Dålig update

Ja som ni märker... Dålig update. Har inget att skriva om haha , kan ju berätta om helgen iallafall.

Fredag: Åkte till stan efter skolan med Cajsa. Träffa pontus lite snabbt , synd att de inte blev längre.. Köpte 2,5 kg godis. Gick och åt thai mat , kolla runt i affärer och så. Efter de så gick vi till bion och såg breaking dawn 2. Den var väl bra , helt ok :) Trodde faktist att den skulle va lite bättre men skitsam , synd att de är den sista filmen!
Efter de tog vi bussen hem , hoppa av i färgelanda och gick hem till Fanny. Sov över där tsm med alla andra snuskhumrar ;) 
 
Lördag: Konfa oså , Emilia och Elin följde med hem. Senare kom Fanny och Emelie , vi laga tacos fast stömmen gick och va borta i typ 2 timmar så vi hann inte göra klart i tid..Efter det så såg vi på film , Friends with benefits. Grym film asså ! :) Sedan sov vi faktist , 23:30.. Alla va trötta och alla behövde verkligen sova haha.
 
Söndag: Vakna runt 09:00. Låg kvar en stund innan jag , elin och fanny gick upp å bakade scones och fixa te. Underbart! Big like ;) Sedan åkte elin , Jag å Fanny gick ut i stallet för att rida och emilia och emelie stannade kvar inne för att se på film.
 
Leona var pigg!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:






Trackback