Tisdag

Hej! Idag har jag inte kunnat blogga.
http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se">blogg.se appen har laggat sönder och jag har inte haft tillgång till datorn.. Förut skrev jag ett inlägg men det gick inte att publicera , tänkte att det kanske går om jag loggar ut och sedan in igen. Det brukar ju göra det , men icke. Då gick det inte att logga in istället.. Suck!

Idag stannade jag hemma från skolan. Vaknade som vanligt och sprang ner för trappan , sedan fick jag super ont i magen, kunde knappt röra mig! Så att gå till skolan var ju helt omöjligt , tog mig upp för trappa igen på rekord seg tid och la mig i sängen. Somna och sov till typ 12:00. Har haft ont typ hela dagen men inte riktigt så mycket som imorse.
När mamma kom hem från jobbet så åkte vi hem till Fanny och hälsade på Power och hennes nya kille. Gav dom lite morötter och gosa :) Hon var så go och glad , det märks att hon trivs<3
Efter det så åkte vi till stan. Leona och Sune fick varsin ny grimma. Vi har rensat i stallet och slängt ut alla vi hade! Dom var så gamla och smutsiga , helt klart dags för lite nytt! :)
Leona fick en lila med texten syperstar ;) Sunes var typ grå och röd randig!

Till mig köpte jag en bh , grå med svart mönster. Köpte även syoss hårinpackning och en typ vinröd stickad tröja.
Laminera fick världens minsta blomkål! Haha mest bara för att den var så liten och söt, urgullig! :D Täckte inte ens hela handen..

Imorgon följer jag med Cajsa efter skolan , har tematräning på högalid med fotbollen. Efter träningen åker jag med Wilma och sover över. Vi är nämligen lediga på torsdag, superskönt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:






Trackback