar hans dyon träns perfekt!
Är riktigt sugen på en ny hjälm , detta är dock inte prio 1. Men denna läckerbiten vore inte helt fel ;) Köper jag en ny så blir det antagligen en charles owen. Inte super billiga direkt en inte heller det dyraste!
 
Alla dessa saker ska jag nog kika närmare på under Gbg horse show och förhoppningsvis följer något av det med hem till mig. Får blinka extra med ögonen mot mamma och storstäda heela huset!
 
 

 

Godmorgon! :D

Idag gik jag upp tidigare än annars , för att släppa ut hästarna. Gick sedan in och läste klart min bok som jag höll på med , sedan startade jag datorn. Spännande , right? ;)
 
Igår när jag kom hem red jag Sune , var ju bara tvungen att testa dom nya sakerna. Skrittade , gjorde volter och ställde och böjde. Väldigt grundläggande. Gjorde samma övningar i tra och galopp. Han var riktigt fin faktist! Krånglade bara liiite i den vänstra galoppen. Han ville som sagt inte fatta den.. Men det gick allt efter några försök! Duktig kille :) 
 
Leona fick vila eftersom hon var så trött i måndags. Hon vila upp sig inför hoppträningen ikväll , kommer bara att hoppa lite lugnt och lågt. Kan nog be mamma att filma om ni vill :)  Hon har som sagt inte hoppat sen november haha. Kan ju undra hur det ska gå ikväll....
 
Sune rider jag nog på fältet idag med , det är ju så himla isigt på vägen! Spelar ingen roll om han har broddar :( Suck , jag som kände för en låång uteritt! Spar den till en annan dag. Några andra planer fför dagen har jag inte , bara ligga inne i sängen och slappa! Kolla några avsnitt av Pretty little liars. Än så länge har jag sett halva avsnitt 23 av säsong 2 och jag har hört att 25 ska vara riktigt bra så satsar på att hinna se det idag.
 
 

Dagen

Jag är ledsen att jag inte har hunnit blogga idag , sorry! ar ju som sagt inget internet i mobilen.... Var i Kungsbacka på börjes och svensk ridsport med mama , Sandra , Felicia och Felicias mamma Monica. Efter det åkte vi till ikea och sedan till tre hästar. Dagen har varit jätte kul och jag har fått med mig några fynd hem! 
Jag köpte ett HV Polo skrittäcke , en Kingsland jacka , hårnät (hatar när håret lossar under hjälmen så är lika bra att få bort hela skiten haha ;) ). Fick även med mig ett par Jacson ridbyxor och ett par lila boots till Leona. Tack mamma<3
 
Har inte kunnat ta några egna bilder , med dessa duger!

Just Girl Things

Hästarna idag

Leona började jag att rida. Red henne på fältet tillsammans med Sarah , skrittade läääänga innan jag travade lite och galopperade ett varv. Jobbade henne inte alls något eftersom jag har gjort det dom två andra dagarna och hon är ju som sagt under igångsättning. Men hon var lugn och snäll , inte bråkig. Traskade bara på i sitt vanliga lunk. Efter en stund bytte jag och Sarah häst.
 
Blaisy var PIGG. Som vanligt , jag travade lite , ställde och böjde. Hon är väldigt stel , förra ägaren som haft henne i 8 eller 9 år har bara låtit henne springa rakt fram i full fart. Inget annat.. Därför är hon väldigt hetsig av sig. Man måste jobba väldigt mycket för att inte få hon att springa i 780 km/h. Tyckte det gick bättre än vad det brukar faktist.
 
Sune gick inte alls så bra idag. Han var stel och ovillig. Han är lite sån , har han bestämmt sig för att han inte vill något. Då gör han det inte.. Ingen snack om saken liksom. Höger varv gick helt okej. Han lyssna på hjälperna helt okej. Men vänster , det var som om han hade en spärr. Hur mycket jag än försökte så gick det INTE att fatta vänster galopp... Tog nästan en kvart innan det gick. Galopperade ett varv i vänster och sedan skrittade jag av han länge.
 

 

Helvete

Allt har vart så himla bra nu. Så länge , jag har liksom levt i en rutin. Allt har bara flutit på som ett schema. Har liksom inte tänkt eller så , bara gjort. 

