Men han äter ju barn!!

Det är vad jag fått höra. Om Sune asså , ''han är dum och äcklig'' , ''stygga häst'' , ''han är ju för fan barn!!'' , ''hur kan du ta i han?! Han är ju livsfarlig!!'' , ''ett monster'' !

Och nej , han äter inte barn. Han är inget monster , han är inte livsfarlig och han är verkligen inte äcklig. Folk har så himla mycket fördomar.. Suck. Sune kanske bits och sparkas , MEN hur har han haft det tidigare i sitt liv? Inte lätt skulle jag gissa på. Han är holländsk import så jag vet ingenting om honom egentligen. Sune har bott uppe i ridskolans privatstall där det var 14 (?) hästar inklusive han. Det var/är galler runt boxarna och han gillar inte det. Han gillar inte när folk skriker åt han och slår med ridspön i gallret för han ska sluta bita , sparka och stegra. Inget av det där hjälper , det funkar inte på Sune. 

Sedan han flytta hit för snart ett år sedan så har man sett en förändring dag för dag. Mot något bättre! Han är fortfarande sur och så , men det är inget som går att träna bort. Han har varit sån förlänge. Men han är bättre , han har slutat äta barn dessutom , för jag lever ju. Än så länge ;)

Vi har inga galler här , bara tillräckligt höga väggar för att hästarna ska kunna umgås men ändå få vara ifred om det är de dom vill. Vi skriker aldrig på någon av hästarna. Vi slår dom inte. (Det gjorde verkligen INTE förra ägaren heller). MEN ignorerar hans sura humör. Ingen blir rädd och han tycker inte att det är kul längre. 
 
Älskade killen ♥
Kommentarer
Postat av: Marika

Vi älskar Sune bune <3

2013-01-22 @ 22:28:28

Kommentera inlägget här:






Trackback