Resultat - Lysekil

LD:
 
Hon var ganska fin. Men efter hinder nummer 5 landade hon i fel galopp och ville inte byta. Därför var jag tvungen att bryta av och fatta ny. Det var precis vid utgången så hon stod emot och började sparka.. Fick lägga en volt och hoppa klart resten av banan sedan.
 
LC 
 
Hon var jätte fin. Pigg och hoppade som en riktig tiger! Finns inte så mycket att säga mer än att hon var duktigt. Dubbel nolla och en tredje placering blev det :)
 
 

Todays



Lördag

Hej på er! Idag har jag varit i Stenungsund tillsammans med Emelie och Ellen på Victoria's secret event. Fanns alllt där verkligen! Jag köpte fyra st bodymist. Love spell , pure seduction , mango temptation och endless love. Super goda! Eftersom jag betala för mina fyra och för Ellens tre produkter så gick det på över 1000 kr , då fick vi en liten påse med extra grejer som vi tre tjejer delade på. Jag fick en body creme , Emelie fick en shower creme och Ellen fick en liten parfym. Även dom luktade super gott. Efter detta skyndade vi oss och tog tåget hem.
 
Här hemma har jag städat mitt rum , fixat klart det sista i stallet och gått en promenad med Touch. Taggar tävling imorgon i Lysekil! Väntar just nu på att Emelie den segisen ska komma hit igen..

Svar på kommentar



På Båberg, i Vänersborg.

Hello darlings ♥



RÖSTA!

Vore super gulligt om alla delar och röstar på mitt bidrag i ''Favoritponnyn'' ! :)
 
 
Tryck på bilden för  att komma till tävlingen!
 
 
 

Vecka 38

Veckan som gått har varit upp och ner , blandade känslor. Går inte inte mer på det. Touch har gått varje dag och varit ganska fin, tycker om henne mer och mer för var dag som går. Hon har en enorm personlighet och är ett riktigt litet charmtroll! 
 
Igår kom Emelie på ett spontan besök tillsammans med Jonas och Dahlberg. Trevligt! Har inte träffat Dahlberg på år och Emelie var det också ett bra tag sedan jag träffade. Ni är saknade <3
 
På söndag är det andra gången med laget som gäller. Hoppar LC , LC. Vi får se hur det går haha , beror på Touch humör ;)
 
 

Design by Tobias



Lite ordning och reda

Fick ett ryck för en liten stund sedan och kom på , fan jag måste städa! Så det är vad jag ska göra nu .. städa rummet en lördagskväll som denna. Så jäkla forever alone..
 
Sen så vill jag liksom ändra mitt liv. Göra det till något bra, eller bättre för bra är det! Men jag vill liksom vara nöjd till 100% med allt jag gör. Det är viktigt! Nu ska jag ta mig i kragen och göra en förändring!
 
Jag vill ju satsa helhjärtat på ridningen , för jag ska bli något! Så på onsdag rider jag och touch för en ny tränare som jag hoppas ska funka , Lennart Lindelöw.
Självklart vill jag satsa på skolan och få bra betyg nu när jag går i nian. Hittills har jag börjat bra , ,tagit he, läxor , lagt ner mer tid än förr. Jag har hängt med under genomgångar och upptäckt att allt blir lättare när jag gör det haha ;)
Sen för att orka detta så måste jag ju hålla mig själv i form , därför inga onyttigheter på vardagar! Nyttig frukost är det som gäller och låta bli att försöka småäta en massa under dagen. Jag ska börja gymma och spring hemma en del. Först gäller det bara att min rygg blir bra , har helt enkelt för ont just nu!
 
Vet att jag kan fixa detta och är sjukt taggad på att få komma igång! Älskar att ha mål att jobba efter. När det är fullt upp är allt som det ska vara :)

Update

Igår efter skolan åkte jag hem till Alva , vi red varsinn häst till paddocken. Alva red Bertil och jag red fina Love. Det var första gången jag red honom och han var riktigt fin, pigg men snäll! I paddocken hoppade vi lite små hinder och det gick ganska bra med tanke på att det var första gången.
 