Men nu ikväll , jag vet inte vad som har hänt.. Men det känns som något bara försvunnit. Som jag saknar något , men vad? Känner mig så nere. Känner mig värdelös... hatad och äcklig. Jag vet att många känner så här då och då.. Varför dölja det ? Det är liksom bara mänskligt. Jag vågar visa det. Att jag inte är perfekt , för det är ingen. 

Jag vet att det går över , det gör det alltid. Bara att blicka framåt trots att jag egentligen inte orkar eller vill. Jag tar och kollar några avsnitt av Pretty Little Liars nu , lyssnar på lite go musik. Imorgon vaknar jag och allt är bra. Vill tacka min finfina vänner som alltid finns där , ni vet vilka ni är! Kollar gamla bilder och jag ler. Ska ta och skicka iväg ett sms till några jag litar på , till några som finns där och stöttar. Berätta att dom betyder ♥
 
Me , happy.

Dagen

Jag red bägge hästarna idag med , dom var super fina båda två!
 
Leona jobbade mycket i skritten. Ställa och böja som vanligt , de gick verkligen super! Hon bråkade ingenting som hon alltid brukar göra. Hon var mjuk och fin , skjöt upp ryggen och längde steget riktigt bra. Hoppade henne för första gången sedan November. Det var egentligen mest markarbete , hindret låg på kanske 40-50 cm. I galoppen blev hon lite jobbig , stark och drog väldigt mycket men hon lugna ner sig efter ett tag. Jag är nöjd med henne.
 
 
 
 Sune var också riktigt fin! Pigg och riktigt sammarbetsvillig. Hoppade han lite mer , tränade att hoppi en liten åtta typ. Lite omhoppningssvängar :) Det gick super , han är så himla mjuk och smidigt. Svänger hur lätt som helst! På slutet jobbade jag mer i galoppen , att hålla han i rätt form och så. Tränade på att länga galoppen på kortsidorna och korta den rejält på långsidorna. Det gick bättre än förväntat , så jag är nöjd med han också! :)
 

Bilder jag tagit del 5 :

1 år ♥

För ett år sedan när jag kom ut i stallet så stog det en sur vit häst och blängde på mig. I ett eget hörn stog han , nyinflyttad. Jag var förvånad , fast jag visste att han skulle flytta hit. Samtidigt som jag visste det , så trodde jag inte på det. Han hade alltid bott på ridskolan och nu skulle han bo hos mig? Han kändes varken som min eller mammas typ av häst.
 
Hemma var han iallafall , jag skulle rida honom , mocka hans box , fylla alla hans höpåsar , fylla hans vattenhink och borsta honom. Precis som om han vore min egen. Han gillar inte barn , men det var något särskilt emellan oss. Vi hade ett band kan man säga. Vi passar ihop och vi gjorde det enda från början också. 

Det var ovant i början. Jag var van vid en 139cm hög c-ponny. Han var storhäst. Jag red honom , tränade i ridhuset. Hoppade och red dressyr. Jag började se han som mig egna häst. Han var sur , men varje dag gick han mot något bättre. Sakta sakta blev han lugnare. Dag för dag slutade han ännu lite mer med att sparkas och bitas.

Allt gick fort och det var redan dags för vår första clear round. Det gick bra , felfria i första klassen och två stopp i andra som var mina fel. Tiden gick ännu fortare. Våren började bli till sommar. Hans ägare kunde inte ha honom hos oss längre , hon kunde inte betala för en häst hon inte hade någon nytta av. Jag grät och grät över att denna fina häst skulle flytta ifrån mig och kanske säljas. Jag skulle aldrig mer få se honom och allt vi byggt upp under den korta tid vi haft tillsammans skulle bara tas ifrån oss. 
 
Jag ringde och pratade med ägaren. Försökte få henne att ändra sig , det gick inte. Jag kunde inte längre låna min prins. Hon kom och hämtade all hans utrustning. Några dagar senare skulle hon även hämta hästen. Jag grät flera nätter utan att kunna sova. Men en kväll ringde hon till mamma. Hon hade ju bestämt sig för att göra sig av med honom. Hon frågade därför mamma om VI ville ha honom och självklart ville vi det. Han skullle få stanna hos mig , livet ut. Vi skrev kontraktet 17 Maj , bästa dagen i mitt liv. 

