The fault in our stars



Förr eller senare exploderar jag

Så hette filmen vi såg igår. Det var verkligen den bästa filmen jag sett, i hela mitt liv! Filmen hade en riktigt bra handling, den va fylld av glädje men även massa sorg. Tårarna sprutade ut, tror även dom gjorde det på alla andra i biosalongen.  
Rekomenderar den starkt!

Godmorgon

Godmorgon solstrålar ♥ Inte för att solen skiner så värst mycet dock... Jag och Emelie vaknade för ca 40 minuter sedan, så nu har vi fixat varsin smoothie till frulle. Vi ska kolla på en film och bara slappa innan vi drar till stallet. Som planen er ut nu så ska jag rida Anna (Irco Ana) och Casper. Ska bli ganska kul att rida Anna, då jag aldrig ridit henne förr. Dessutom är hennes förra ägare ingen mindre än Royne Zetterman. 
 
I eftermiddag åker vi hem till mig, rider Touch och Sune och packar inför tävlingen imorgon. Ni får ha en bra dag tills vidare! :)
 

Bio

Hej på er. Jag kom nyss hem till Emelie, så sitter på golvet med hennes dator i knäet medans hon gör sig iordning. Vi ska gå på bio och se filmen ''Förr eller senare exploderar jag''. Såg trailern förut och den verkade riktigt bra! :) Imorn ska vi till stallet och rida några hästar, sedan hem till mig och rida två hästar till. 
 
Kanske blogger mer senare, får se på det :) 
 

Touch Me 24/06-14

















Bilderna är tagna utav Jeanette Karlsson.

Ed

Var på pay and jump igår i Ed med Touch. Red först 90cm, hon var jätte fin! Tyvärr ett stopp på hinder 6, det var något som prassla utanför staketet så hon blev rädd och hoppa åt sidan. Red sedan 1m, hon var ännu finare där, ett pet på 5an. Hon hoppade inte tillräckligt högt bara. Jätte nöjd med henne. Känns bra att ha fått in lite hoppning i oss inför helgen när vi rider LC och LB i floby :)






Kommer förhoppningsvis bättre bilder.

3 månader

Hade 3 månaders dag igår med mitt hjärta <3





Senaste tiden

Har hänt så himla mycket de senaste, kan inte gå in i detalj men tänkte iallafall nämna en del saker.
 
• Spelade genevilyran med bästa laget!
• Var på klassresa på Skara sommarland med världens bästa och mest saknade klass ♥
• Slutade grundskolan
 
• Blev mopedägare, till en yamaha aerox :)
• Grillkväll och gött häng
 
 

Resultat - Grästorp

Glömde ju skriva för en vecka sedan hur det gick när jag tävlade i Grästorp. Touch var så fin! Nollade båda klasser, kan inte beskriva känslan när nästan ett års slit äntligen ger resultat. Så glad över den ponnyn ♥
 
 

Ingen dator

Har ju skrivit och lovat att jag ska börja blogga igen. Vill verkligen stå fast vid det med! Det är lite svårt nu när jag inte har någon dator, den har pajjat... Just nu lånar jag min brors vilket inte hör till vanligheterna att jag får göra ;) Dessutom kan jag inte blogga från mobilen eftersom blogg.se appen i android är jättejätte konstig.
 
Vet inte hur jag ska lösa det tills vidare, är iallafall inte super långt kvar tills jag har dator igen. Dessutom går mitt abonemang ut om ett tag så då får jag en ny mobil och ska välja en iphone så jag kan blogga lätt! :)

Gymnasie - svar på kommentar

Fick en fråga vad jag ska gå för gymnasie. Vet ännu inte om jag kommit in, men dessa linjer har jag sökt:
1. Naturvetenskap med inriktning på Nordens Ark, på östrabo 1 i uddevalla.
2. Vård och omsorg inriktning SOS, på plusgymnasiet i uddevalla.
3. Media, även det på plusgymnasiet i uddevalla.

Vet att jag kommit in preliminärt på mott första handsval, får veta helt säkert 1 Juli :)

Star☆