Update

För några timmar sedan hämtade moster mig från tåget i Munkedal efter tre härliga dagar i Göteborg.
 
Åkte ner i onsdags på morgonen tillsammans med Cajsa. Min faster Helen mötte oss på centralen , vi åkte hem till henne och lämnade av väskor och fixade oss lite innan vi tog spårvagnen in till stan.Vi gick till Heden , kollade lite fotboll men shit så varmt det var haha. Gick vidare till nordstan och kikade i affärer i några timmar. Sedan tillbaka till heden och kolla på fotboll igen. Goa Rasmus kom dit så vi stod och snackade med han och hans kompisar ett tag. Ungefär kl 16:00 tog vi spårvagnen hem. Käkade och duschade innan vi tog spårvagnen in til stan igen och gick på Gothia disco. Det var ganska trögt men helt okej.
 
Hela torsdagen löpte på på ungefär samma sätt. Dock blev det lite krångel då spårvagn 1 och 5 krockat på hållplatsen vi skulle till så vi fick gå en bra bit och åka buss istället. Vi gick på stan , fika , kolla fotboll och disco på kvällen. Mycket bättre än i onsdags!
 
Idag , fredag , tog vi återigen spårvagnen in till stan. Fast idag så kollade vi inte på någon fotboll. Vi fikade 2 gånger , köpte en present till Helen som tack för att vi fick bo där. Blev även lite annan shopping.
 
Dagarna har verkligen varit super kul och längtar efter att få åka ner igen! Träffat massa nytt folk :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:






Trackback