Både jag och han nöjt av sommaren. Vi tävlade inte så mycket , bara några låga clear rounder. Vi red ut i skogen , vi red till sjön och badade. Vi var hos fotografen några gånger och tog jätte fina bilder. Vi var med i Hööks fototävling där vi fick 7:e mest röster utav 2850 bidrag! Hösten kom. Vi fortsatte att träna , åkte på någon mer clear round. 

Tillsammans är vi starka. Tillsammans är vi oslagbara. En människa och en häst och en jädrans massa kärlek. Det är vad han behöver , ett tryggt hem där han känner sig älskade och inte behöver ha konkurens mot massa andra hästar. Tillsammans kan vi visa att alla andra har fel. All skit du har fått höra är ine sant. Du är inget monster , du är inte äcklig. Du är ingen stygg häst. Bara missförstådd. Vi matchar varandra och det är det som gör oss till sådana vänner som vi är. Jag förstår dig och du förstår mig. Jag litar på dig till 100% , eftersom jag vet att du litar på mig. Känslan att ha ett sånt band och ett sånt sammarbete med ett sånt stort djur är rätt häftig och rent utav fantastisk.

 
Tillsammans är vi lyckliga. Jag älskar dig , världens bästa Sunny Day ♥

Jag och min humor

Godnatt

Japp här bor jag ;)

 

Ge mig sommar

Mello

Sitter i vardagsrummet med Wilma och kollar på Mello! Käkar och sitter vid datan. Har fixat stekt fläskfilé , galsnudlar och tzatziki (stav??) Inga bidrag har varit sådär superbra.. Ska snart snacka skype med kompis och bara slappa. Som vanligt haha!

Lördag

Hej på er kära läsare!

Mamma väckte mig kl 09:00 idag , men var för lat för att gå upp så jag sova ungefär 1 timme till! Åt lie frukost och hjälpte henne att städa lite innan jag drog på mig ridkläderna och gick ut i stallet för att rida gosehästarna.
 
Började med Sune , rad u med sarah. Han var pigg men såå snäll och fin! :) Vi red några kilometer , när vi kom hem så red jag han en stund på fältet. Galoppera och red en hel del volter. Han var jätte duktig och inte alls särskilt stel. 
 
Leona red jag bara på fältet. Jobbade henne länge i skritt , volter ställa böja. Trampa under , skjuta upp ryggen. Tillsammans hittade vi en super bra känla! Kändes verkligen kanon :D Började jobba henne i trav och även det gick bra. Galopperade en del på slutet , hon var jäkligt pigg! Bockade i svängarna så hon nästan välte haha. På raka spår bralla hon på som bare den ;) Höll på att åka över huvudet på henne mer än en gång kan jag lova!
 

Freedag

Äntligen fredag och äntligen sportlov! Ska bli så härligt att få sova ut och vila upp sig , börjar bli riktigt trött på att vakna 05:30 varje morgon. Inga läxor eller prov på en vecka, tiden kommer istället att ägnas åt massa skoj. Ska till kungsbacka och kungälv , svensk ridsport , börjes och tre hästar. 
Hästarna ska ridas och tränas! Självklart ska jag klämma in lite tid till kopisar också :) 

Just nu dricker jag en lime blandning , gott! Äter lite taco chips och lyssnar på go musik. Livet är perfekt just nu och borde alltid vara såhär!

Idag har jag varit i skolan , vi firade Tobbe lite eftersom han fyllde år. Grattis för typ 345014650145:e gången ;)
Var på hööks med mamma. Fick med mig två tröjor hem , en tjock och en lite tunnare + två par stallstövlar. Super nöjd!
Lite hämd för fula bilder som du lagt upp på mig..

Hej min snygge vän



Alla ♥dag!

Hoppas ni haft det riktigt bra och spridit mycket kärlek!