När vi kom hem fixade vi lite i stallet och packade inför dagens tävling innan vi gick in och kollade på en film. Idag (lördag) gick vi upp runt 6 och gjorde oss iordningen och åkte till Gäsene ryttarförening , sov typ hela bilresan haha. Klubben var liten och mysig , låg dock bokstavligen mitt ute i ingenstans.. Alva hoppade Bertil LC och LB. Jättefina var dom! 
 
Alva och Bertil ( Beech Comber ) idag.

Fika!





På tur



Wake me up



Resultat - Åmål

Igår var jag , pappa och Touch iväg till Åmål för att tävla.Goa Ida var även där , kul att träffas igen! Resultat mässigt gick det väl skit haha , men jag är allt ganska nöjd ändå.
 
LC 
 
Hoppade 1:an väldigt fint, sedan så var svängen till 2:an förbi utgången. Där fick jag klämma åt hon lite och då kickade hon och stoppa. Samma sak sedan igen , hon kicka så vi kom helt fel på hindret.. Tredje gången gillt , hon kicka så vi kom helt fel på hindret så jag stannade henne själv. Hoppade 1:an och red sedan ut.
 
LB
 
Hon var superfin på både framridningen och framhoppningen! På banan hoppade vi 1 och 2 , svängen till 3 var återigen förbi utgången. Samma sak där , första gången kicka hon och stanna sedan , andra gången kicka hon så vi kom helt fel och jag fick stanna. Tredje gången kicka hon också men vi kom ganska bra så klämde på lite extra och vi hoppade. Svängen till nummer 4 var i knepigaste laget men den gick av bara farten! 5a och b gick galant , men efter kombinationen fick hon upp sån himla fart till 6an och jag kände att de går inte , vi kom även helt snett! Så stannade henne igen. Känslan i denna klassen var bra och vi kom igen dumheterna. 
 
Detta var första gången inomhus och vi har aldrig ens tränat inomhus.. Dessutom har hon ju bara bott hos mig i 5-6 veckor! Vi lär känna varandra tids nog :)
 
 
 
 

Godmorgon

Jag har varit en riktig sefis under helgen , jag vet ;)
 
I fredags hade min klass disco. Första för årskurs 0 - 3 och sedan för årskurs 4 - 7. Riktigt kul hade vi! Innan dess gick vi i klassen dessutom och käka pizza tillsammans , första gången vi gjorde något ihop. Disco blir det förstås snart igen och kanske även pizza :)
 
Idag ska jag åka till en och hjälpa honom att klippa gräset. Efter det ska jag åka och äntligen få massage på ryggen , har haft ont så himla länge nu så jag hoppas verkligen att felet hittas.. Sist men inte minst så ska jag skritta Touch :) 
 
 
Hoppas alla får en bra dag!
 

Världens bästa 9c! ♥







onsdag 4/8



<3







Hej på er!

Har varit borta en tid då jag helt enkelt inte har hunnit att blogga. Under denna tiden har det såklart hänt massor! Jag och Touch har gjort vår tävlingsdebut , LD+ och LC. Där fick jag ett stopp i Grunden i LD+ , nolla i grunden i LC och ett stopp i omhoppningen.. Jag är iallafall jättenöjd! Vi har även varit på pay and jump , nolla i LC och ett ner i LB så jag är super nöjd där med. 
 
Nu i helgen så har jag varit på Skyrup country club fredag , lördag och söndag. Har kollat på deras nationella hoppningar varenda dag och på lördagen hade dom även Volkswagen grandprix. Har träffat bästa Henrik och några andra som var på lägret. Saknar er såååå! Har såklart tagit massor med bilder som jag ska försöka fixa :)
 
Och slutligen så har jag varit på hoppträning med Touch idag , den gick super. Hoppade LB+ bana ungefär och det känns jätte bra inför Åmål på lördag. Hoppar LC och LB , Touch ägare Ida ska komma och kolla så det ska bli kul! :)

Varit på skyrup hela helgen