Örongodis

 

Fel

Hade lite fel förut , hinner inte rida idag. Mamma jobbar idag så jag måste ta bussen till Färgelanda som går 16:20. Ska alldelles strax sticka mot bussen , bara fixa lite tidsinställt först ;) En låt som jag tror ni kommer gilla dessutom! Lyssnar på den nu och äter chokladpudding, jag som hade lovat mig själv att sluta med godis. Det gick ju sådär haha... 
Jag och min dåliga humor... CHOKLADPUDDING ♥

Torsdag

Idag har jag slutat tidigt som jag alltid gör på torsdagar , chill. Är som vanligt kvar på skolan eftersom det inte går någon buss. Ganska trögt.. När jag kommer hem ska jag gå en sväng med vovvarna och rida Leona , min ponnybrud lär vara riktigt pigg så vi tar en sväng fältet där det finns staket ifall hon kastar av mig haha ;) Konfa  ikväll , vi ska få semlor av Sannie , och godis. Gott hihi!

Internet!!

Har fixat wifi koden så nu kan jag blogga igen :D


Onsdag

Hej på er! :D Vill först och främst TACKA alla er trogna läsare som klickar in på min blogg VARJE dag trots att min uppdatering verkligen ine är något att skryta om. Kärlek till er ♥
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Åt tårta förut för mamma hade bakat haha. Tränade handboll och fixa i stallet. Mocka ur hos kaninerna och så :) Hopptränade Wilma såklart.

Filmen igår var faktist jätte bra! Rekomenderar den till er som inte har sett den. Bäst av allt är ju att Sebbe är såååå snygg ;)
 
 
KOLLA!

Tisdag

Hej! Som ni redan har märkt så är jag ju i uddevalla. Ska kolla bio med Cajsa. Vi ska se filmen ego. Har hört att den ska vara bra så de hoppas vi på. Har laddat upp med popcorn dricka och godis ;) 
Här har dom fritt nätverk så därför kan jag blogga! Tror dock inte att jag kan blogga mer ikväll :( Ska försöka göra så gott jag kan imorgon , har ju träning och så.

Ännu mer bio




Bio



Inget internet

Har bloggat skit dåligt , jag vet. Men mitt internet i mobilen är slut! Hinner inte sitte framför datorn hla tiden heller.. Imorn ska jag iallafall försöka fixa koden till skolans nätverk så jag kan koppla upp mig där och därmed blogga mer ;) Ska gå en sväng med vovvarna nu , tror jag kan blogga mer när jag kommer in igen!

Hah

Hjälpte pappa att städa lite i köket , då hittade jag en cd med bilder från 2007-2008. Här nedan är ett urval!
 
Haha slingar håret.
 
Fick prova på att vara jockey på mässan på Gbg horse show.
 
Träffade Maria Gretzer.
 
Klassresa i slutet av klass 3.
 
Jag och Lisa skulle laga mat. Skvätte massa stekfett från stekpannan på mitt ansikte , halsen och mina händer.
 
Gick på cirkusskola.
 
Lite bilder som jag inte vet när dom togs!
 
Halloweenhopp med Prinsen.
 
Buss eller godis med Emma!
 
Ett år senare och jag fick va jockey igen:
 
Random haha.
 
Fick göra sista ridturen på mammas häst Gamina innan hon skulle avlivas.
 
Två andra bilder från den sommaren:

Haha riktigt sö var jag allt , synd att det inte höll i sig ;)
 
 
 
 
 

Ett mirakel

Yesterday



Konfa



Lördag

Godmorgon på er :D Jag gick upp runt 08:00 idag. Släppte ut pållarna och gav dom mat.  Pussade såklart lite på dom med. Gick in igen för att äta frukost som jag håller på med nu. 
 
Om 1 timme är det konfa , i 4 timmar. Tiden brukar iallafall gå fort och man träffar ju kompisar! Efter konfan ska jag rida Leona och efter det Sune. Har en riktigt chill lördag , hoppas att ni också kommer ha det!
 

Narnia med lillvovve





Gårdagen

Igår red jag Sune. I början var han stel och lite trög , men han mjuknade snabbt upp och blev rikigt fin. Tränade på att byta galopp. ALLT satt helt klockrent verkligen , är så himla stolt och nöjd över min prins. Han gick i fin form , blev inte springig trots att han var så pigg! Som belöning fick han busa av sig på slutet av ridpasset. Galoppera upp för backen två gånger. Sedan travade jag och skrittade av honom. Tog in honom i stallet , borsta och klippte manen , svansen och pannluggen. OM de behövdes asså ;)
 
Släppte ut honom och tog in Leona. Klippte svansen , pannluggen och mustaschen. Det behövdes där med. Tog av henne täcket och gick en promenad i mörkret. Efter det tog jag in henne , borstade och la på täcket igen innan jag släppte ut henne en stund till. Fixade klart i stallet och gick sedan in :)

Tidigt

Slutade tidigt idag , hade bara 3 lektioner. 07:50-08:50 matte , 09:00-10:00 idrott , 10:00-11:10 lunch och 11:10 - 12:00 engelska. Helt okej dag! Har håltimma på istiden och hemkunskpen. Har varit i centrum och köpt en kyckling sallad , ska strax äta den. Måste ladda energi inföt fotbollen :) Ska även göra klart matte läxan och matte kapiteltt.

Fredag

Har lite ont om tid så tänkten slänga in ett snabb inlägg om vad som händer idag. Först är det skola , självklart. Fredagar är rätt chill faktist och skolan är ganska kul ändå. Efter skolan så är det fotbollsträning! Jag och Nathalie tar sedan bussen hem till mig. Vet inte riktigt vad vi ska göra , men vi hittar nog på något ;)

Här ska det stå en rubrik

Hej på er! Ledsen för så kass uppdatering men jag hann verkligen inte. Cajsa följde med mig hem , vi hann i stort sett bara äta och mata Leona med morötter innan det var dags att packa väskan och åka in till Färgelanda för att spela match! Vi mötte Stenungsund , vi förlorade... Minns inte riktigt hur stort men tror att vi klämde in 4 eller 5 mål. Cajsa filmade lite. Sedan tog hon bussen hem. 
 
När jag kom hem så gav jag vovvarna mat och mamma gick ut i stallet och fixade klart. Skull nog hjält till om jag inte haft massa läxa. Pluggade tyska meningar , tyska muntligt och danska och norska glosor. Tog nääästan 2 timmar. Efter det var de duschen som gällde. Kom i säng väldigt sent :( 23:30 kanske? Är verkligen dö trött nu. Skulle kunna mörda för att få sova haha. Går som tur är kort dag , med 4 inte så jobbiga lektioner. Stannar kvar i skolan när jag slutat eftersom det inte går någon buss. Ändå skönt eftersom jag gör läxorna då. Mattre och engelska så slipper jag bära med skiten ;)

3 år ♥



Matte





Frulle



Tisdag

Min dag har vari bra , hoppas att eran också har varit det. Skolan gick FORT idag haha och då ska man ju inte klaga ;) Efter skolan kom mamma och hämta mig , vi åkte till affären. Medans hon handlade så gick jag runt i centrum lite med Wilma. När vi kom hem gjorde jag inte så mycket , låg i sängen och läste på lite inför no provet imorgon. Sedan åt vi. Efter maten åkte jag och mamma till apoteket för att köpa avmaskningsmedel till hästarna.
När vi kom hem gick vi ut i stallet , mamma fixade lite medans jag hopptränade med Wilma. Hon är så duktig! Hoppar jätte fint , vilken bakbensteknik ;) Hoppade en trekombination på kanske 55cm? Fina vovve. Vi tog in hästarna och jag maskade Sune och Leona , gav dom varsin morot och nu sitter jag här. Det har varit en riktigt slappis dag haha. 

Fotboll

Sista lektionen som är elevensval , fotboll.


Dagens outfit



Godmorgon / Wilma



Måndag

Hej på er kära läsare! :) Vad gör ni? Jag sitter vid bordet och äter macka , håller på att koka makaroner. Ska äta de innan jag åker med min käre bror till Färgelanda. Ska ju träna. 
Har sjuukt mycket träningsvärk efter matchen , gud asså. Folk får mig att skratta och de känns som att sticka in en kniv i revbenen.. usch ;) Går verkligen som en ryckig kråka. Hoppas snart att de försvinner för så här kan man inte ha det!

Godnatt!

Nu ska jag krypa ner i min varma goa säng entligen , har nyss tagit en kvällspremenix med vovvarna och mamma. Innan det kollade vi på ponnyakuten och lite grejer som jag skulle vilja ha till mitt rum , kan göra ett inspo collage någon dag if you wan :D

Imorgon är det en ny dag , med nya möjligheter. Denna måndag ska jag försöka att inte springa in i väggar eller liknande dessutom så att blodet sprutar ur näsan haha ;) Nä men allvarligt. Jag ska träna handboll.
 

Filmmys

Efter en lång dag så ska jag och mamma krypa ner i soffan och kolla på någon braa film samtidigt som vi snaskar på något gott ;) 

Var i stan förut och åt thaimat. Såå gott! Thaimat är nog min favoritmat :) Skulle kunna äta det 7 dagar i veckan , 52 veckor om året ungefär. Efter det åkte vi till torp , skulle köpa lite smågrejjer till Wilma. Jag fick även med mig två snygga halsband och en ny sminkborttagning hem! När vi kom hem tog jag och mamma en promenad med vovvarna och sedan hjälptes vi åt att fixa stallet innan vi gick in för att säta upp en galler på ''staketet'' som är run trappan på övervåningen. Så att Wilma inte ska ramla ut haha. 

Har lite grejer som jag ska sälja , är ni sugna på bloppis?
 
 
Fina och saknade Power ♥

(Y)



Handboll

Hej! Har spelat match idag. Typ världens sämsta.. Vet inte hur stort vi förlora men de va helt sjukt. Gjorde inte ett enda mål. Fick massor av stryk och så. 
Nu ska jag ta mig en dusch , sedan blir det torp med mamma och pappa. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra...

Länkbyte

Gör ett länkbyte med denna goa tjej! Tycker att ni alla ska kika in där! http://maja.weride.se/ Jag läser den varje dag , tycker den är spännande och rolig. Känner inte Maja så bra , men vi brukar träffas på träningar och så. 
http://maja.weride.se/ http://maja.weride.se/ är det som gäller!

Förlåt

Jag vet , världens sämsa update idag och jag ber så hemskt mycket om ursäkt :( Jag har varit hos Ida idag , kom hem 15:00 ungefär kanske?? :)

Vi gick upp på morgonen och år frukost , gjorde oss iordning och sedan kom Marcus. Vi skulle följa med han när han sålde tidningar eftersom han och Ida ska sälja varannan vecka, Så att hon skulle lära sig vilka hus hon ska till och så. När vi kom hem så såg vi på Harry Potter och halvblods prinsen. Efter det åt vi och sedan kom mamma och hämtade mig. Under resten av dagen har jag varit med vovven Wilma. Lära känna henne lite mer och så. Vart ute och promenerat :)

Nu sitter jag och Wilma i soffan och kollar på Melodifestivalen. Käkar popcorn och dricker cola! Har tända ljus och allt är allmän mys ;)

Wilma! <3



Haha



Mellis



cant understand

Kan verkligen inte fatta det. Helt sjukt! Den 24:e april står jag i globen tillsammans med två kompisar för att kolla på Justin Bieber, sanslöst! Universums snyggaste kille. Jag ska få se han live , en dröm som går i uppfyllelse! Vill skrika gråta hoppa omkring. Känner mig helt tom innuti , kan inte förstå detta. Det är nästan för STORT ;)

Bara att vänta och se...



Emelie

Min fina vän. Hoppas allt gick bra , finns alltid för dig så som du finns för mig <3


Händer idag?

Jag sitter nere i köket just nu , har precis käkat. Ska ta en drick yoghurt också innan jag borstar tänderna och går upp för att göra mig iordning! Dagen i skolan kommrr nog gå fort , fredag är den slappaste dagen trots att det inte är den kortaste. Men vi har inga jobbiga lektioner nästan , inte så mycket tänk. Matte , idrott , lunch , engelska , idtid , rast och hemkunskap. Låter väl bra? ;)
 
Efter skolan har vi fotbollsträning. Första för mig inomhus faktist! Följer med Ida hem och sover där inatt :) Vet inte vad vi ska göra haha , kanske gå och köpa godis ? Vi får väl se. Blir säkert kul!
Btw , igår kom min nya fårskinnspadd som jag har köpt till Sune. Hoppas verkligen den passar haha ;) Ser kanske något lång ut , men lagom bred iallafall. Får vänta tills imorn innan jag prövar den! Spännande

Hair